תחרות החנון של הפורום

שלוקמן

New member
תחרות החנון של הפורום

כל אחד אומר אץת הדבר הכי חנוני שהוא עשה אי פעם... והזה יזכה בתואר הכי מכובד בארץ!!! תואר החנון! (מתנת משלם המיסים כמובן) אז קדימה שרשרו

איך אגדיר מהו מעשה "חנוני"?

אם היה לי בכיתה ח' משעמם בשיעור אלגברה ולמדתי את הריבועיים של 1-30, זה חנוני? [אני עדיין זוכר את זה
]

תחרות כימיה בטכניון

הגעתי לשלב הגמר אבל לא הצלחתי להגיע למקומות הראשונים

בכיתה יא', 6 שנים אחורה

אחד שהיה איתי בצבא זכה מקום ראשון בשנה שלאחר מכן. זה היה קשה

הכי חנוני לא זכור לי, אבל..

הרב יצא לי קשור איכשהו לספרים, לא יודעת. - בחופש הגדול של כיתה י' קניתי ספר פיסיקה ולמדתי פיסיקה לבד. - כל שנה אני קוראת את כל ספרי הלימוד בחופש הגדול. - כשהיו זיקוקים ביום העצמאות וכולם התלהבו מהיופי שלהם, הדבר היחיד שחשבתי עליו הוא זיהום האוויר. :X - אני קוראת אנציקלופדיות, ויקפידיה ושאר דברים ששמורים לי במועדפים בזמן הפנוי(וגם הלא פנוי, למען האמת..). - שאלתי ספר בשם "השפה העברית". - באתי למסיבות שהדבר היחיד שעשיתי בהן הוא תפיסת ספה בצד וקריאת ספר. - צמחונות?

Theherod

New member
הא, אני דווקא חשבתי בזמן הזיקוקים

על זה שכל שנה עשרות (למעשה מאות, אם אני לא טועה) כלבים נבהלים מהזיקוקים ובורחים (זה קרה גם לי...). חלק גדול נהרג בתאונות/נרצח על ידי מתעללים ושות'. חוץ מזה, גם לחיות הבר זה... איך לנסח את זה בעדינות... לא עוזר, ממש לא. הישגים לפלפיים? המ... הפסדתי בערך 4-5 שנות לימוד (מחלה וכו') והשלמתי כמעט את כל החומר לבד. אני קורא בויקיפדיה/אנציקלופדיות וכו' בזמני החופשי. חצי ממדף ה"ספרים הבאים בתור לקריאה" שלי הם ספרי פיזיקה/כימיה/מחשבים וכו'. בשיעורי מתמטיקה אני מתקדם בספר, במקום להקשיב למורה. עד כיתה ו' הייתי תמיד חביב המורים (הצוות התחלף, ובחדש כמעט כולם היו זבלים). ה"פדיחה" שהשפיעה עלי הכי הרבה בחיי, הייתה ששכחתי לעשות קייאי כשהצגתי קטה לפני קהל בתחרות קראטה (שכחתי "לנהום" עם אחת ההתקפות)
לעיתים קרובות אני מעדיף בע"ח שהם לא בני אדם על פני בני אדם. עד לפני כמה שנים לא הצלחתי לקלל בלי להתקע אחרי הקללה השניה ולחשוב "אוקיי, מה אומרים עכשיו?". אני הולך לחוג מדעים וחשיבה מתמטית. אלרגי לכל דבר שקיים בערך, וחולה במחלה כרונית (כיאה ללפלף טהור-דם
) משתמש בלינוקס/מתכנת/בעל ידע כללי מעל הממוצע במחשבים? מעולם לא הייתה לי חברה (הכוונה לgirlfriend, כמובן. נו טוב, לא באתי ב4-5 שנים האחרונות לבי"ס, למה אפשר לצפות?). אולי קצת הגזמתי עם הרשימה

גם אני אלרגית לדי הרבה דברים

ויש לי אסטמה ויותר מדי בעיות במערכת הנשימה. ><

Theherod

New member
אה, גם לך עשות את בדיקת האלרגיה

הזאת, ששורטים את הגב עם מחט עם נוזלים של חומרים שונים? זה היה מעצבן, בדקו עלי איזה עשרים חומרים, ולכולם (פרט לאחד, אולי) הייתי אלרגי. כל הגב גירד כל היום

Nimst

New member
*נדחפת*

גם אותי דקרו ביד (גם את כתבת קודם "לי עשו ביד" ואז החלטת לשנות?) אני אלרגית לארנבים (שזה באמת עצוב), לדשא, לברוש, לזית, ללענה, לאבק, לחתולים (אבל בקשר לזה אני בהכחשה). ויש עוד אחד שאני ממש בהכחשה לגביו. וסביר להניח ששכחתי כמה, כי באמת הייתי אלרגית לכל מה ששמו לי על היד חוץ מאחד או שניים.

Theherod

New member
וואו, זה תיאור מדויק שלי.

חוץ מעוד כמה דברים, כמו כלבים (אני מכחיש גם את זה. על הכלב שלי אני לא מוותר
).

Nimst

New member
זהו, זה המצב גם אצלי

בפעם הראשונה לא הופיעה אלרגיה לכלבים, אבל כשנבדקתי שוב כמה שנים אחרי פתאום זה הפך אדום
אבל לא אכפת לי, גדלתי עם כלבים ותמיד יהיו לי כלבים וזהו.

Theherod

New member
You Go Girl../images/Emo45.gif

אף אחד ושום דבר לא יפריד ביני לבין הכלב שלי

למעלה