הא, אני דווקא חשבתי בזמן הזיקוקים
על זה שכל שנה עשרות (למעשה מאות, אם אני לא טועה) כלבים נבהלים מהזיקוקים ובורחים (זה קרה גם לי...). חלק גדול נהרג בתאונות/נרצח על ידי מתעללים ושות'. חוץ מזה, גם לחיות הבר זה... איך לנסח את זה בעדינות... לא עוזר, ממש לא. הישגים לפלפיים? המ... הפסדתי בערך 4-5 שנות לימוד (מחלה וכו') והשלמתי כמעט את כל החומר לבד. אני קורא בויקיפדיה/אנציקלופדיות וכו' בזמני החופשי. חצי ממדף ה"ספרים הבאים בתור לקריאה" שלי הם ספרי פיזיקה/כימיה/מחשבים וכו'. בשיעורי מתמטיקה אני מתקדם בספר, במקום להקשיב למורה. עד כיתה ו' הייתי תמיד חביב המורים (הצוות התחלף, ובחדש כמעט כולם היו זבלים). ה"פדיחה" שהשפיעה עלי הכי הרבה בחיי, הייתה ששכחתי לעשות קייאי כשהצגתי קטה לפני קהל בתחרות קראטה (שכחתי "לנהום" עם אחת ההתקפות)
לעיתים קרובות אני מעדיף בע"ח שהם לא בני אדם על פני בני אדם. עד לפני כמה שנים לא הצלחתי לקלל בלי להתקע אחרי הקללה השניה ולחשוב "אוקיי, מה אומרים עכשיו?". אני הולך לחוג מדעים וחשיבה מתמטית. אלרגי לכל דבר שקיים בערך, וחולה במחלה כרונית (כיאה ללפלף טהור-דם
) משתמש בלינוקס/מתכנת/בעל ידע כללי מעל הממוצע במחשבים? מעולם לא הייתה לי חברה (הכוונה לgirlfriend, כמובן. נו טוב, לא באתי ב4-5 שנים האחרונות לבי"ס, למה אפשר לצפות?). אולי קצת הגזמתי עם הרשימה