תחרות הסוד הכי כמוס ב-
!

hadasharon

New member
עכשיו אני...

הסוד שלי הוא שאחרי מקלחת אני מסתובבת בבית רק עם חולצה למכנס ז"א...ללא תחתונים, הכי נוח והכי כיף. כמובן כשיוצאת מהבית שמה תחתון וחזיה כי אין ברירה

שרון313

New member
הסוד שלי...

שאני עדיין מאוהב בחברה הראשונה שלי... אני נשוי ויש לי תינוקת אבל אני כל הזמן מחפש דרך האינטרנט את האקסית המיתולוגית שלי, אני רוצה לדבר איתה כאילו במקרה ואולי..מי יודע....אולי לעשות אוראלי רק פעם אחת... כמו אז...

mimamooo

New member
הסוד שלי

לפני מספר שנים התגוררה בשכנותי משפחה "אללה איסטור" שבנה המתבגר החליט לאמץ כלב . אם המשפחה לא הסכימה לגדל את הכלב בבית כך שהוא גדל בחצר קשור במשך כל שעות היום , ואילו בלילה נהגו לסגור אותו במקלט . מאחר ומדובר במשפחה אלימה ביותר חששתי להתלונן בפני הרשויות על ההתעללות המזוויעה , עשיתי מעשה ,ולקחתי את החוק לידיים : במבצע משפחתי ששילב את בן זוגי ואת ביתי והחבר שלה פרצנו באישון לילה למקלט ,חטפנו את הכלב המסכן ,והסענו אותו לביתו החדש (אחד הקיבוצים אי שם בארץ) שם כבר חיכה לו בעליו החדש (איתו תיאמנו מבעוד מועד) אין לי קשר כיום עם בעליו החדשים של הכלב ,וגם אם לא אזכה בכרטיסים ; אני מנצלת במה זו בתקווה שאולי אותו אדם קורא את הפוסט הזה יזהה את עצמו בסיפורי ויספר לי במסר או תגובה שהכלב בריא ומאושר. ולסיום תרשו לי גם קצת "ציונות" : אם נתקלתם גם אתם במקרי התעללות בבעלי חיים ומסיבה כלשהי אינכם מתלוננים בצינורות המקובלים (חשש מסחבת ואי התייחסות מהירה ועניינית ,חשש מהמתעלל כמו במקרה שלי וכו' )
!!!!!!!!! קומו ועשו מעשה : נסו לארגן בית אלטרנטיבי לבעל החיים ,נסו "לחטוף"את בעל החיים מהמתעלל (כן ,נכון זו עבירה פלילית- גניבה עפ"י החוק ,אולם ז ה ה ז מ ן ל ק צ ת א ח ר י ו ת א י ש י ת ! ! ! ) והביאוהו לביתו החדש

Nightborn

New member
זה לא מתחרה אפילו בסודות "כמוסים"...

קצת מוזר לי לחשוב על סוד אחד. כל החיים שלי מתנהלים, ברמה זו אחרת, בסודיות. לא נראה לי שיש אדם אחד בעולם שבאמת יודע מי אני ומה אני עושה במשך היום. אנשים אחרים סיפרו כאן דברים מזעזעים, ולחילופין- דברים שיספקו חומר לעשר טלנובלות. מה הסוג הכי גדול שלי? רוב הדברים המזעזעים באמת אינם סוד. או שהיו סוד ונחשפו כבר. בתחילת כיתה י' עברתי בי"ס. אמרתי להורים שלי שזה בגלל הרמה הנמוכה של ביה"ס הקודם. אבל זה היה שקר. עברתי כי רציתי לברוח. בכל מקרה, את השנה התחלתי במצב נפשי מעורער למדי. וההורים שלי לא ידעו כלום. בבית עשיתי הצגה שהכל בסדר. החסרתי המון. זייפתי מחלה כל הזמן. פשוט לקחתי מנת יתר של תרופה מסויימת שבה השתמשתי לטיפול במחלה כרונית כלשהי, במכוון, פעם אחר פעם. הכאב הפיזי טישטש את הכאב המנטלי. לפעמים הייתי מגיעה לביה"ס על תרופות, ולא היה אפשר בכלל לדבר איתי. בערך באותו זמן, התחלתי להתיידד עם מישהו שהחשבתי תמיד כ"מתחרה". גיליתי שהשד לא כל כך נורא. לא נורא בכלל, בעצם. באיזשהו שלב, הגעתי למצב של התמוטטות מוחלטת. תפקדתי למראית עין, קיבלתי ציונים לא רעים, אבל לא הייתי שם. החלטתי להתאבד. קבעתי לעצמי אפילו יום. ובאותו בוקר, הוא הציע לפגוש אותי אחרי הלימודים. הסכמתי. זה היה נראה לי נכון, לראות אותו שוב לפני שהכל יסתיים. לא אמרתי כלום. נפגשנו. לא ממש ידעתי מה להגיד לו. אז לא אמרתי. הוא חיבק אותי חזק- חזק יותר מכל חיבוק שאי פעם קיבלתי ממישהו, ואמר לי להחזיק מעמד. משפט טפשי משהו, בהתחשב בעובדה שכבר התמוטטתי. אבל באותו רגע הבנתי מה המשמעות של "נחמה". מעולם לא חשתי כך שוב. אני עדיין מחפשת.

מדאם די

New member
נוגע ללב

הסיפור שלך ממש נוגע ללב, מאיזה מחלה כרונית את סובלת? ומה מעציב אותך? ולמה את לא יכולה לדבר על זה עם מישהו מהחברים שלך? מחזיק לך אצבעות, מדאם די.

Nightborn

New member
->

ברחתי, כי ביה"ס הקודם שלי היה מלא מדי בזכרונות. מישהי שאהבתי עד טירוף. ונפרדנו בצורה הכי מכוערת שאפשר להעלות על הדעת. אני סובלת באסתמה קלה, שלא מפריעה לתפקוד, אבל עד לפני שנה בערך הייתי צריכה לקחת כל יום תרופות באינהלציה. למזלי, עכשיו כבר אין בזה עוד צורך. אני לא יכולה לדבר עם חברים, בגלל שיש שם עוד כל מיני סיפורים שעדיף שלא להזכיר, ושלא להעלות. תודה רבה על התמיכה, מדאם די. למרות שמצבי (מן הסתם) יציב יותר כרגע- זה עדיין מעודד לשמוע מילים חמות כאלו.

מדאם די

New member
שמחת אותי, תודה!

רק לא הבנתי איזה אהבה היתה לך עם החברה, זאת היתה אהבה אינטימית? בכל מקרה, כל הכבוד לך שאת מחזיקה מעמד. מדאם די

DManya

New member
אל תחפשי.

זה המתכון הבטוח ליפול שוב. תחזקי את עצמך, ותלמדי להעזר בכוחות שלך. זה בריא יותר מהכל, ובסוף תביני שכמה שאחרים יכולים לתת לך כוחות - זה כלום לעומת מה שאת מסוגלת לבד, אם רק תרצי מספיק ויהיה לך חשוב מספיק.

אףפעם

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

זה מזכיר לי משהו שקראתי פעם... (http://brachot.net/bracha.php/14/320/40/1) תיהיה חזקה...

Paz88

New member
הסוד שלי....

אני גרה בבית של אחותי כבר מספר חודשים. אחותי נשואה+ילדים והסוד שלי הוא שאני מ-א-ו-ה-ב-ת נואשות בבעלה ואני מנסה לפתות אותו.

../images/Emo66.gifהסוד שלי../images/Emo66.gif

חבר שלי, דניאל, החליט לעשות הפתעה לחברה שלו.הם חגגו 4 שנים ביחד והוא החליט לעשות לה טיסה בשמי הארץ.הוא תכנן הכל וסיפר לי כשאני כיד ימינו מארגן את כל הסיפור.בקיצור, הוא סיפר לה שיש משהו שהוא מכין אבל הוא לא יכול לספר הוא רוצה לשמור את זה כהפתעה.יום לפני, התקשרו אליי בשעה 4 אחר הצהריים, הטיסה למחר בוטלה, תקלה טכנית, הטייס נפגע במירוץ קארטינג.עכשיו לא היה לי נעים לי מדניאל, כיוון שהוא תכנן את ההפתעה מבעוד מועד, החלטתי לעשות להם הפתעה, אך לא ספרתי אותה לאיש.החלטתי להשכיר מטוס של ארקיע, טיסה שלמה.רק בשבילו, זה היה פרויקט בין כל החברים, באמת כולם שמרו וכולם לא ספרו, כמו שצריך.בקיצור למחרת, הם הגיעו לשדה דוב, שם חיכה להם מטוס פרטי שלקח אותם לאיי נאפה, הוא הציע לה נישואין בשמי ישראל.סוף טוב הכל טוב

שיליל

New member
סוד כמוס...

עשיתי סייבר להנאתי 1 על 1. בסוף התברר שזה אחד שלמד איתי ביסודי באותה כיתה! בזמנו ממש שנאתי אותו והוא רק הציק לי כל הזמן.

הכרתי בחורה ממש חמודה

כשבועיים אחרי שהכרתי אותה, ידידה ותיקה שלי באה אליי, סיפרה לי על כך שלמרות שהיו לה קשרים עם גברים, מעולם לא ביצעו בה חדירה, זאת אומרת שהיא עדיין בתולה, בפיה בקשה "גאלני מבתוליי", הרגשתי נבוך מוחמא אך גם קצת חם, כי מאז שהכרתי אותה, רציתי "להיות איתה", קבענו זמן ואכן גאלתי אותה מבתוליה, תוך כדי הסקס התחרטתי, אך היה לא נעים להפסיק את זה באמצע, זה הסוד הגדול שלי... (הסיפור אמיתי לחלוטין)

Purple Mushroom

New member
הסוד שלי הוא .... :0) .

אני לא יודע אם זה הסוד הכי כמוס שלי , חחח , אבל הסוד שלי מסתתר בארכיון של תפוז , כמדומני , אוקטובר 2003 , בפורום מספר 57 בתפוז , אאל"ט . זה טוב לתפוז . לא ? אבל אני לא יודע , צומת גלילות מאוד רחוק לי , ולא בטוח שאשתי תרשה לי לממש את הזכיה אם אזכה . (אשתי כמובן יודעת את הסוד) .

tttaaalll3

New member
הסוד שלי..

אני בקשר עם מישהו מהאינטרנט,הוא גדול ממני ב-5 וחצי שנים..אני בת 16 והוא 21... ואני דתייה והוא לא..

למעלה