תחרות הנחשק/ת של תפוז - עדכונים

SENDA

New member
טוב טוב, לאחר לחץ, גם אני מציע אותי

אז הנתונים האישיים שלי: גובה 191 ס"מ מבנה גוף גדול ושרירי תחביבים: אופנועים, כדורסל, בחורות
, סקי וספורט באופן כללי. לא מעשן סיגריות (אף פעם לא ניסיתי אפילו), מדי פעם מוכן לקחת שכטה של משהו אחר
. צבע אהוב: כחול בעיקר, אבל אני בכלל אוהב צבעים חזקים: אדום, סגול ירוק וכחול. צבע עניים: ירוק כחול (קצת אפור) המסר שלי הוא בעיקר קח את החיים כמו שהם, תזרום עם מה שמגיע ותנסה להוציא את המיטב ממך. תוכניות לעתיד: עתיד קרוב לנסוע לאמסטרדם (יום שלישי הקרוב) ולנאפל (עוד כחודשיים), תוכניות רחוקות - למצוא עבודה שאני יהנה ממנה, אישה שאני יהנה ממנה וחיים שאני יהנה מהם. מה אני מוכן לעשות כדי לזכות: מממ מממ שהשופטות יגיעו אלי ונגיע להסדר
ולשאלות הנוספות: אני מקנה בגברים שמסירים שערות, זה נראה לי די נעים וחבל שלי אין אומץ לעשות את זה (אולי יום אחד) נשים שמסרבות להוריד שיער: אני די בעד לתת לכל אדם לעשות את מה שבא לו, לחברות שלי אני לא מעיר על לבוש או דברים אחרים אלא אם המצב קיצוני (ללכת בלי חזיה ללויה של סבתא שלי
) . אני אוהב את כל בעלי החיים, כלבים הכי נאמנים וטובים כחבר, חתולים כחיות שאפשר להעריץ על היכולות השכליות והגופניות שלהם . שלום עולמי
הלוואי אבל לא נראה לי שיהיה. (סכנת פיצוץ אוכלוסין). הדבר הכי מלוכלך שאני מוכן לעשות כדי לזכות
שהשופטות יגיעו אליי ונראה מה אפשר לארגן
לא הייתי רוצה לוותר על אף חוש שלי, אם חייבים, אולי החוש השישי שלי
התכונה המעצבנת שלי - שאני עושה משהו מכל הלב אני די פרפקציוניסט, ואז כאשר מישהו מפריע לי/מעכב אותי/מקלקל לי אני יכול לתפוס קריזה די מהר ולהתעצבן בגדול, בדרך כלל אני די רגוע (יחסית
) . הייתי רוצה לאחל לעצמי אושר נצחי, או כמו שמישהי אמרה לי פעם בזמן הזריחה שביקשנו בקשות: אתה כל כך עמוק ואני כל כך שטוחה, אתה ביקשת אושר ניצחי ואני ביקשתי טוסט עם גבינה, ואני בכלל רוצה חומוס)
. האם יש מצב שאני ירד לזנות
- אני לא שולל את זה, אני מאמין שזונות הם כמו כל עובד רגיל רק שבנאי משתמש בידיין רגליים גב, מתכנת משתמש בראש, וזונה משתמשת ב
או במקרה שלי ב
, אם יהיה צורך קריטי מצב נוח, קליינטית נעימה ואי יכולת שיגלו אותי אז אני בהחלט ישקול את זה. סך הכל אני סטודנט שנה רביעית לתעשייה וניהול, די חברמן, די חכם ודי פתוח לדברים שונים למיניהם

טל! טאאאאל!!! כנסי פה!

האם עיני מטעות אותי, או שיש פה בחור בחצאית (טוב בערך) ועם רגליים מגולחות???

blaumark

New member
אחי כל הכבוד!! גבר במטבח

סכה על הסינר הוא ממש הולם אותך

ronen1981

New member
למה אף אחד לא שאל מה הוא מבשל שם??.

מה אתה מכין נראה טעים ........(אני רוצה ....) גם אני מידי פעם מכין דברים טעימים. כגון פטריות מטוגנות על מחבט עם שמן ובצל שהוזהב קודם לכן שאני מוסיף לפירה וקבבים או סטייק לבן על האש שהכנתי וטבלנתי. ובבוקר אני מכין לעצמי מקושקשת עם נקניק צרפתי שטוגן קלות וקוטג בצד הצלחת בסמוך לעגבניות ומלפפונים חתוכים ותה ירוק. (בת שיושנת אצלי זוכה לארוחה כזאת למיטה) ואני מכין מרק ירוק דינמיט עם פיתריות מאוד טעים.....

SENDA

New member
אם זה מה שיעלה לי לקבל את קולך ../images/Emo8.gif

אז איפה המטבח המיועד

SENDA

New member
אני מציע את עצמי כמועמד מספר 13

מספר המזל שלי

התחרות בעיצומה

ועדיין לא מצביעים. עדיין אוספים מועמדים... אתה מוכן להשתתף בניסוי? להשתתף בניסוי? להשתתף בניסוי?

assaf2002

New member
אז מה התשובה ?

שאלתי מתי מתחילים ומה וכו´ אז התשובה היא ?

מה לא ברור?

התחרות החלה מתישהו כשהחלה, היא תמשך בערך שבועיים. כשיהיו מספיק מועמדים/מועמדות יהיה מה לדבר על הצבעה, בינתיים יש המון מועמדים פיקטיביים נוסח שילגיה ובארד פיט...

assaf2002

New member
אהה

וואלה איזה קטע הכל כלכך ברור עכשיו תודה תודה לך גלגל המזל "את ראית הכל כל כך נכון הקירות רעדו -או יה....."

SENDA

New member
בינתיים

גם ראיתי שעדיין לא הוסיפו אותי למועמדים, לא שיש לי בעיה רק אני טס בלילה בין שלישי לרביעי (עוד 24 שעות) ומעניין אותי לדעת מה קורה לפני הטיסה (אמסטרדם כן מחכה לי
) מה שכן חסרות בעיקר מועמדות, אז קדימה, להתנדב

gilshl

New member
גם אני רוצה

טוב היות ואני חדש פה ומה שנקרא קיבלתי מידע ממקור מהימן על פורום זה ולאחר דפדוף בכל ההודעות וראיתי שיש תחרות סבבה אני גם רוצה לצטרף שם: שלם גיל גיל:26 מעשן: מתי שבא לי תחביבים: ספרים טכניים (במיוחד על תיכנות 3D ומשחקים), ספרי קריאה. צבע אהוב: אין משהו מיוחד את כולם מאוהב בקשת שבענן. מוטו אישי: אל תביט לאחור לא הכול שחור את יורד למטה כדי לחזור (מי מזהה) גובה: 1.76 מבנה גוף: רזה סטטוס: רווק שאיפות: להפיל את ביל גיטס (לא פיזית) כלכלית

למעלה