תחרות הנחשק/ת של תפוז - עדכונים

ליאן.

New member
תחרות הנחשק/ת של תפוז - עדכונים

להזכירכם, מדובר באופי ולא רק ביופי (כן, בטח
) ולכן הקפידו להוסיף את הנתונים המתבקשים לכל תמונה, כגון : תיאור כללי, שם, גיל, תחביבים, היקפים, צבע אהוב , מוטו אישי, ססטוס, שאיפות (שלום עולמי וכד´.. ), והכי חשוב - מה את/ה מוכן/ה לעשות בשביל לזכות בתחרות הגדולה.
בנות בנות בנות. היכן אתן ? אז נכון שאתן נהנות לראות את תמונות המועמדים המסוקסים שלנו
, אך ההשתתפות מיועדת גם לכן.. אז לכו על זה ..!

principeza

New member
ליאן

אלו הפרטים שלי - (שלא הכנסתי עם התמונה..) שם-הילי גיל - 23 גובה - 176 ס"מ צבע - כחול סטטוס- רווקה תחביבים- שירה , טניס , קיקבוקסינג ,אירובי , מועדונים , קריאה מוטו אישי - חייך אל החיים והעולם והם יחייכו אלייך בחזרה

tygger

New member
ליאן, איזה פרטים חסרים?

מה אני צריך עוד להוסיף שם? אפשר במסר.

ליאן.

New member
שכחת את כל הפרטים החשובים ביותר!!

כמו למשל..
איזה קורנפלקס אתה אוהב לאכול עם החלב שלך..
מה דעתך בנושא גברים המסירים שיערות מהחזה...
מה דעתך על נשים המסרבות להסיר שיער מהחזה..
האם אי פעם חיברת את הקווים בין נקודות החן של חברה שלך, ואם כן, מה יצא בסוף..
איזו מורה היתה הכי סקסית בתיכון..
איזו חיה היא האהובה עלייך ביותר
מהי עמדתך בנושא שלום עולמי..
מהו הדבר הכי מלוכלך שאתה מוכן לעשות בשביל לזכות בתחרות..
מה עוד ?

voguemaster

New member
שופעת חוש הומור לאחרונה, את..

היית בשוונג, למה לא המשכת ?

ליאן.

New member
מה הומור? אלו שאלות רציניות ביותר!!

עוד כמה .. והפעם באוירה היותר מתאימה.. אולי..
אם היית נאלץ לעשות כן, על איזה חוש היית מוותר ולמה ?
מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול ?
מהי התכונה מעצבנת ביותר שלך ?
מהו האייקון החביב עלייך ביותר ?
איפה היית רוצה להתעורר מחר בעולם כולו, אם זה רק היה מתאפשר..?
מה היית מאחל לעצמך, בהנחה וזה באמת היה מתגשם ?
האם יש מצב שאי פעם תדרדר לזנות ?
תנוחה מועדפת ??
קולה או פפסי ?

voguemaster

New member
אוקיי, שאלון קשה

אבל אני מוכן לעמוד במשימה
תלמה כמובן!! האחרים יותר מדי מושי מושי אחרי כמה שניות...
לא מזיז לי שגברים מורידים. חשבתי על זה בעצמי, אבל לא סגור.. LOL
פויה!!!
סתם, זה תלוי כמה שיער.......
את לא רוצה לדעת... (בכלל מסוכן לצייר על הבחורה שלך עם טוש)
המורה הפרטית שלי ללשון (אוי אוי, רק להיזכר בה....
)
כל אחד ממשפחת החתולים
שלום עולמי ?? דבר רצוי...
המממ.. מתנות אוראליות לחבר השופטות (לא שופטים!! LOL
)
הומור שחור...
קטן
עצלן, נודניק, וכחני כשצריך.. (ולא יודע לספור! תכונה זה לא 3 תכונות!
)
בגלל מה שהוא משדר (לרוב הומור) חחחחח...
ניו-זילנד, או אפשרות שניה: דנמרק!
הייתי מאחל לעצמי את כריסטי טרלינגטון (או את נטלי אימברוליה
)
בטח... שלא. טוב, אולי ג´יגולו של נשים עשירות וגם אז צריך להיות סלקטיבי... LOL
אין. אוהב הכל... אם היית שואלת מה הדבר שאני הכי אוהב בסקס: לראות את הפרטנרית נהנית!!
קולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הנה לך...

ליאן.

New member
תגיד לי, אלי..

בוא תתקרב.. עוד קצת.. עוד טיפה.... עוד טיפונת... זה מה שאתה עושה ב 5:20 לפנות בוקר ??

tygger

New member
אוווף כמה שאלות. נו טוב.

מי אני, מה אני בכלל. אני tygger או אופיר. בן 24 מחיפה. תחביבים כוללים: רולר בליידס (חוזרים לאט לאט), לפרק את המחשבים שלי ולהרכיב חזרה ואז לחשוב לאיפה הברגים האלה היו אמורים להכנס. אופנועים וביחוד אפי שלי
. כחול ובעל אופי מדהים (זבל, אבל זה גם אופי...), ספרים, כתיבה, נגינה, ובזמן האחרון יש לי תחביב חדש: לשבור עצמות אסטרטגיות בגופי. אבל אני מנסה להגמל מזה. ההיקפים שלי ממש לא ידועים לי אבל אם אני אפול על סרט מידה אז אני אברר... צבע אהוב כמובן הוא כחול לילה. למה? ככה. זה הצבע שאני אוהב וכך גם אפי נראה
המוטו שלי? בתחתית המודעה קיים משהו וגם בכרטיס. סטטוס- רווק כמובן. שאיפות- לקשור את שר התחבורה לכיסא ולהצליח להראות לו כמה שיטת לימוד הנהיגה/סלילת הכבישים/צביעת הכביש/תחזוקת הכבישים שלנו בארץ היא דפוקה. אולי גם להצליח לעלות על האופנוע שלי בתחילת השנה ולדעת שאני לא משלם החודש את כל המשכורת ואת כל חודש הבא רק על ביטוח. לא יפה לצחוק על התמונה. התמונה מתערוכה של וויצו של אחותי הקטנה. היתה שם אפילו תמונה שלי בשימלה. החיה האהובה צריכה להיות חתול והמורה הכי סקסית שהיתה לי בתיכון היתה המורה לספרות בתיכון שלי בארה"ב. שייקספיר שייקספיר, אבל היא פשוט ... עמדתי בנושא שלום עולמי? לא יודע אבל זה נחמד לעשות שלום מדי פעם לאנשים. הם תמיד עושים חזרה ורק אחר כך מתחילים לחשוב מי זה היה.

tygger

New member
ושאלה.

עם כל הכבוד והרצון הטוב. למה רואים פה הרבה יותר בנים מאשר בנות? איפה אותה הרוח הפמניסטית? איפה אותו להט הקרב על השיוויון? בסופו של דבר זה הכל רק דיבורים... זה דווקא רעיון נפלא להכיר את תושבי הפורום. ליאן, דווקא חשבתי שתתני דוגמא אישית. אפילו אם את לא בתחרות. סתם מחשבות.

dianah

New member
טוב, נו, אז הנה... ../images/Emo13.gif

תיאור: מושלם, as you see
שם: בראד גיל: מתאים תחביבים, מעשן, גובה, צבע, מוטו, שאיפות, טעם הקורנפלקס וצבע התחתון....???ב האם באמת צריך תיאור נוסף מעבר לתמונה של נחשק הפורום?
מתי הבחירות לראשות הממשלה? אופס...לראשות התואר נחשק הפורום? כי הוא הבחירה שלי, וסליחה עם כל חברי הפורום הנחשקים האחרים

שווה פי אלף:

תיאור: חבל"ז. תחביבים: הצלת העולם ונערות במצוקה. צבע מועדף: כחול (כמו הגלולה...) צבע תחתון: הייתי רוצה לדעת.

dianah

New member
אכן....

אכן תחרות קשה...בראד או קיאנו....???? אפשר את שניהם, ולארוז בבקשה.

למעלה