תחרותיישן

crazy4tc

New member
זה מאוד יפה אבל...

לא חושבת שזה מתאים בתור לוגו כי שמים לב יותר ללבבות ולורוד מאשר לדה קולינג... אני אוהבת את הקודם שלך... זה עם אל המוסיקה... זה ממש יפה!!

love alex

New member
הממ...

נראה לי שאת צודקת... אני אנסה להכין משהו שונה עם פחות ורוד ולבבות...חח...

love alex

New member
אווווף!!!!!!!!!!!!

אני לא מוצאת אף תמונה שווה שמתאימה... למישהו יש איזושהי הצעה??? פלייייייז!!!!!!!!!

crazy4tc

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

איך אתה לא מתבייש?! ככה להפריד בין משפחות????? אתה לא חושב על אמא איתן???????? חוצפה!!!! by the way אני שולחת לאנשים שירים של דה קולינג עכשיו... מקווה להפוך אותם למעריצים...

taltal girl

New member
גמאני ניסיתי לעשות את זה../images/Emo9.gif ../images/Emo25.gif

חלק התחילו לאהוב את דה קולינג. אבל לא נהיו ממש מעריצימ שלהמ

love alex

New member
שאלה לי אליכם!

מישהו יודע איך לעשות תמונה על תמונה? הכוונה כאילו, שיראו את שתיהן בכזה דהוי... נו, מישהו יודע בכלל למה אני מתכוונת?? קחו תמונה לדוגמה:

ניראה לי אני הולכת לעשות קעקוע כמו

של אלכס....אמא הביאה לי אישור
אבל אמאאאא זה מפחיד....אמרו לי שזה מזההה כואב....
ואם אני אתגבר על פחדיי ואחליט לעשות קוקופלי על עצמי, אז איפה?? על הכתף מאחורה? ברגל למטה (בקרסול) בצד? על יד שמאל כמוח אלכס??

love alex

New member
יו, איזה קטע...

גם אני רוצה לעשות קעקוע כמו שלו! קיבלתי אישור של אמא ו-א-פ-י-ל-ו הצלחתי לשכנע את אבא (שלא נגד קעקועים אבל נגד קעקועים בגיל שלי...). הבעיה היחידה עכשיו היא איפה, מתי וכמה זה עולה... אני לא ממש מפחדת ממחטים (אחרי טראומות רבות מהן) ככה שאני מקווה שהכל ילך חלק... אני גם לא בטוחה איפה לעשות אבל מש שבטוח זה שלא כמו אלכס כי יש לי ורידים בולטים ככה שזה מסוכן, וחוץ מזה, אמא שלי בחיים לא תיתן לי!! טוב, בהצלחה לך מאמי, אל תפחדי, זה שווה את זה (אני מקווה)!

חחח נכון זה מזה יפה??

אמא מרשה לי, ואת אבא נוראאא קל לשכנע אז אין בעיה בקטע הזה... אבל איפה אני יעשה? בכתף זה נדוש--> כולם עושים שם, בקרסול זה גם יפה אבל רואים רק בקיץ (גם לא...אני הולכת בד"כ רק עם ארוך...) וביד זה ניראה לי מזה כואאאאב... אפשר גם לעשות בתחת...פחחחחח...

למעלה