תחרות החנון של הפורום

Nimst

New member
חלילה לקטוז

אבל כן יש לי רגישות לגלוטן (צליאק). שזו לא אלרגיה, אבל זה גם משהו. אני לא יודעת, אני נורא אמביוולנטית לגבי חתולים. יש בהם דברים שאני לא יכולה שלא לאהוב, ויש שאני לא יכולה שלא לשנוא. אז לא יודעת. ובכל מקרה, לנצח אשאר dog person.

Theherod

New member
כיף לך

אני התגרדתי כל היום על המשענת של הכיסא. אני אלרגי ל: כל סוגי העשבים שבדקו כל סוגי העצים שבדקו כל סוגי החיות שבדקו שכחתי משהו?
למאכלים ותרופות (למזלי) אני לא אלרגי. למה את?

ועוד החברים שלי צוחקים על מצבי

העגום.. איך אתה מסתדר? אני אלרגית לחתולים(שזה תירוץ נהדר להתרחק מהם), עצים, קרדית האבק ואבק. בלאט, כבר שלוש ומחר יש לי מתכונת.. לילה טוב. :)

Theherod

New member
מנוזל בד"כ. באביב לוקח טיפות עיניים

משתדל להמנע משהיה במקומות מלאי אבק (די קשה, בהתחשב בחדר שלי). מה רע בחתולים? חוץ מזה שהם לא מבינים שהיד שלך היא לא משטח גירוד לציפורניים, הם ממש חמודים

Theherod

New member
אבל... אבל... הם חמודים../images/Emo9.gif

בנוגע לחדר, ככה זה אצל כולנו. שילמדו להסתדר עם זה. הם אמורים לדעת שמהרגע שקונים לנו מחשב, אין לנו זמן לשטויות כאלה כמו לסדר את החדר

Nimst

New member
גם אני אלרגית להכל

ויש לי מחלה, לא יודעת אם היא נחשבת לכרונית. בקשר לחברה - אתה בן 15, יש לך עוד זמן לפני ש"לא היתה לי חברה מעולם" יהפוך לחנוני.

Theherod

New member
אחוות חולנים! (אנשים חולים)

מעניין, גם בפעם הקודמת שפגשתי מישהו שהיה דומה לי כל כך מבחינת היסטוריה רפואית, זו הייתה מישהי בסביבות גיל העשרים. אז... מה הסיפור שלך? אצלי זה (שוב) סוג של אלרגיה אלרגיה (בערך), אבל הפעם לעצמי. הגוף תוקף את המעיים. "בקשר לחברה - אתה בן 15, יש לך עוד זמן לפני ש"לא היתה לי חברה מעולם" יהפוך לחנוני." הממ... נו טוב, אבל עדיין כיף לקטר על זה ^^

Nimst

New member
אצלי הגלוטן תוקף את המעיים ../images/Emo3.gif

אני רגישה לגלוטן, שזה חלבון שיש בעיקר בחיטה. צליאק, כמו שכתבתי כמה הודעות למעלה. אז זו מחלה אוטואימיונית? מה השם בדיוק?

Theherod

New member
אני חושב שהחליפו בינך לבין אחותי

בבית חולים
כן, זו מחלה אוטואימיונית, השם של המחלה הוא כרון (Crohn's disease).

Nimst

New member
אהה, אני מכירה

לאחרונה אני שומעת עליה הרבה. איך אתה מסתדר?

Theherod

New member
באמת? מוזר. אני המקרה היחיד ששמעתי

עליו שלא דרך הרופא. איך אני מסתדר? מסתדר, אין תלונות. בתקווה שמה שיש לי עכשיו זו לא התפרצות מחודשת של המחלה (ויתכן שזו כן), אני פשוט לוקח כדורים, וחי את חיי. המועקה העיקרית היא שאסור אלכוהול (כבר שנתיים שאני מפנטז על שמפניה)

Theherod

New member
לעשן../images/Emo6.gif

אבל זה לא ממש מפריע. בכלל, אסור דברים "חזקים" (אני עייף, אז קשה לי לחשוב על תיאור מוצלח יותר) שעלולים לעורר תגובת יתר במעיים. אז גם סחוג ושות' אסור לי. אבל זה בסדר, אני לא סובל חריף. חוץ מזה צריך לקחת כדורים יום יום, שזה קצת מעצבן, פוגע בניידות. נראה לי שזהו, אני למזלי יצאתי בלי דיאטות מיוחדות וכו'.

ailag

New member
אלכוהול זה באמת לא משהו

זה רק ההייפ. ברגע שתבין שאתה רק שומע על שמפניה מחברים בני 15 מתבגרים מתלהבים תבין שזה לא כ-ז-ה להיט :)

Theherod

New member
אה, לא, זה מנסיון.

שתיתי קצת בגיל 13. בירה אני באמת לא כל כך אוהב, מר מדי. כנ"ל יין (לפחות רובם). אבל שמפניה זה טעים

למעלה