תחרות הפוסמטות-גלגלגלגל ההצלה.

fishey

New member
מס' 1

הוכיחה שבלי שום שכל ובעזרת 2 ציצים אפשר להקים חברה שתגלגל מיליונים ולא תייצר שום דבר ... בקיצור מרוב זה זהיא מטומטמת היא עשתה דברים שלא ידעה מה ההשלכות שלהם היא הפוסטמה מס 1 אין מה להיתווכח על זה

מיטללל

New member
../images/Emo175.gif אורית פוקס|

לא ממזמן התחלנו לשמוע עליה,על היצור הבלונדיני (טבעי בטח טבעי)..) עם שני הרי הסילקון בחזיתה וההבעה הדבילית על הפנים ,מסרבת לנטוש אותנו בשלב המוקדם.. גם לא בתחרות שלנו
למה היא?
יום אחד הלכתי לרופא,רציתי חזה גדול,מוישה אוהב,אז אמרתי לרופא -רופא רופא אני רוצה חזהכמה חזה-גדול,כמה גדול? כמו שמוישה אוהב אז הרופא דחף את כל שאריות הסילקון שנשארו ואני נשארתי עם אוורסטים מקדימה.
וכן! יש לי ציצי!
הרבה ציצי!
כי יש לי הרבה.. ציצי להציע! וזה שלא התקבלתי לאגו זה לא כי היה חסר לי ציצי! זה כי היה חסר לי... לא יודעת אולי כישרון או משהו לא מובן כזה. מי צריך את זה אם יש ציצי?!
כי אני עוד אגיע לגדולות! בזכות הציצי כמובן... אז אל תשכחו איפה קראתם עליי לראשונה.

Akuna Matata

New member
אוי מיטלללל נו באמת!

את לא יכולה לשים פוסטמה כזאתולצפות שנתייחס לשאר... חבר'ה, יש לנו מנצחת!!!

מתאחרת

New member
ג'ודי ניר מוזס שלום

אתמול ראיתי אותה (כיאילו כזה)... בתכנית של דודו טופז, הפעם הסתכלתי עליה בעיניים אחרות..... משרבבת בכל משפט שני את "בעלי סטיב"... הרבה חכמה לא היתה בדבריה אני מסכימה שהיא פוסטמה לא קטנה. יש כתבה עליה כאן.

Lancelot99

New member
גמני אוהב את זוארץ.. מה יש לאנשים

נגדה?? היא נורא חמודה.. לא הזיקה לאף אחד! בכלל לא פוסטמה..

malkiel12

New member
אני מזווזעע (מהיעדר תודעה היסטורית)

ללא ספק, בלי שום תחרות, הפוסטמה העברייה של כל הזמנים היא הגברת גולדה מאיר מדיניות נוקשה ואכזרית, חוסר אכפתיות כלפי מיעוטים כלפי חוץ ומקופחים מבית, שנאת ערבים ופנתרים, דחייה על הסף של הסכמי שלום אפשריים ומעל לכל, מלחמת יום הכיפורים. מיטלי, אני פשוט מופתע. איך למישהו יכול להיות ספק. מיכל זוארץ קטנה עליה.

זה כבר דיון פוליטי

על אם גולדה מאיר היא פוסטמה או לא... מעבר לכך שהיא כבר לא בעולמנו ככה שאין טעם שהיא תהיה ברשימה..

אומנם אני לא כותב פה בקביעות

אבל פנינה רוזנבלום ללא ספק הפוסטמה של ישראל. לעזאזל- היא פשוט העתיקה משמפו הוואי את הריח!!! תשימו לב. גם את אותם צבעים היא בחרה. רק ההבדל הוא- התמונה שלה- מי היא חושבת שהיא? כולה מנהלת מפעל!!!!

DanaJunkie

New member
../images/Emo68.gifאודטה לשלטון!!!!

מיטל... דנו בזה בעבר.. אין פוסטמה ממנה! אין!

למעלה