תחרות בפורום – שבוע 7

Yo-man

New member
תחרות בפורום – שבוע 7

בשבוע שעבר נבחרו 2 משחקים צמודים מאוד – גרין ביי שניצחו ב-2 נקודות את בולטימור והסיינטס שהפסידו 5 שניות לסיום מ-TD לא סביר של ניו אינגלנד.
ושני משחקים פחות צמודים, פיטסבורג שהפתיעו ¾ מהמשתתפים בניצחון על הג'טס ב-10 נקודות וסיסקו שניצחו ב-12 נקודות את אריזונה.
פייטון הפיל גם ¾ מאיתנו עם ההתעקשות שלו לשחק עד הסוף...

נורא רציתי להכניס את המשחק של אינדיאנפוליס – דנבר לתחרות, אבל אחרי איך שאינדי נראו מול סן דיאגו ביום שני, אני אוותר על המתח הזה.
חוץ מזה נורא התאפקתי לא לשים את טנסי-סן פרנסיסקו, לבקשת אוהדי סיסקו, שממש לא נהנים כשמציבים מולם מראה...

סקר השבוע שעבר
שאלתי לגבי מפגש פורום באמצע העונה, 16 אנשים ענו לסקר בחיוב. אף אחד לא ענה בשלילה, כך שקשה להבין אם מה-30 ומשהו האחרים ירצו לקחת חלק במפגש כזה.
4 לא יוכלו להשתתף: אחד בטקסס, אחד בגרמניה, אחד עם רגל שבורה ואחד מתאמן עם הקבוצה שלו בימי שישי, ולא נראה לי שיהיה יום אחר לקיים את המפגש הזה.
מה שאומר שבקרוב אני אפרסם הודעה נפרדת ונקבע אירוע בספורטק למשחק חברי (לא תחרותי) עם קצת טיילגייטינג לצידו.
כמובן שגם מי שלא ציין שהוא ישמח לקחת חלק באירוע הזה מוזמן.
בנוסף נראה לי שיום אחד גם ניפגש בבורבן סטריט לצפייה, אכילה וישיבה משותפת. לא יכול להיות רע. Stay tuned.

שידורי השבוע:
חמישי – סי הוקס באריזונה
ראשון בפוקס
20:00 דובים בוושינגטון
23:25 סן פרנסיסקו בטנסי
METV
20:00 בילס במיאמי
23:15 עורבים בפיטסבורג
סאנדיי נייט - ברונקוז באינדיאנפוליס
מאנדיי נייט – וקינגים וענקים

תחרות השבוע:
1. סינסנטי בדטרויט: שתי הקבוצות בעליה. שתיהן במאזן 4-2. שתיהן מובילות את הבית שלהן ושתיהן לא בדיוק אמורות להיות ראשונות... זאת אומרת – המאזן לא משקר, אבל היינו מצפים שהאלופה מהשנה שעברה (בולטימור) או 2 הטוענות לכתר (גרין ביי ושיקגו) יהיו בעמדות בכירות יותר. מה שכנראה יהפוך את המשחק הזה לאחד החזקים במחזור. מצד אחד קלווין ג'ונסון מצד שני איי.ג'יי. גרין. סטאפורד מול דלטון. רג'י בוש מול בנג'ארוויס גרין-אליס. ההגנה של דטרויט מקום 29 נגד ריצות. סינסנטי 23 בכמות הנקודות שההתקפה שמה. המשחק בדטרויט, מה שנותן יתרון לאריות. האם זה יספיק?

2. דאלאס בפילדלפיה: הקרב על ראשות הבית בין 2 קבוצות מאכזבות. אחרי שבוע 1 בו פילדלפיה הראתה סוג אחר של התקפה וכולם הכתירו את צ'יפ קלי כגאון הבא של עולם הפוטבול באו 3 שבועות נוראיים בהם ההגנה של פילדלפיה הפכה להיות הגרועה ביותר בליגה. למזלם מפגש עם הג'איינטס הקורסים וטמפה הפגומים העמיד את הקבוצה על מאזן 3-3 בראש הבית. דאלאס, מצידם, קבוצה מצוינת שהדבר היחיד שבו הם טובים יותר מההתקפה הוא לאבד הזדמנויות, ועדיף ברגע האחרון. לפני שבועיים רומו נכנס לרשימה של 15 QB לאורך ההיסטוריה שהצליחו למסור ל-500 יארד במשחק אחד (אף אחד מהם, אגב, לא חזר על ההישג הזה). השבוע הם ניצחו את וושינגטון, אבל רומו זרק רק 170 יארד. מה שאומר שאפשר לעצור אותו – אם יש לך קצת הגנה בצד השני... בקיצור – 2 הקבוצות לא צפויות לחלוטין ועכשיו אתם צריכים לחשוב מי צפוי לנצח במפגש הנהדר הזה.

3. בולטימור בפיטסבורג: פיטסבורג חילצו ניצחון ראשון השבוע מול הג'טס. הם הכניסו רק 19 נקודות, אבל זה הספיק מול ההתקפה המקרטעת של הג'טס – למרות ששבוע קודם הג'טס ניצחו באטלנטה בהופעה מרשימה... האם זה אומר שהסטילרס חוזרים? בולטימור באים אחרי שבוע מאכזב בו הפסידו לגרין ביי ב-2 נקודות בבית. ריי רייס עדין לא מתפקד כמו בשנה שעברה ופלאקו מחפש את עצמו, אבל הם במאזן 3-3 לפחות, ולא 1-4. והשבוע פיטסבורג מארחים את המשחק, חודש אחרי הפעם האחרונה שהם שיחקו בבית. האם החזרה הביתה וההתמודדות מול האויבים החזקים ביותר שלהם יעזרו לסטילרס? האם העורבים למדו משהו מההפסדים של פיטסבורג וינחילו להם מפלה נוספת?

4. ג'איינטס מארחים את מיניסוטה: אני לא יכול להתאפק מלתת לכם את ההזדמנות להגיד שוב "מתישהו הם צריכים לנצח"
. לפני עשור בערך מיניסוטה פתחו את העונה 0-7 והגיעו למאזן 7-7. מאוד סימלי שמיניסוטה יכולים עכשיו לתת לג'אינטס את אותו מאזן, ולראות מה הג'איינטס יעשו. למיניסוטה יש ניצחון אחד השנה ואותו הם השיגו בלונדון בשניות הסיום. פיטרסון אמר שהוא ירוץ השבוע בשביל הבן שלו, בן השנתיים, שמעולם לא פגש ושנרצח, אבל מזה יצאו לו רק 62 יארד מסכנים בעוד הפסד משפיל. ואם דיברנו על השפלה – אילי מאנינג לא מבין מה עובר עליו. ויקטור קרוז מתפקד מצוין, אפילו ג'ייקובס שחזר להוביל את המשחק הקרקעי נותן מספרים יפים (השבוע מול שיקגו 106 יארד ו-2 TD) ועדין הג'איינטס כושלים פעם אחר פעם. אולי אלה ה-15 אינטרספשנז שהוא זרק ב-6 משחקים... בכל מקרה, השבוע יש להם את הגנת מיניסוטה, שממוקמים מקום 29 נגד מסירות, 30 בכמות הנקודות שהם חוטפים ו-31 ביארדים בכלל. ג'איינטס חוטפים הכי הרבה נקודות בליגה, והם רק מקום 30 בנקודות שהם שמים. במאנדיי נייט תהיה לאילי הזדמנות להפגיז באוויר ופיטרסון יוכל להראות טוב מול ההגנה במקום 26 נגד הריצה. אני מהמר שיהיו במשחק הזה הרבה יארדים, אתם צריכים להגיד למי זה יעזור יותר.

5. בונוס: מאט ראיין עבר 400 יארד רק פעם אחת העונה – מול ניו אינגלנד. יש לו ממוצע של 330 יארד למשחק העונה, אבל השבוע הוא בבית, מארח את טמפה נגועת הפטריות, שממוקמת מקום 32 בהגנה נגד המסירות. האם השבוע יצליח מאט למסור ליותר מ-400 יארד מול טמפה? תזכורת קלה – טמפה אמנם במאז 0-5, אבל אטלנטה לא במצב הרבה יותר טוב: 1-4...

וסקר לשבוע הזה
פוטבול ואלכוהול – מענין אותי לדעת עד כמה אתם מקשרים פוטבול לאלכוהול.
האם אתם שותים אלכוהול כשאתם צופים במשחקים? אם כן, איזה – בירה? יין? וויסקי ודומיו?
והאם בזמן צפיה אתם שותים יותר מאשר בימים אחרים?
האם זה בבית? עם חברים? בפאב/מסעדה?
האם אתם שותים כי סביבכם שותים?
או שאתם שיכורים באופן טבעי ועצמוני...

בברכת Fly eagles Fly
!!!

maor8910

New member
הראשון! :p

סינסנטי 5

פילדלפיה 6

בולטימור 4

ג'איינטס 3

בונוס אנדר

y63s

New member
שלי

דטרויט - 3
פילדלפיה - 5
בולטימור - 6
ג'יאנטס - 4
בונוס - אנדר

roei90210

New member
הניחושים

משחקים ממש קשים השבוע. נראה מה יהיה..
1. אריות (5) - משחק קשה לפיצוח, הלכתי עם הביתיות.
2. נשרים (3) - צ'יפ קלי המלךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 זה וההגנה של דאלאס גמורה ופילי תעייף אותה מהר עם משחק ריצה ומשחק אוירי בקצב מהיר.
3. עורבים (6) - אומנם זה בבית של הסטילרס, אבל הם לא ממש מרשימים העונה.
4. ענקים (4) - ג'וש פרימן פותח עבור הויקינגים, לא נראה לי שהוא יספיק ללמוד יותר מדי.
5. בונוס - אנדר

סקר - לא תמיד, אבל בד"כ מעביר משחקים עם בירה, ביחד עם אוכל. בבית.

Yo-man

New member
השבוע אין לי התלבטויות

אני מוכן לתוצאה חד-ספרתית כבר היום...

1. סינסטי - 4. לא בלב שקט, אבל נראה לי... לא יודע למה.
2. דאלאס - 3. לפילי הלך בסדר כמה משחקים, ובשבוע הבא הם יקחו ניצחון מהג'איינטס, אבל השבוע דאלאס יקרעו אותם באוויר.
3. פיטסבורג - 5. משהו בבולטימור לא הולך. הם מקום 27 בריצות וריי רייס בריא. זה אומר שכל השאר לא ממש "בריא"
4. ג'איינטס 6. אינאף איז אינאף. מיניסוטה לא יצליחו לעצור את מאנינג הקטן גם אם הוא יאבד 3 כדורים במשחק.
5. אנדר. משהו רע קורה למאטי אייס. הוא קפוא לגמרי השנה.

סקר - לא שותה הרבה אלכוהול בכלל וגם לא במשחקים.

Yo-man

New member
בהחלט

אבל לא כ"אין ברירה" אלא כי אני חושב שנגד מיניסוטה אילי יצליח להתאפק ממסירות מסוכנות. הם יעלו ליתרון די מהר ואז הכל ילך רגוע יותר בשבילו. לא שזה יעזור לעונה הנוכחית, אבל זה יהיה ניצחון.

Shachar Manor

New member
ניתוח מדוקדק ורווי טעויות

1. בניגוד לדעה הרווחת הבעיה של הבנגלים היא לא דלטון, היא גרין-אליס, הוא פשוט לא מספיק טוב ולדעתי שנה הבאה לא יהיה שם.
במקום לתת את המושכות לRB הצעיר ג'יובאני ברנארד, ולספסל את גרין אליס, הם מתעקשים ומשחק המסירה סובל מזה, למזלם לדטרויט אחת ההגנות הרעות נגד הריצה, מה שייתן לאיי ג'יי לפרוח. מצד שני קלווין עדיין לא 100% ומול ההגנה המאוד טובה של הבנגלים זה בעייתי. סינסי 4 נק'.

2. Shootout#1, זה נדמה שלפילי אין הגנת מסירה, וזה בסדר כי לדאלאס נפצע ה RB, טוני רומו יזרוק ויזרוק ודז יסיים עם 2 ט"ד ו130 יארד. אני אוהב את ויק, ולא איכפת לי מהעבר שלו, אני פחות אוהב את פולס, שיידי ודשון עם עוד משחק ענק, יהיה מותח ועם הרבה נקודות- אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל ללא דמרקוס וור פילי תנצח על 3 נק'.

3. הסטילרז טובים יותר מהמאזן שלהם- לאחר מחזור 10 הם יהיו ב0.5. פיטסבורג על 5.

4. Shootout#2, מעניין מה השיא יארדים על הקרקע למשחק, כי פיטרסון יכול להתקרב אליו במשחק הזה, נורא חבל שלויקינגים אין משחק הגנה אווירי ולניו יורק שלושה רסיברים מצויינים.
Bold prediction: קרוז+ניקס+רנדל כל אחד יסיים עם מעל 100 יארד, איליי מסיים טופ 3 השבוע בפנטזי. אני לא מאמין שאני עושה את זה אבל ניו יורק 6 נקודות.

בונוס- רודי הולך לאי של רוויס.
ג'וליו רואה מהיציע.
סטיבן ג'קסון יושב ליד ג'וליו.
אז טוני יתפוס ל100 יארד, גם הארי דאגלס, אבל עדיין חסרים לי 200 יארד ולא חושב שזה יגיע משני הרצים המחליפים. האנדר של החיים.

Yo-man

New member
היתה לי התלבטות פנטזי לשבוע הזה

אנדי דלטון או אילי מאנינג. בחרתי את אילי.
אני מחזיק אצבעות שהוא יהיה ב-3 של השבוע.

roy2211

New member
ניחושים

אחרי שבוע עם 6 נק' וצניחה בדירוג נקווה להשתפר

דטרויט 6 נק'
דאלאס 3 נק'
פיטסבורג 4 נק'
NYG 5 נק'
בונוס אנדר
סקר- אני רואה את המשחקים לבד ומרגיש לי קצת אלכוהוליסטי לשתות לבד אז אני לא שותה.
יורם רק תדאג לאינטנרט אלחוטי ושקעים לחשמל בפאב בשביל הלפטופ

Yo-man

New member
הו, מדובר בפאב עם גיים פאס ו-6 מסכים

לא יהיה צורך במכשור נוסף

eran113

New member
נשמע טוב

זה ממש יכול להזכיר את מה שקורה בוגאס בימי ראשון.
ד"א בשביל שהוא יוכל לצפות בשישה משחקים בו זמנים הוא צריך שיהיה לו שש חשבונות שונים של גיים פאס.

10nircohen

New member
ניחושים - שבוע 7

דטרויט (3 נק') - הכי קשה שנתת השבוע. אם הליונס ינצחו זכיתי בהימור , אם לא אז גרין ביי זכו. win-win.
דאלאס (6 נק') - בגדול דאלאס נראים טוב יותר ממה שהמאזן שלהם מספר לדעתי , ההיפך נכון לגבי פילדלפיה.
בולטימור (5 נק') - הג'טס היו מספיק גרועים שפיטסבורג ינצחו אותם. בולטימור לא כאלה.
ניו יורק (4 נק') - שבוע שעבר פגעתי עם הסטילרס , אז למה לא השבוע? ובאמת - מתישהו הם אמורים לנצח...

בונוס - לא ימסור מעל 400... אולי מעל ל-300

avishaiam

New member
מצטרף ומעלה.

1. דטרויט-6
2. פילי - 4
3.פיטסבורג- 5
4. מיניסוטה - 3
5. לא.

לא מקשר בהכרח, אבל בד"כ כשצופה במשחק יושב עם עצמי על בירה ו/או ויסקי, ואם אני בחוץ, זה יהיה כנראה איזו מסבאה, אז פשוט שנשתה.

RoyBehar

New member
עונה

1. דטרויט - 5 נק׳
רק בגלל הביתיות וכי אני מקווה ומאמין שמגטרון יחזור לכושר ויחזור למספרים שאנחנו רגילים לראות ממנו.
2. דאלאס - 3 נק׳
וואו. קשה מאוד לדעת. זה נורא תלוי איזה טוני רומו יגיע למשחק. בגלל הביתיות דווקא נטיתי בהתחלה בכיוון פילי, אבל בלי ויק וזה.. מהמר שהשבוע רומו הטוב יגיע ודאלאס ימצאו דרך לא להפסיד.
3. בולטימור - 6 נק׳
השבוע הפסדתי נקודות בגלל פיטסבורג, אבל עדיין קשה לי להמר עליהם גם אם זה בבית. שם כאן 6 רק כי שאר המשחקים צפויים עוד פחות
4. ג׳איינטס - 4 נקודות
״מתישהו הם חייבים לנצח״ ואיך שהויקינגים נראים, אם זה לא יקרה השבוע בבית זה אולי לא יקרה לעולם...

בונוס - פחות

סקר - זה לא בדיוק הולך יד ביד מבחינתי. מידי פעם אני אשתה בירה או אפילו וויסקי (גלנליווט או ג׳נטלמן ג׳ק אם זה מעניין מישהו), אבל זה ממש לא הכרח. כמובן שאם אני רואה את המשחק בפאב אני אשתה יותר וכשאני רואה עם עוד אנשים יש יותר סיכוי שאני אשתה. לבד זה כבר מרגיש כמו אלכוהוליזם פשוט

nimrodbo

New member
שלי

דטרויט - 4 נקודות
דאלאס - 3 נקודות
בולטימור - 6 נקודות
ג'איינטס - 5 נקודות

בונוס - פחות מ400 יארד

dannyb11

New member
שלי

דטרויט 5
דאלאס 6
בולטימור 4
מיניסוטה 3
פחות מ400 למאט ראיין

regevs1

New member
הניחושים שלי...

לאחר הכשלונות בשבוע שעבר, השבוע אני אלך הכל הפוך. זה אומר בעיקר הצבעה נגד הקבוצות הביתיות...
סינסנטי - 4
דאלאס - 6
בולטימור - 5
מינסוטה - 3
בונוס - פחות. גם זה נגד הביתיות...

סקר - אני 80% אלכוהוליסט כנראה. ופוטבול זה תירוץ מעולה לשתות עוד קצת...
אפילו עכשיו אני קצת שיכור...
אז אני משתדל לשתות כשאני לא רואה את המשחקים בעבודה (וכשעובדים משמרות גם זה קורה לא מעט)...
בד"כ בירות ו-וויסקי בבארים, או לונג איילנד אייס טי בבית כדי להשתכר מהר יותר....
לצערי אני לא מכיר הרבה אנשים שצופים במשחקים בארץ, אז אני נשאר לשתות לבד ומנסה לספוג את החוויה מרחוק באמצעות תמונות ו-sms בעזרת בעלה של בת דודה שלי שיש לו מנוי לג'טס...
(לאחר כל זה אתה בטח מבין שאם באמת יהיה טיילגייטינג ביום של הארוע בספורטק אני כנראה אהיה שם בוודאות...
)

למעלה