תחרות בפורום – שבוע 7

REDSKINS

New member
שבוע 7

סינסינטי 3
פילדלפיה 4
בולטימור 6
ניו יורק ג'איינטס 5

פחות מ-400 יארד

Hines86

New member
מספר 7

סינסנטי בדטרויט: שים בהשוואה את ג'יו ברנארד מול רג'י בוש ועדיין סטאפורד בבית שווה כמעט כפול מדלטון בחוץ.. ליונס. עבור 6.

דאלאס בפילדלפיה: שוטאווט מטורף לטעמי. בלי ויק האיגלס "ייאלצו" לשרוף את הגנת הריצה חסרת דימארקו וור מהעבר השני. האיגלס לוקחים. עבור 5.

בולטימור בפיטסבורג: ענארף, העונה גם ככה נראית גמורה אז לפחות שיהפכו את הייאוש לקצת יותר נוח... סטילרס עבור 4.

4. ג'איינטס מארחים את מיניסוטה: זה הזוי שהשחקן הטוב ביותר בפוטבול צריך סיוע דווקא מג'וש פרימן - אבל זה מה יש. ויקינגים עבור 3.

5. בונוס: שום סיכוי בעולם. מי בדיוק יתפוס 400 יארד באוויר השבוע? גם אם גונזאלס מתפוצץ עם 130 הם סוגרים סיפור על 180 יארד...

שלי

CIN AT DET - DET AT3
DAL AT PHI - PHI AT 4
BAL AT PIT - PIT AT 6
MIN AT NYG - NYG AT 5
בונוס - יעבור.
סקר - חצי שישיה גולדסטאר למשחק + כוס JIM BEAM לדאבל האדר.
הרבה יותר מזה אם מטריח את עצמי לרחובות לראות עם הקבוצה בפאב.

effkef

New member
שלי

1. סינסי-5
2. אפשר לבקש טיל על האיצטדיון?????? דאלאס-4
3. בולטימור-6
4. אוי אלוהים-יורם אני חייב להגיד שכרגע אתה אחד האנשים הפחות אהובים עליי... אם אני חייב אני יגיד ג'איינטס (אבל לא בגלל שאין ברירה אלא בגלל שאולי יקרה איזה נס במשחק הזה)-3
5. יצליח!!

לגבי הסקר אני לא ממש שותה בזמן משחקים העונה כי אם הייתי עושה את זה כנראה שהייתי כרגע בדרך למכון גמילה (אני אוהד את הג'איינטס)
אני אשמח אם תוכל לעשות סקר לגבי האהדה של האנשים... יהיה נחמד לראות איפה כולם עומדים

b i g t o m

New member
גם אני מפרסם ניחוש! סליחה על המועד המאוחר...

היה לי ים של בלאגן השבוע בעבודה... בכל מקרה:
1. סינסנטי. 4.
2. דאלאס. 5.
3. בולטימור. 6.
4. מיניסוטה. 3.
5. אנדר.

סקר - מידי פעם בבית בקבוק בירה אחד או שניים אבל עם אני בפאב עם חברים מה שקורה פה דיי הרבה אז ברור ובטח ששותים! והרבה!

Jerzet

New member
Picks

Cincinnati 5
Dallas 4
Baltimore 6
Giants 3
Under

I try to watch all my games with at least a bottle of beer or two. Sometimes if I feel like it I'll pull out a nice bottle of better quality alcohol, but generally it's beer for me. Even if I'm at home alone watching the games I'll have some beers.

שבוע טוב

דטרויט 6
פילי 4
בולטימור 5
ניו יורק 3

פחות

סקר - אם זה בפאב אז עם אלכוהול, בבית לבד בלילה בלי ...

erantal2000

New member
קדימה לעבודה

1. משחק קשה מאוד לחיזוי, בין קבוצות שנפגשות פעם בארבע שנים. אני אלך עם המארחת. דטרויט. 3.
2. אוף, עוד אחד קשה, שמפגיש שתי קבוצות בלתי צפויות לחלוטין. בדרך כלל אני הולך על הביתיות במקרים כאלה אבל מבחינת כשרון נטו דאלאס עדיפה אז אני אלך עליה. 5.
3. אני אחרוג מהרגלי בשנית. בולטימור טובה יותר ממה שנדמה, ועוד תעשה צרות רבות לכולן. רייבנס. 6.
4. שוב אני אלך על האורחת. נראה לי שהויקינגים מעט פחות גרועים. 4.
5. בונוס. טוב זה קל. שלילי. לא יקרה.

סקר - אני חושב שאני בהחלט קהל היעד שעליו אתה מדבר. אני צופה בפוטבול לבד בבית, ולמרות שאני שותה אלכוהול לעיתים נדירות ביותר, אני נוהג מדי שבוע לשתות בירה יחד עם המשחק. כך שבהחלט ניתן להגיד שאני מקשר פוטבול לאלכוהול (וניתן להגיד ספורט בכלל, כי אני עושה זאת גם במשחקים טובים של ליגת האלופות וכו').

מספר המזל

משחקים ממש קשים השבוע, יורם!
1) סינסי- 5
2) דאלאס - 4
3) בולטימור 6
4) ג'איינטס - 3
5) פחות.

אבי1985

New member
ניחושים

דבר ראשון - החלטתי להעתיק מאוהדי סן-פרנסיסקו ולבקש שתפסיק לשים את בולטימור.

ועכשיו הניחושים

דטרויט - 4
דאלאס - 3
בולטימור - 6
ג'איינטס - 5
פחות

omrili77

New member
משחקים קשים השבוע

מסתבר שאין לי מושג, אז אני לא אטרח אפילו להצדיק את הבחירות ואבחר רנדומלית:
1. דטרויט - 6
2. פילי - 5
3. פיטסבורג - 3
4. ניו יורק - 4

5. נזרום עם יורם כדי שלא יהיה לבד במערכה, הרי גם ככה אין לי שום סיכוי: אובר

philadelphia76

New member
שלי לשבוע 7

השבוע - הניחושים והנימוקים - על טהרת ה"מתישהו" ושאר קלישאות

1. דטרויט 6 - מתישהו דטרויט צריכה לחבר מספר נצחונות ברצף. מתישהו ההגנה של סינסינטי צריכה לפשל, מתישהו צריכים סטאפורד ומגטרון לחבור למשחק ענק במיוחד
2. דאלאס 5 - מתישהו דאלאס צריכה להחליט מה היא רוצה להיות כשתגדל, מתישהו התקפת הריצה של האיגלס תפגוש הגנה נורמלית, מתישהו ניק פולס יפגוש יריבה הולמת ויספוג הפסד ראשון העונה, מתישהו הנסיונות העלובים שלי לנחס את יריבות האיגלס יצליחו!
3. בולטימור 3 - מתישהו משחק הריצה של בולטימור יתחיל את העונה, מתישהו משחק בין בולטימור ופיטסבורג יהפוך לשוט-אאוט (יה רייט...)
4. מינסוטה 4 - מתישהו אדריאן פיטרסון ייזכר שמזמן הוא לא רץ מעל 100 יארד, מתישהו העונה מינסוטה צריכה לנצח על אדמת ארה"ב, מתישהו הג'יאנטס צריכים לסיים סופית את העונה
5. פחות מ - 400 יארד - מתישהו הגנת המסירה של טמפה צריכה להתחיל את העונה, מתישהו השפעת פטריות ההזיה על הגנת טמפה צריכה לפוג

לרוב אני שותה בירה במהלך המשחק ומקנח בוויסקי (בדר"כ בסדרת המשחקים השניה, מאחר ובסדרה הראשונה אני מלווה בשניים מהילדים שלי ואני אמון על חינוכם...)
מאז שגוזלים הצטרפו לראות משחקים - אני רואה תמיד בבית

בהצלחה לכולם

DS9

New member
הימורים מהירים

סינסנטי 6
דאלאס 4
בולטימור 5 - אין סיבה מיוחדת
ג'איינטס 3 - כנאמר, כמה אפשר להפסיד (אני נופל עליהם כל פעם אם התיאוריה הזו)
מעל - QB פותח בפנטזי, חסר לו שהוא לא עובר.

DS9

New member
סקר

עכשיו שחזרתי מהאוני' יש זמן לענות גם עליו:
בטח שאני שותה, אם אני בפאב/עם חברים אז יש לא מעט בירות.
אם אני בבית אז אולי בקבוק בירה אחד.

תשובות

1. דיטרויט - 3 נקודות
2. דאלאס - 5 נקודות
3. בולטימור - 6 נקודות
4. ניו יורק - 4 נקודות
5. פחות

שבוע טוב

mannyT1

New member
לא שותה אלכוהול בכלל

1. סינסנטי על דטרויט. 5 נק'.

2. דאלאס על איגלס. 4 נק'.

3. בולטימור על סטילרס. 6 נק'.

4. מיניסוטה על ניו יורק. 3 נק'.

בונוס. לא עובר 400 יארד באויר.

סקר - ראה כותרת.
שבוע טוב.

gadotmi

New member
תורי

שורת הסיכום מועתקת מהכותרת שמעל....

ולעניין התחרות:

1. יתרון מזערי לאורחים. הופעות מרשימות של הבנגאלס כבר לא מפתיעות אף אחד, וגם הפעם הם יכולים להרשים. משום מה נראה שדטרויט לומדים מצויין מדאלס את מה שאור ללמוד: לבעוט בדלי. בכל זאת, אני שם את הנקודות לקבוצה שרגילה יותר לאולם הסגור (סתם תרוץ....)
דטרויט - 4 (נקודות שיכולות ללכת לאבדון כמו כלום).

2. הדבר הכי בטוח, כיפי שורם אכן ציין, הוא שהקבוצות הללו הן הדבר הכי לא צפוי שקיים. אני די בטוח שדאלאס לא מסולים לשחזר הופעות מוצלחות (מי כתב בשבוע שעבר שאין דבר כזה שניו אינגלנד מפסידים שני משחקים ברצף? באנלוגיה - הקאובוס יכולים בשקט לאמץ את האמרה הזו בהפוך על הפוך). העניין הוא שהתקווה שלהם נעוצה בעובדה שגורל השיבוץ זימן להם השבוע ארוח אצל קבוצה שמסוגלת לחלק מתנות - ומכאן שהכל פתוח.
אני שמרן והולך עם הביתיים - פילדלפיה 3

3. ואם רשמתי שבמשחק מספר 1 יש יתרון לביתיים ובמשחק מבפר 2 הוא צמוד - מה יש לומר על ההתמודדות הזו - הסטילרס לא דומים לכלום והנה שבוע שעבר התעוררו - בולטימור בבעיות חריפות בהתקפה, ולגבי הפער בין ההגנה של השנים שעברו למה שיש עכשיו כבר נכתב הרבה ... המגבות הצהובות ביציע יעודדו את המארחים ויערערו את בטחון (הלקוי בין כה וכה) של פלאקו.
פיטסבורג - 5

4. במשחקים כמו שקיבלנו השבוע בתחרות ממש אין היכן לשים את השישיה, אז הבומבה נשארה לשאלה האחרונה שתתרחש עלינו רק ביום שני... (האם שווה להקדיש את הערב של יום שלישי, במקביל לקבלת עדכונים על בחירת רשימת עברייני העתיד בקלפיות ברחבי הארץ לצפיה גם בזוועה המתוכננת מעבר לים?). ברור לכולם כי התשובה לשאלה אלא נקבע עקב האיכויות פנטסטיות של הגאינטס, אלא בעיקר לאור העובדה שמשחתת המלחמה הויקינגית מזכירה יותר סירת דיג מתנדנדנת...
ניו יורק - 6

5. נו באמת, אז מה עם הפאטריוטס היו מספיק מאתגרים כדי לעורר את משחק המסירות של אטלנטה. מול טמפה גם הרצים ינפקו תוצרת, וגונזלס יזכה לקצת מנוחה....
בקיצור - אין סיכוי (מה שאומר, לאור הנאחסים שיורם מייצר עבורינו - שהפעם ישבר שיא עולמי).

PACK PACK

New member
שבוע 7

סינסי על 3 ; פילי על 5 ; בולטימור על 6 ; ג׳איינטס על 4 ; ראיין לא יעבור. סקר: שותה לפעמים בירה מול משחק פוטבול ביום ראשון. כמעט ולא שותה חוץ מזה.

למעלה