אגב פרינסר, אתה יכול לקשר לדף רשימות הבתים של התחרות?
פ פר אקסלנס11 New member 21/4/12 #25 מאור חטואל. סיים ראשון בבית שלו עבר להיות חמישי בדירוג הכולל. מכאן יעלה ב 13:30 לשלב הנוק אווט בשמינית הגמר, מול היריב הספרדי קרלוס לבאדור.
מאור חטואל. סיים ראשון בבית שלו עבר להיות חמישי בדירוג הכולל. מכאן יעלה ב 13:30 לשלב הנוק אווט בשמינית הגמר, מול היריב הספרדי קרלוס לבאדור.
P PRINCER New member 21/4/12 #26 זה היה ב12:30 עוד אין תוצאות באתר. ב13:30 כבר יתחיל רבע הגמר. קודם כל אני מקווה שמאור הגיע לרבע ואחרי זה נקווה שהוא גם ינצח.
זה היה ב12:30 עוד אין תוצאות באתר. ב13:30 כבר יתחיל רבע הגמר. קודם כל אני מקווה שמאור הגיע לרבע ואחרי זה נקווה שהוא גם ינצח.
פ פר אקסלנס11 New member 21/4/12 #27 התוצאה ברגע שאני כותב את הדברים כרגע לפי הגיליון באתר היא לכאורה 4:4 בינו לספרדי. כפי שניתן לראות בקרבות אחרים יש תוצאות מלאות, כלומר הגיעו ל15 וחלק לא. http://www.fencing2012.sk/Table T16 FM.pdf
התוצאה ברגע שאני כותב את הדברים כרגע לפי הגיליון באתר היא לכאורה 4:4 בינו לספרדי. כפי שניתן לראות בקרבות אחרים יש תוצאות מלאות, כלומר הגיעו ל15 וחלק לא. http://www.fencing2012.sk/Table T16 FM.pdf
פ פר אקסלנס11 New member 21/4/12 #28 צריך לחפש בשידר המצולם שנראה יותר כמו צילום ממצלמת אבטחה מאשר משדר ספורט, סממנים של פולני או טורקי שאמורים להיות מוצלבים כיריבי רבע הגמר מול המקטע של חטואל.
צריך לחפש בשידר המצולם שנראה יותר כמו צילום ממצלמת אבטחה מאשר משדר ספורט, סממנים של פולני או טורקי שאמורים להיות מוצלבים כיריבי רבע הגמר מול המקטע של חטואל.
P PRINCER New member 21/4/12 #29 התוצאה היא 4:4 במשך כשעה כבר והפולני ניצח... אם מאור עלה אז ברגעים אלו הוא מתחרה מולו.
P PRINCER New member 21/4/12 #31 מאור בחצי הגמר! מאור ניצח את הפולני שבעבר דורג 3 בעולם בתוצאה 14:13. מאור יפגוש בקרב על הכרטיס מתחרה קרואטי שניצח את המדורג הבכיר בתחרות בתוצאה 12:9. מחזיקים אצבעות... נצחון ומאור מצטרף למשלחת...
מאור בחצי הגמר! מאור ניצח את הפולני שבעבר דורג 3 בעולם בתוצאה 14:13. מאור יפגוש בקרב על הכרטיס מתחרה קרואטי שניצח את המדורג הבכיר בתחרות בתוצאה 12:9. מחזיקים אצבעות... נצחון ומאור מצטרף למשלחת...
פ פר אקסלנס11 New member 21/4/12 #32 יפה מאוד! איפה אתה רואה את זה? בינתיים אצלי דף התוצאות והשידור תקוע.