תחרות הפורום - מחזור 6

RZnum5

New member
תחרות הפורום - מחזור 6

מחזור מוזר עבר על כוחותינו שמעבר לים. מתוך 15 משחקים, 11 הסתיימו בניצחון הקבוצה הביתית. הביתיות שהפסידו היו דטרויוט שהצליחו להפסיד לבפאלו של אורטון אחרי שהובילו רוב המשחק, טנסי שנכנעו לקאמבק הגדול ביותר בהיסטוריה של הבראונס, וושינגטון ששיחקו נגד סיאטל ראסלווילסונס וג'קסונוויל ש... ג'קסונוויל.
שתי הקבוצות הבלתי מנוצחות, סינסנטי ואריזונה, נכנעו שתיהן במחזור הזה ובאיזו דרך.. במשותף הן הפסידו ב-47 נקודות! כבר במחזור השישי לא תהיה בליגה קבוצה בלתי מנוצחת. לדעתי זה בין העונות המהירות שבהן כבר אין בלתי מנוצחת בזמן הזה.
הסיינטס ממשיכים להראות מוזר העונה, ואחרי ההפסד הגדול בדאלאס, כמעט הפסידו לטמפה ביי, ועוד בבית. ניו-אינגלנד הפיחו מחדש תקוות בלב האוהדים שלהם עם ניצחון מרשים בבית בהנהגת טום טאריפיק.

כרגע יש רק 3 קבוצות עם מאזן 4-1 בליגה, פילדלפיה, דאלאס וסן דייגו כאשר רק אחת מהן רוכבת על גל של 4 נצחונות רצופים – דאלאס. מזל שבמחזור הבא יפגשו את סיאטל בסיאטל, אז זה יפסק.

בנימה פנטזית אישית, העונה הזאת הולכת כ"כ רע שזה לא להאמין. הכוכבים שבחרתי ב-2 הליגות שלי פשוט לא נותנים שום תפוקה, אפילו מגטרון האמין הפך להיות באמבלבי. עד שבריידי נותן משחק טוב, הוא בספסל שלי כי איבדתי אמון בו אחרי הפתיחה. גם בתחרות הפורום אני על הפנים עם הניחושים ומההישרדות עפתי כבר במחזור הקודם. עונה פשוט זוועתית.

שידורים:
חמישי
3:25 – sport1 – אינדיאנפוליס ביוסטון.
ראשון
20:00 – METV – ניו אינגלנד בבפאלו.
20:00 – FOX – קרוליינה בסינסנטי.
23:00 – METV – שיקגו באטלנטנה.
FOX - 23:00 - דאלאס בסיאטל.
אלא אם פיספסתי, לא ישודרו השבוע SNF ו-MNF בגלל פלייאוף בליגת הבייסבול.

תחרות הפורום
1. קרוליינה בסינסי
קרוליינה אולי חזרו לעצמם בניצחון מול שיקגו ההגנה הצליחה לעצור את פורטה על 61 יארד וחטפו את קאטלר פעמיים (כפו ארבעה איבודים סה"כ). סינסי מגיעה אחרי ההשפלה מול בריידי וחבורתו וירצו להישאר צעד אחד לפני בולטימור ופיטסבורג בבית.
פינת ההיסטוריה: 4 מפגשים סה"כ היו לשתי הקבוצות האלה. קרוליינה ניצחה את שני הראשונים, שהיו בבית והפסידה את שני האחרונים, אחד בבית ואחד בחוץ.

2. פיטסבורג בקליבלנד
הקרב השני באוהיו. פיטסבורג מגיעה אחרי תצוגה חלשה מאוד נגד הג'גוארס, 17-9 מול קבוצה שאין לה הרבה מה להציע. זה אולי לא יספיק נגד הקבוצה המהנה של בראיין הוייר.
המשחק ב"מכלאה" של קליבלנד עם קהל ביתי מאוד. האם הבראונס יצליחו לעצור את ביג בן ולהכניע מספיק פעמים את ההגנת הפלדה שלא מזכירה את זו של השנים האחרונות?
פינת ההיסטוריה הלא ממש עתיקה: שתי הקבוצות נפגשו במשחק הפתיחה, הסטילרס ניצחו בבית בקושי 30-27.

3. נ"י (G) בפילדלפיה
הג'איינטס, כדרכם האופיינית, נזכרים לשחק כמה מחזורים אחרי מחזור הפתיחה. השמה זה קרה יחסית מהר והם עומדים במאזן 3-2 אחרי פתיחה של 0-2. האיגלס הם חידה, אף אחד לא יודע מה קורה איתם. נכנסים לפיגור במשחקים ומנצחים בסוף, מובילים ביתרון משמעותי ואז נותנים ליריבה לחזור (ועוד הראמס) וכמעט לנצח או סתם נעצרים טוטאלית בהתקפה כמו מול פריסקו. המשחק הזה חשוב במיוחד לאור העובדה שדאלאס משחקת מול סיאטל. במידה ודאלאס תפסיד: אם פילי תנצח הם יהיו במקום הראשון בבית לבד, אם נ"י ינצחו, שלושת הקבוצות בבית יהיו במאזן 4-2.

4. שיקגו באטלנטה
עוד שתי קבוצות שלא ברור מה קורה איתן העונה. שתיהן התחילו את העונה במאזן 2-1 ושתיהן רוכבות על רצף של שני הפסדים שהביא אותן למאזן 2-3. עוד 2? בבקשה.. שני הניצחונות של אטלנטה היו בבית, שני הניצחונות של שיקגו היו בחוץ. מאטי אייס מול סמוקינג ג'יי קאטלר! כל זה, ועוד לא דיברנו על ההתמודדות של הסטר מול הקבוצה הקודמת שלו. מעניין, זה בטוח יהיה.
עוד 2?! יאללה.. פינת ההיסטוריה: בארבעת (שזה 2 כפול 2) המפגשים האחרונים, כל קבוצה ניצחה פעמיים. אטלנטה ניצחה את שני משחקי הבית במפגשים האלה.

5. בונוס:
דמרקו מורי! הרץ המוביל בליגה ביארדים (יהיי!) וגם בפאמבלים (לא כ"כ ייהיי!) עומד לפגוש בסיאטל, הקבוצה שאיפשרה 62.2 יארדים למשחק העונה, ט"ד ריצה אחד וגרמו ל-5 פאמבלים.
מורי מעמיס 134 יארדים למשחק ויש לו כבר 5 ט"ד העונה, אבל כאמור גם 3 פאמבלים, כולם אבודים, כולם ברבע הראשון.
הליין המוצב לתחרות הוא 1.5 פאמבלים למורי במשחק הזה. אתם צריכים לקבוע OVER/UNDER.

סקר:
בעקבות שני הנצחונות האחרונים של דאלאס, עלתה בי השאלה הזאת, אז החלטתי להפנות אותה גם אליכם:
בהנחה ואתם אוהדים קבוצה ספציפית, מה הניצחון שהכי זכור לכם ומה ההפסד שהכי צרוב אצלכם של הקבוצה שאתם אוהדים?

לגבי הסקר הקודם, מסתבר שרוב החברים כאן לא נותנים לשום דבר להפריע להם לראות פוטבול בראשון (למעט מקרים בודדים של פעם ב..). לשאר, העבודה מפריעה הכי הרבה, אח"כ ילדים ולימודים. שאר ענפי הספורט הזניחים מפריעים למעט אנשים כאן.
אה, ומשום מה הרבה רשמו שסטיב סמית' ורג'י ווין מפריעים להם..

שיהיה שבוע טוב, מוצלח ונטול הפרעות!

Yo-man

New member
יש לך פעמיים 6 בהודעה. תקן בבקשה לפני יום ראשון...

yonatanpollak

New member
מצטער לא שמתי לב =/

תשים לי 5 על שניהם או כל "עונש" אחר בסגנון שאתה מוצא לנכון...

y63

New member
אז לדבר שטויות אני יודע מצוין

שבוע שני ברצץ שאני מנתח לעומק ובסוף הכל הולך הפוך.
הפעם שותק, מהמר והולך הביתה. ואולי כדאי גם להמר ההפך ממה שאני באמת רוצה.
&nbsp
סינסי 5
פיטסבורג 6
פילי 4
שיקגו 3
בונוס - אנדר
&nbsp
סקר
אוהד פטריוטס, אז אז ההפסד אמור להיות די ברור אבל כמעט, לא בדיוק.
פטריוטס הייתה הקבוצה המועדפת עליי כבר הרבה שנים אבל רק בשנים האחרונות ממש נכנסתי לעניין כאוהד וצופה.
ומה היה לא מזמן? סופרבול 2012, ההפסד השני לג'ייאנטס והסופרבול הראשון שראיתי. היה קשה.
&nbsp
ניצחון, הקאמבק המדהים מול דנבר בעונה שעברה.
אולי בגלל שזה עדיין טרי, אולי כי באמת מדובר במשחק ענק.
בכל מקרה, אני עדיין רואה מדי פעם את התקציר (למשל עכשיו) ומתרגש כל פעם מחדש כשבריידי וגרונק מתחרפנים באנדזון.

ranatz 49

New member
שבוע 6

סינסי 6
קליבלנד 4
פילי 3
הוטלנטה 5

אנדר

מקווה להיות ביום ראשון במשחק של הריידרס מול סן דייגו. אם כן אעלה תמונות. רק עם המזל שלי דווקא השבוע שאני בעיר הניינרס משחקים בחוץ

regevs1

New member
שלי...

סינסנטי - 4
קליבלנד - 6
ניו יורק - 3
אטלנטה - 5
בונוס - אנדר

erantal2000

New member
לעסק, סרג'יו. לעסק.

1. אם הייתי כאחד האדם, אני מניח שהייתי מהמר על סינסי. אבל פנתר תמיד נשאר פנתר. קרולינה. 3.
2. זה לא הולך להיות קל, אבל אני מהמר על פיטסבורג. 5.
3. עם כל הכבוד למיני-מומנטום של הג'איינטס, המשחק הזה נשאר בפילדלפיה. איגלס. 6.
4. אני עדיין לא מבין איך ניצחנו אותם. שיקגו קבוצה מצויינת ומאט פורטה בכושר שיא. פשוט שום דבר לא הלך להם במחצית השניה. אני הולך על נצחון חוץ של הדובים. 4.
בונוס - שני פאמבלים למשחק? ברור שאנדר.
סקר - טוב, במקרה שלי זה מאוד ברור - שני המשחקים שייכים לעונת 2003 הבלתי נשכחת. ההפסד הוא כמובן לניו אינגלנד בסופרבול הבלתי נשכח ההוא. הנצחון היה 3 שבועות קודם לכן, בשבוע השני של הפלייאוף נגד סנט לואיס, נצחון מדהים ומורט עצבים אחרי 2 הארכות.

Maor Engel

New member
שבוע 6

1. סינסנטי 6
2. פיטסבוג 3
3. פילי 5
4. שיקגו 4
בונוס: אנדר

Shachar Manor

New member
טור לשבוע 6

שלום לכולם!
שבוע שעבר הייתי 4-11
. ו31-45 במצטבר.
ואני מקווה שעזרתי גם בפנטזי עם רובן רנדל וההגנות של גרין ביי ופילי.

אז הנה תחרות הפורום:
1. קרוליינה בסינסנטי:
AJ פצוע וסינסי נראו רע והובכו בניו אינגלנד, בעוד קרוליינה עצרה את ההתדרדרות ונצחו את שיקגו בבית, בהחלט משחק קשה. אבל אני עם הביתיות של סינסי שלא הפסידה בבית כל העונה הסדירה שנה שעברה (עד הפלייאוף). סינסי על 3. טיפ פנטזי, למחזיקי דלטון, אני משתתף בצערכם אבל בלי גרין הוא לא שווה כלום. משחק של סקור נמוך ומלחמה.

2. פיטסבורג בקליבלנד:
קליבלנד היו מאוד קרובים להפתיע בפיטסבורג בתחילת העונה.
בשבועיים האחרונים לפיטסבורג יש בעיונת בהתקפה... מה שמוביל אותי לבחור בכלבלבים. על 4. טיפ פנטזי, לדעתי סקור גבוה, הייתי פותח עם כל מה שיש לי ואם יש לכם בעיה בק"ב הוייר הוא אופציה לא רעה. ג'ורדן קמרון הייתי ממתין עד הט"ד הראשון.

3. ג'ימן בפילי.
עוד משחק עם סקור גבוה. שקשה לחזות, אבל בלי ג'נינגס, לניו יורק יהיה קשה יותר להידבק. איליי ייתן משחק טוב, אבל המשחק הזה יוכתר כחזרתו של לשון מקקוי. פילי על 5.
טיפ פנטזי, גם כאן הייתי פותח עם כולם, חוץ מההגנות.

4. שיקגו באטלנטה.
אטלנטה בחוץ מפסידה, בבית מנצחת, סוף. אטלנטה על 6.
קצת יותר לעומק, שיקגו לדעתי איבדו את זה, ההגנה שלהם לא מצליחה לעצור כלום, וכמה שההתקפה טובה מה לעשות שיש למגרש שני צדדים? אטלנטה חייבים את הניצחון אם הם רוצים פלייאוף. גם פה הרבה נקודות, מייק שור רודי פותח אצלכם בהרכב.

בונוס, אנדר.
סקר: אני לא אוהד אף קבוצה, אני יותר hater. (פטריוטס, גרין ביי, סן פראן ודנבר - איכסה)
לא צרוב אצלי כלום. אני חי משבוע לשבוע.

והנה שאר משחקי השבוע:
הקולטס ביוסטון. אני לא בוחר נגד לאק. חבל לי שקלאוני לא משחק, זה הולך להיות המאצ' אפ של הליגה ב5-10 שנים הקרובות לאק מול וואט וקלאוני. קטלני. קולטס ינצחו 30-23.

דטרויט במיניסוטה. בלי מגטרון דטרויט לא מאמינים שהם יכולים. עם טדי הויקינגים ועוד איך מאמינים. והם ינצחו ויעלו למקום השני בבית! 32-17. טיפ פנטזי, אסיאטה תמכרו. לו"ז קשה מגיע, גולדן טייט לקנות. והטיפ הכי חשוב של השבוע, למחזיקי מאט סטאפורד, בלי מגטרון הוא לא בטופ 15 בליגה, שלחו אותו בטרייד תמורת קטלר/פולז - לא תצטערו.

עורבים בטמפה ביי.
טמפה ב4-1, אבל במומנטום חיובי, עדיין לא ניצחו בבית, השבוע זה יקרה. העורבים קבוצה טובה אבל בחוץ לא מתרוממים... הפתעת השבוע שלי 24-21 לבאקס. טיפ פנטזי: ויני גקסון כן, דאג מרטין לא. ותמכרו כבר את סטיב סמית'!

יגוארים בנאשוויל.
משחק כיף! בלי הגנות וחגיגת פנטזי, כמו שבוע שעבר, האנטר, קנדל רייט ודלייני וולקר ומצד שני בורטלס... והגנות מצחיקות. יגוארז יובילו אך יפסידו. 34-24.

האורזים במיאמי.
אהרון רודגרז מתחיל להראות מפחיד.
יחד עם החולשה של שיקגו ודטרויט זה נראה שהם locked in לראשות הבית.
מיאמי אחרי חופש, אבל אפילו הם לא מאמינים שהם יכולים למנוע מגרין ביי לנצח. 30-22 גרין ביי.

ברונקוז בניו יורק.
אם אהרון נראה מפחיד מה אגיד על פייטון?
מסכנים הג'טס... 50-0. פנטזי: ההגנה של דנבר...

פטריוטס בבאפולו.
המוקש של השבוע בעיניי, באפולו בבית זה לא משחק פשוט לטום- יהיה מעניין, צמוד ועם סקור נמוך. ניו אינגלנד ינצחו בנקודה. 17-16. טיפ פנטזי, בבקשה על תעופו על רייט... גרונק רק מתחמם.

צ'ארג'רז באוקלנד.
כל הליגה מחכה למשחקים של סן דייגו מול דנבר.
גם אני, עד אז שתיהן ינצחו. סן דייגו 31-10.
פנטזי ההגנה של דייגו.

קאובויז בסיאטל.
לא מתעסקים עם סיאטל שמה.
לא תהיה שחיטה, רומו ודז יפתיעו אבל זה לא יספיק מול המשחק הקליני של ראסל ווילסון.
סיאטל 27-21.

רדסקינז באריזונה.
לא משנה מי הק"ב של אריזונה יהיה הוא ינצח. ו.... ט"ד ראשון העונה ללארי פיץ! ברכות!
31-27.

ניינרז בסנט לואיס.
MNF ראוי! המאזן של הראמז משקר, והם ישפרו אותו בהפתעת השבוע 2. משחק גדול של גור לא יעזור, ודיוויז ישרוף את הסקנדרי של סן פראן. 27-19 לראמז!

שבוע טוב ומוצלח לכולם!

clevelandrocks

New member
שלי

1. סינסי על 6 נק'
2. קליבלנד על 3 נק'
3. פילי על 5 נק'
4. אטלנטה על 4 נק'
5. אנדר

ESPN

New member
שלי בזריזות

סינסי 4
קליבלנד 3
פילי 5
אטלנטה 6
אנדר

b i g t o m

New member
אז ככה...

כל שבוע אני חושב שהשבוע זה השבוע והנה מגיע ה20 אבל נכון לא כרגע עדיין לא הייתי קרוב אפילו, בכל מקרה אני נשאר אופטימי אז נראה מה יהיה הפעם.
1. סינסי. 3
2. קליבלנד. 4
3. פילי. 6
4. אטלנטה. 5
5. יאללה נלך על אובר.
סקר: אז כאוהד דנבר אני חושב שזה דיי ברור מה ההפסד הכי זכור והכי כואב, לגביי נצחון קשה לי כרגע לחשוב על משחק אחד ספיצפי שהשאיר בי חותם עמוק, אבל אין ספק שגמר החטיבה שנה שעברה וההרגשה שעשינו את זה ואנחנו סוף סוף חוזרים לסופרבול היה אחר מהאירועים שאני אזכור הרבה זמן. זה מוכפל פי כמה וכמה בשל המקום והאווירה שהייתי בה - בבר של אוהדי הברונקוס פה באמצע אוסטין טקסס. זה היה המקום הכי שמח שאי פעם הייתי בו... עד לשבועיים אחרי שאז זה היה המקום הכי עצוב שהייתי בו....

RGIII

New member
שבוע 6

סינסינטי 5
פיטסבורג 4
ניו יורק 3
אטלנטה 6
&nbsp
אנדר

Yo-man

New member
עמית מוכן לאקשן!

אחרי שבוע שיא עם 18 נקודות, הינה בא השבוע הזה

1. סינסינטי - 3
2. פיטסבורג - 4
3. פילדלפיה - 5
4. אטלנטה. בטוח - 6
5. יותר

סקר: "... הם לא ניצחו הרבה" (אמר עמית בעצב בחושבו על הג'איינטס)

RZnum5

New member
בהמשך לעונת הנפל שלי

1. סינסי (5) - במשחקים קרובים כאלה, אני בד"כ הולך עם הביתיות.
2. קליבלנד (3) - לא יודע למה.. קבוצה סימפטית.
3. ניו יורק (4) - אילי והענקים יבואו עצבנים אחרי קטע האנימציה.
4. שיקגו (6) - לא יודע אם לאטלנטה יש מה שצריך כדי לעצור את הצמד של שיקגו.
5. בונוס: אובר.

סקר: כאוהד דאלאס, ההפסד הכי זכור לי ידוע בשם משל עצמו: 44-6 - המשק הזוועתי מול פילי לכרטיס פלייאוף לפני כמה שנים.
הניצחון, רק בגלל שהייתי שם, פתיחתת העונה לפני שנתיים בניו יורק. ניצחון ענק על האלופה.

למעלה