תורי
שורת הסיכום מועתקת מהכותרת שמעל....
ולעניין התחרות:
1. יתרון מזערי לאורחים. הופעות מרשימות של הבנגאלס כבר לא מפתיעות אף אחד, וגם הפעם הם יכולים להרשים. משום מה נראה שדטרויט לומדים מצויין מדאלס את מה שאור ללמוד: לבעוט בדלי. בכל זאת, אני שם את הנקודות לקבוצה שרגילה יותר לאולם הסגור (סתם תרוץ....)
דטרויט - 4 (נקודות שיכולות ללכת לאבדון כמו כלום).
2. הדבר הכי בטוח, כיפי שורם אכן ציין, הוא שהקבוצות הללו הן הדבר הכי לא צפוי שקיים. אני די בטוח שדאלאס לא מסולים לשחזר הופעות מוצלחות (מי כתב בשבוע שעבר שאין דבר כזה שניו אינגלנד מפסידים שני משחקים ברצף? באנלוגיה - הקאובוס יכולים בשקט לאמץ את האמרה הזו בהפוך על הפוך). העניין הוא שהתקווה שלהם נעוצה בעובדה שגורל השיבוץ זימן להם השבוע ארוח אצל קבוצה שמסוגלת לחלק מתנות - ומכאן שהכל פתוח.
אני שמרן והולך עם הביתיים - פילדלפיה 3
3. ואם רשמתי שבמשחק מספר 1 יש יתרון לביתיים ובמשחק מבפר 2 הוא צמוד - מה יש לומר על ההתמודדות הזו - הסטילרס לא דומים לכלום והנה שבוע שעבר התעוררו - בולטימור בבעיות חריפות בהתקפה, ולגבי הפער בין ההגנה של השנים שעברו למה שיש עכשיו כבר נכתב הרבה ... המגבות הצהובות ביציע יעודדו את המארחים ויערערו את בטחון (הלקוי בין כה וכה) של פלאקו.
פיטסבורג - 5
4. במשחקים כמו שקיבלנו השבוע בתחרות ממש אין היכן לשים את השישיה, אז הבומבה נשארה לשאלה האחרונה שתתרחש עלינו רק ביום שני... (האם שווה להקדיש את הערב של יום שלישי, במקביל לקבלת עדכונים על בחירת רשימת עברייני העתיד בקלפיות ברחבי הארץ לצפיה גם בזוועה המתוכננת מעבר לים?). ברור לכולם כי התשובה לשאלה אלא נקבע עקב האיכויות פנטסטיות של הגאינטס, אלא בעיקר לאור העובדה שמשחתת המלחמה הויקינגית מזכירה יותר סירת דיג מתנדנדנת...
ניו יורק - 6
5. נו באמת, אז מה עם הפאטריוטס היו מספיק מאתגרים כדי לעורר את משחק המסירות של אטלנטה. מול טמפה גם הרצים ינפקו תוצרת, וגונזלס יזכה לקצת מנוחה....
בקיצור - אין סיכוי (מה שאומר, לאור הנאחסים שיורם מייצר עבורינו - שהפעם ישבר שיא עולמי).