תחרות הפוסמטות-גלגלגלגל ההצלה.

מיטללל

New member
הפוסמטות המזמרות-שלב ההצלה../images/Emo68.gif

קודם כל אני מצטערת על האיחור הפושע... ימים עמוסים, קשים (ומספקים
) עוברים על כוחותינו... מה שכן, לדעעתי זה היה שווה את זה:) קודם כל, חוב קודם.... הסיבוב השלישי: זה היה הסיבוב הכי מותח שהיו לנו עד כה. בכל רגע נתון מישהי אחרת הייתה במקום הראשון.. בסופו של דבר, את המקום הראשון קיבלה מיכל זוארץ עם 25 אחוז ו108 קולות
(רק עכשיו, אני חייבת להגיד (בלי בושה!) שאני אישית דווקא דיי מחבבת אותה
למקום השני עם 23 אחוז ו 99 קולות הגיעה ענבל גבריאלי. אני ממש מקווה שאני אעבור את הלילה והימים הקרובים בשלם
בכל מקרה, יש לזכור, אתם אלה שהצבעתם לא אני
למקום השלישי, עם 22 אחוז ו 97 קולות הגיעה גברת סופרסטאר... הילדה הצליחה לגבור על קלוגות עם הרבה יותר ניסיון ממנה, שזה סוג של כבוד מטורף
אחריהן בהפרש מטורף... הגיעה מלוי לוי עם 6 אחוז ו 28 מהקלות.. מה שדיי הפתיע... אצלי היא הצטיירה כפייברוטית.. עם 27 קולות |סגכש| מרגלית צנעני (כן כן! אותה רוני עברה.. לדור הצעיר של ימינו אין 'כבוד' לכלום
). מיכל אדמורסקי עם 4 אחוז ו 17 מהקולות ו סיגל שחמון עם איזה חצי אחוז ו 2 קולות.. לדעתי זה קרה בגלל שכבר אך אחד לא זוכר על קיומה
אם התחרות הייתה נערכת לפני שנתיים, הגברת הייתה זוכה להצלחה לא קטנה.....
אם כך ובתהאם לזאת.. העולות הן,... מיכל זוארץ וכבודה, ענבל גבריאלי.....
אה
והצביעו בפורום 423 אנשים שזה המון המון המון! ושיא חדש לפורום

מיטללל

New member
ומתחיליםםםםםםםםםםם

אז ככה.. יש לנו כבר שש פוסמטות בגמר
אניטה פלילי
אודטה שוורץ
ג'ודי ניר מוזס
שרון איילון
מיכל זוארץ
ענבל גבריאלי
אבל לפני שמתחילים בגמר הגדול (מה זה גדול? ענק
) החלטתי לעשות שלב הצלה... בו ישתתפו כל הבנות שהגיעו בכל סיבוב במקום שלישי.. אחרי שאני אסיים לפרסום את כולן יעלה סקר... בו תעלה רק
אחת
לגמר. הגמר יהיה בתאריך 13.6 רק... לפני שמתחילים...
למרינה (pain is my life) ומור (זפלנאית) על הכישרון האדיר והעובדה שבלעדיהן גלגל ההצלה היה מתפרסם אולי ורק אולי בעשור הקרוב
ודבר אחרון
גם הפעם יש לזכור.. התחרות הומוריסטית... אין לנו שום דבר אישי נגד הבנות.. הציטוטים הן ציטוטים מהדמיון בלבד
והבנות לעולם לא התבטאו ככה!!!

מיטללל

New member
../images/Emo180.gif בר רפאלי ../images/Emo180.gif

על גברת "ויאללה ויאללה ויאללה בלגן" לא מוותרים בכזאת קלות! הבחורה הבלונדינית השופעת (אני אומרת סילקון) והפוסטמה ללא ספק שסיחררה את המדינה כאשר החליטה להתחתן עם מזדקן אחד בשביל לא להתגייס לצבא הגנה לישראל... (למה להיות חיילת כשאת יכולה לאכול מלונים בבגד ים על חופי איביזה?!) חוזרת לנסיון אחרון על הצלת כבודה האבוד!
כי אמא שלי היא כאילו הדוגמנית הכי יפה באחוזת ראשונים! ואני גם רוצה להיות כמוה ולהגיע לגדולות!
כי צבא זה פויה! שמעתי שאוכלים שם ומשמינים כאילו, איכסה! מי ירצה ללכת לצבא?!?!?!?
כי אני אשת משפחה נשואה באושר רב לבעל מזדקן.תתנו לי קצת כבוד לפני שאני מתגרשת!
כי יש לי ציצים ואני לא מתביישת להראות אותם! · "אני בלונדינית,אני יפה,אם תרצו אני ישתוק,ואם תרצו שאני אומר מילה לעם ישראל החרמן אני פשוט יצעק-"ויאללה ויאללה ויאללה בלגן!!!!"

מיטללל

New member
../images/Emo175.gif רוני ../images/Emo175.gif

"למה אני?"
כי אני גיליתי את התיאוריה החדשנית והבלעדית שלפיה אם את בלונדינית עם ציצי גדול את בטוח גם יודעת לשיר,לרקוד, להופיע, לדגמן, להצטלם ולהתראיין בתוכניות אירוח נידחות. זה ממש גאוני!
כי גם אם לא תכתירו אותי בתור מלכת הפוסטמות אבא שלי יקנה לי את התואר!
כי את השירים שכתבו לי עוד ילמדו לבגרות! לקח לי שעות לפצח את המשפט "אתה הופך לזר ומתנהג כמו איזה סופרסטאר" כאילו, איך סופרסטאר יכול להיות זר?!?!??! הלוווווו!
כי ממילא אני לא כותבת שירים, לא מלחינה, לא משתתפת בהפקה ואפילו לא נותנים לי לבחור מה ללבוש!! אז לפחות תתנו לי איזה תואר מכובד או משהו... עד עכשיו התואר "זמרת" לא כל כך התקבל....

מיטללל

New member
../images/Emo180.gif הפיקיות ../images/Emo180.gif

לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה שרונה ודניאלה פיק אשר המשיכו את מסורת ה-"וואו שיגעון" של אביהם היקר לא מוותרות,לא הפעם,השיער הבגדים הנפילות וכל הוואוווווווווווו דורשות צ'אנס נוסף למה אנחנו
כי אנחנו שתיים! פוסטמה בריבוע שווה לפוסטמה בשורש ריבועי כפול שתיים או משהו כזה.. לא..?
כי יש לנו את האבא הכי "וואו שגעוווון" בארץ!!! ואנחנו באמת ילדות מוצלחות כי יצאנו במראה ובקול בידיוק כמוהו!
כי פעם הייתה לנו פינה באקזיט אבל אז גם הם קלטו שאנחנו פוסטמות מדיי.. זה רמז די עבה...
כי למרות היותנו אחיות אנחנו נורא שונות ולכל אחת מאיתנו יש רמת כיעור שונה וייחודית לה! אנחנו ממש מיוחדות!
כי אנחנו רוצות להראות לחברה החדשה של אבא שקטנה מאיתנו בשנתיים שאנחנו יותר שוות ממנה!!!!!

מיטללל

New member
../images/Emo175.gif ריקי גל ../images/Emo175.gif

הזמרת שחזרה לתודעה הציבורית בחודשים האחרונים בתור הבייץ' של כוכב נולד 2.. ועכשיו היא, כמו "אהבתה הגדולה", חנה גור, מבקשת גלגל הצלה
למה היא ?
כי מאז שאלון ליטבק
החתיך, הסקסי, המסוקס, הציפנדייל המתפשט והחושני נשר מכוכב נולד אין לי יותר שמחה בחיים... תנו לי לשמוח קצת!
כי אני חייבת לנצח בשביל הפרס! יש פרס כספי נכון?... פשוט נגמר לי כל הכסף על החשבון פלאפון ששילמתי על כל האס אמ אסים ששלחתי להראל סקעת הכוכב! אם לא אלון אנחנו צריכים לפחות חתיך-סקסי-מסוקס-צ'יפנדייל-מתפשט-חושני אחד בגמר! ·
כי למרות גילי המופלג אני מרגישה נורא חתיכה וסקסית ומסוקסת וצ'יפנדיילית ומתפשטת וחושנית! מגיע לי לזכות ולעקוף את כל הטינייג'ריות בסיבוב! אני קשישית רוק אמיתי! ואני גאה בזה!

מיטללל

New member
../images/Emo180.gif פנינה רזונבלום ../images/Emo180.gif

האישה שהחדירה את הצבע הורוד למודעות הציבורית... שגרמה לעשרות אלפי נשים בנות 50 לשים עיפרון שפתיים כהה ואודם בהיר... ושלמרות כל השנים עדין מדגמנת את מוצריה "האיכותיים"... חוזרת ומצווה "בחרו בי
למה היא?
כי אני מוכרת שמפואים ורודים לכלל האוכלוסיה כולל התמונה שלי
על האריזה!
כי באמת שהגעתי משכונה של עוני ומאפס עליתי לגדולות עד כדי המעמד הרם והמרגש ביותר- תחרות הפוסטמה הגדולה של פורום מלחמת המינים (קצת תחנופה לא הזיקה לאף אחד... את זה למדת בפוליטיקה!)
כי אני אישה אישה.. תמיד אישההההה וגם בגיל 79 אני לא אחשוש מלהסתובב עם חולצות ורודות צמודות וחימצון רצחני בפוני.
כי התחתנתי והתגרשתי רק כדי להתחן מחדש ולהתגש שוב, אני אישה אמיתית כבר אמרתי...
כי אני בלונדינית,נראת מעולה לגילי,התחת שלי גדול אבל הצוואר שלי חלק ואני רוצה להיות חברת כנסת. כן שמעתם נכון-חברת כנסת. שימו -ורוד בקלפי והחיים יחכו לכם. מתחילים ב"מלחמת המינים"... נגמר בלשלוט על העולם
אבל איפה פינקי??!?!?!?!!?!?!?

למעלה