תחרות הפורום - מחזור 6

Yo-man

New member
הכי בא לי להגיע לשאלת הסקר

1. סינסי - 3. בלי איי ג'יי יהיה קשה יותר, אבל אני עדין מאמין יותר בסינסי (עם משחק ריצה שיקבל יותר פוקוס, השבוע).
2. פיטסבורג - 4. הויאר כוכב, אבל פיטסבורג תצא עם הניצחון כאן.
3. פילדלפיה - 6. מתישהו פולס ומקקוי צריכים לפרוח. מה יותר נחמד מאשר על הגב של ניו יורק?
4. אטלנטה - 5. יותר כלים התקפיים. יותר חיבור, ומגרש ביתי. זה צריך להספיק.
5. פחות. יש יותר סיכוי שהוא יפצע ויצא מהמשחק לפני שהוא יפמבל פעמיים....

סקר:
המשחק שהכי זכור לי לרעה של פילדלפיה היה הסופרבול של עונת 2003-2004. פילי הגיעו למשחק כשמק'נאב עם 38 מעלות חום. הכוכב השני שלהם, טרל אוונס, חזר מפציעה ולא הפסיק לדבר על זה שהוא הולך לתת משחק אגדי (9 תפיסות ל-122 יארד). בשתי הדקות האחרונות התוצאה היתה 24-21 לניו אינגלנד, ופילדלפיה, בניהול שעון משחק מהגרועים שנראו אי פעם בפוטבול - לא הצליחו לעשות כלום ונכנעו.
ראינו את המשחק בהרכב של חברי הפורום, ב"פיצ'ר" בהרצליה. זה היה ערב מדהים, ואם רק היינו מנצחים, זה היה יכול להיות אחד הימים המאושרים בחיי.

מצד שני, היה את "הנס השני במדולנדס השני". ארחתי חברים בבית לראות את המשחק הזה. זה היה בשבוע 15 של עונת 2010.
מהרבע השלישי ניו יורק הובילו ב-14 נקודות, וברביעי עלו ליתרון של 21 נקודות. המשחק היה תחת. את הרבע השלישי בכלל לא ראיתי. הלכתי לשטוף כלים ולסדר את הבית. ממורמר מהחיים.
7 דקות ו-28 שניות לסיום, ויק השלים מסירה לסלק, שעשה מזה TD של 65 יארד.
החבר'ה בסלון קוראים לי לחזור. אני מסרב. אומר שזה לא מענין אותי, שזה מאוחר מידי ושזה לא משנה כבר.
פילי מפתיעים אותי ואת ניו יורק בבעיטת אונסייד, וזוכים בכדור.
2 דקות מאוחר יותר, ויק רץ בעצמו בניסיון שלישי לגול, והופך את התוצאה ל-31-24.
הבית משתגע. זה הזמן לספר שמתארח אצלי באותו יום מישהו מהעבודה, מהסניף בבוסטון, והוא כל היום יורד על פילדלפיה.
אני לא יכול להעיף אותו מהבית שלי, כי "מה יגידו בעבודה". אבל הייתי ממש קרוב לזה.
ג'איינטס מנסים לבזבז שעון בריצות ונכשלים. הכדור חוזר לפילי עם קצת יותר מ-3 דקות על השעון.
1:16 לסיום הזמן, ויק מוצא את מקלין, שמשווה את התוצאה.
אני מעיר את הילדים ואת השכנים ואת השכונה בצעקות שלי. מפחד מאיזה פילדגול מטופש של ניו יורק, ומקווה להארכה.
איליי מפספס 2 מסירות ואוכל סאק בניסיון השלישי.
ניו יורק לוקחים פסק זמן עם 12 שניות לסיום המשחק ובועטים בעיטת הרחקה.
השדרנים אומרים "רק לא לבעוט לידיים של ד'שון ג'קסון". ניו יורק לא שומעים אותם.
ג'קסון מסתכל קדימה ומפיל את הכדור. לא מתרגש. אוסף אותו ומתחיל לחתוך ימינה ושמאלה.
ההגנה של ניו יורק היתה בטוחה שהכדור על הרצפה ושמישהו מפילי רק יפול על הכדור לגמור את הסיוט הזה,
אבל ג'קסון רץ. ג'ייסון אוונט עזר בחסימה כל כך אגרסיבית שהוא בעצמו חטף ממנה זעזוע מוח.
ג'קסון מתקרב לקו כשיש עוד 3 שניות על השעון ואז מתחיל לרוץ במקביל לאנד-זון, כדי לא להשאיר לניו יורק אפילו שניה לחזור.
אצלי בבית כולם צועקים עליו שהוא אדיוט ושיכנס כבר, לפני שמישהו יעיף לו את הכדור מהיד!
הוא נכנס. פילי מנצחים. אני לוקח את הטמבל מבוסטון למלון שלו ולא מדבר איתו יותר אף פעם.

אז כן. זה טיפה זכור לי כניצחון הכי טוב של האיגלס.

EranH8

New member
Week 6

טו1. קרולינה 3
2. קליבלנד 4
3. ניו יורק 5 - הלוואי רק שאני ממש לא אוהב את כל הדיבורים של השחקנים לפני המשחק. זה קרה גם מול דאלאס בעונה שעברה והפסדנו.
4. שיקגו 6
סקר אנדר
בונוס
המשחק שאני זוכר הכי פחות לטובה זה המשחק שיורם זוכר לטובה אז אתם יכולים לראות אותו שם. אין לי כל כך חשק להיזכר בו.
אני זוכר הרבה משחקים לטובה בשנות הקצרות באופן יחסי לאוהד. יש כמובן את שני הסופרבולים אבל מלבדם יש בעונת הסופרבולים האחרונה את המשחק האחרון של העונה מול דאלאס שהיה מותח מאוד והסתיים עם חסימת פילד גול של ג׳יי פי פי. משחק נוסף מאותה עונה הוא משחק האליפות של סאן פרנסיסקו שהסתיים בהארכה.

תשובות

1. סינסי - 3 נקודות
2. פיטסבורג - 4 נקודות
3. פילי - 5 נקודות
4. אטלנטה - 6 נקודות
5. אנדר

שבוע טוב,
אסף פנינגטון

Hines86

New member
שבוע 6

קרוליינה בסינסי: מבחינתי הניצחון של הפנתרים בשבוע שעבר הוא סטיית תקן.. הם עדיין חסרים מישהו שייתן יארדים על הקרקע וההגנה שלהם רחוקה מאוד מזו שהביאה ניצחונות בשנה שעברה. סינסי בבית לוקחים את זה בלי ובעיקר עם AJ. באנגלס עבור 5

פיטסבורג בקליבלנד: לפני שמשחק פתיחת העונה הפך לניצחון בקושי לסטילרס, הוא היה דריסה של 27-3 במחצית. אז הקאמבקים של הוייר ושות' הם אחלה גימיק אבל הם לא מחזיקים מים. סטילרס עבור כל הקופה (6)

ג'איינטס בפילדלפיה: עוד משחק התקפה פרוע ללא הפרעות הגנתיות משמעותיות... כמו בשבוע שעבר (ממש הצליח לי) אני לוקח את ניק פולס על פני איליי כל שבוע. איגלס עבור 4

שיקגו באטלנטה: הטלת מטבע.. יצא שיקאגו. נניח שהם מתחילים להיראות כמו שציפו מהם בתחילת העונה. אם לא בהגנה אז לפחות בצד של ג'יי קאטלר וההתקפה שמקפידים לבעוט בדלי בכל משחק העונה. הברס עבור 3

בונוס: אנדר

philadelphia76

New member
שבוע 6

לקח לי כמה ימים להתאושש אחרי שבוע פנטזי מזעזע... טוב סתם הגזמתי, אבל אין כמו דרמה טובה להתחיל - אז לעסק.
על פניו משחקים שדי קל לזהות מועמדת ברורה לניצחון - מה שמבטיח הפתעות ונפילות כואבות השבוע.
1. סינסינטי - סינסינטי אחרי שחטפו בראש מניו אינגלנד, קרוליינה עשתה את מול שיקאגו. האם סינסינטי במומנטום שלילי וקרוליינה מתחילה את הטיפוס לכיבוש הבית? אז זהו שלא. סינסינטי.
2. קליבלנד - פיטסבורג - קליבלנד מאוד מעניינת השנה, שרדה את משחק החוץ בטנסי בזכות קאמבק מדהים. פיטסבורג נראית לא טוב העונה ובקרב חפירות ניצחה את ... ג'קסונוויל. מי יקח? - קליבלנד רעננה ומעניינת. פיטסבורג עייפה ומבוגרת. הנטייה הולכת לקראת קליבלנד. אז זהו שלא - פיטסבורג תיקח. כי זו קליבלנד בכל זאת.
3. פילדלפיה - ניו יורק - אוי כואבת לי הבטן לגבי המשחק הזה. האי זה ברור שניו יורק תנצח. ההגנה של פילדלפיה איומה בעיקר נגד הריצה (למרות שבמשחקים האחרונים ההגנה עושה את מרבית הנקודות...), ההתקפה נתקעה לאחרונה, כל משחק זה רכבת שדים - או שמפגרים ב - 600 נק' ועושים קאמבק או שמובילים ב - 400 וכמעט חוטפים אחד כזה. ניו יורק התחברה לה, עושים שם דברים טובים (ג'נינגס - זה בעיקר מכוון אליך) ולא שטויות (איליי - זה בעיקר מכוון אליך). אין במשחקים האלה (לדעתי) שום משמעות לביתיות. ניו יורק במומנטום נהדר, פילדלפיה קצת מגמגמת, הבטן אומרת ניו יורק, המומנטום אומר ניו יורק, הקריאה בקפה אומרת ניו יורק. אז זהו שלא - פילדלפיה (כי אין אמון בקריאה בקפה נמס).
4. אטלנטה - שיקאגו. כאן זה די פשוט. כמו ניו אורלינס וכמו קרוליינה - בבית מנצחים ובחוץ...לא. ככה זה בבית (רק טמםה מפריעה לשלווה הסטטיסטית הזו). שיקאגו - דווקא הפוך. הולך לה יותר טוב בחוץ מאשר בבית (אז זהו שלא - זה נשבר מול קרוליינה). ג'יי קאטלר עם מחציות ראשונות מעולות ומחציות שניות מחריבות במשחקים האחרונים, ההגנה של אטלנטה בחיפושים אחרי עצמה. האם הסטטיסטיקה של אטלנטה תיגמר? אז זהו שלא. אטלנטה.
5. שני פאמבלים זה נראה לי הרבה מדי במשחק אחד - בעיקר שכזרקורים כבר מופנים לכיוון הזה (ידוע שדמרקו מורי קורא אדוק של הפורום שלנו). - אנדר

ולסיכום:
1. סינסינטי - 6
2. פיטסבורג - 4
3. פילדלפיה - 3
4. אטלנטה - 5
5. אנדר

סקר - הנצחון של פילדלפיה על ניו יורק אחרי פיגור נוראי ברבע הרביעי היה אחלה משחק שבעולם. אני מצרף אליו גם את הנצחון על דטרויט בשנה שעברה - ולו בגלל העונג של צפיה במשחק בעיצומה של סופת שלגים מטורפת, היה משחק מאוד מיוחד. ההפסד בסופרבול של פילדלפיה לניו אינגלנד היה מאוד מאכזב, היתה עונה מעולה, היה יתרון במשחק, אבל מול ניו אינגלנד זה אף פעם לא מספיק...

זוהי חפירתי למחזור משחקים זה. האם החפירה הארוכה תקלע? האם היתרון התיאורטי שיש לחלק מהקבוצות יתממש? האם תהיה לי תוצאה טובה בתחרות הפורום השבוע? אז זהו שלא!

Amir BA

New member
הבחירות

סינסי - 5
קליבלנד - 3
פילי - 6
אטלנטה - 4
בונוס - אנדר

underdog36

New member
שלי

סופר זריז:
  1. קרוליינה 4.
  2. קליבלנד 6.
  3. פילי 3. בית לא צפוי.
  4. שיקגו (לצערי) 5.
  5. אנדר.

סקר בקצרה: שני סופרבולים של גרין ביי - הצורב הוא ההפסד לדנבר בסופרבול 32 בתוצאה 31-24.
המשמח - סופרבול 45 בו גרין ביי זכתה לאחר ניצחון 31-25 (לא שמתי לב לדמיון בתוצאות עד כה). יחד איתי צפה במשחק (יותר נכון ישן) בני הבכור בן החודש דאז, מה שגם הוסיף לשמחה.

חג שמח ומועדים לשמחה.

DS9

New member
ניחושים שבוע 6

קרולינה 6 - המכה הכי קשה שהקבוצה שלי חטפה בשבוע 2 הייתה הפציעה של דיוויס. מאותו שבוע יש לי TE איכותי שיושב על הספסל ועושה קולות של משחק/נכה תלוי בזמן.
למרבה המזל יש לי מהדראפט גם את אולסן. הרעיון היה לעשות על אולסן טרייד אחרי שבוע הBYE של SF. במציאות אולסן התמקם בהרכב ולא זז. לכן ההימור יהיה על קרולינה עד שדיוויס יחלים.
קליבלנד 4 - שונא את פיטסבורג, וגם כמה אמון אפשר לתת בקבוצה שהתקשתה מול ג'קסונוויל.
פילדלפיה 5 - לא מהמר על איילי
אטלנטה 3 - הימרתי שNO לוקחים את אליפות הבית. אני חייב הפסדים של אטלנטה, אבל הרגע ראיתי שמולי יש את התקפת שיקגו (QB + WR).
אנדר

erezc11

New member
ניחושים - שבוע 6

1. סינסי - 6 נק' - הבנגלס יחזרו לעצמם בבית
2. פיטסבורג - 4 נק' - הסטילרס ניצחו 8 מתוך ה-9 האחרונים ביריבות הזאת
3. פילדלפיה - 3 נק' - הנשרים פייבוריטים אבל עם הג'איינטס קשה לדעת, אז רק 3 נקודות
4. אטלנטה - 5 נק' - הפלקונס חזקים בג'ורג'יה דום
בונוס: פחות - נראה לי יהיה לו אחד
סקר התחלתי לעקוב אחרי הליגה ברצינות בפלייאוף של עונת 2001 הנצחון של הפטריוטס בסופרבול על הראמס כשהם הם היו אנדר-דוג מובהקים היה משמח במיוחד. לגבי הפסד צורב: ארבעת הסופרבולים של בפאלו ארבע שנים רצופות לקום באמצע הלילה ולהתאכזב, בעיקר הסופרבול הראשון שלהם במלחמת המפרץ עם החמצת הפילד-גול של סקוט נורווד בשניה האחרונה

PACK PACK

New member
שבוע 6

סינסי על 6פיטסבורג על 3 ניו יורק על 5אטלנטה על 4אנדר הניצחון בסופרבול Xlvההפסד לניינרס בפלייאוף 2012

RoyBehar

New member
שוב ברגע האחרון, שוב בקצרה...

1. סינסי 5 נק׳
2. קליוולנד 3 נק׳
3. פילי 4 נק׳
4. אטלנטה 6 נק׳
בונוס: אנדר
&nbsp
סקר:
זה קל. ניצחון - סופרבול 32, הפסד - סופרבול ארבעים ומה שזה לא היה השנה...
&nbsp

Ori L88

New member
שבוע 6 כבר

סינסנטי 5
פיטסבורג 6
פילי 3
אטלנטה 4
בונוס-אנדר
&nbsp
סקר-ניצחון הנס במנדולנדס 2 עם החזרת הפאנט של דשון ג'קסון
והפסד-סופרבול לפאטס וההפס לגרין ביי ב2011(נראה לי) ויק בעונת קריירה , במשחק שדיוויד אייקרס החליט לפספס יותר מבכל הקריירה. וזכור לי פליי במעורפל. לאיגלס היה כדור אחרון 2 דקות לסיום טאצ'דאון ומנצחים. וויק או מצא את דשון ג'קסון או מקלין או מקוי לא זוכר.. ושחקן של גרין ביי איכשהו הצליח לתפוס את הרגל ולמנוע טאצ'דאון בטוח. ובסוף האיגלס לא הצליחו להכנס לאנדזון והפסידו.. היה אחד המבאסים.
&nbsp
&nbsp

omrili77

New member
שוב קרוב לרגע האחרון

1. סינסי 6
2. קליבלנד 4
3. פילי 5
4. אטלנטה 3
5. אא"כ אתה נביא (קרי מנחוס מטורף) נראה לי שאנדר

gadotmi

New member
התור שלי לכתוב שטויות (כרגיל)

1. קרב טורפים שחור בכתום: הפנתרים מגיעים לסינסינטי
אם לפני המחזור הקודם "מדד החוזק" של הבנגאלס הרקיע שחקים, הרי שהם נתקחו ביריס עיקש ואיכותי שחזר לעצמו לאחר תקופת חיפושים קצרה שהביאה להעלאת מחשבות על תום עידן בליצ'ק-בריידי. הנצחון של הפאטריוטס הוכיח כי עדיין יש ב-AFC רמות שונות בין פייטון בריידי וכל היתר, אבל עדיין אין לזלזל בכוחה של סינסינטי, בטח מול קבוצות כגון בולטימור, ששיחק לה קלף לא נורמלי במתנות שהם קיבלו מקאטלר ברבע האחרון בשעו שעבר. בקיצור - לדעתי זה משחק של "לא כוחות" כמו שאומרים בשכונה.
סינסינטי - 6
2. הסטילטס אצל השכנים מקליבלנד
למי שלא התרשם עמוקות מתצוגות הבושה והנפל של הפלדות מאז תחילת העונה הכונחית, נראה "על הנייר" שפיטסבורג עדיפים על הבראונס בכל פרמטר. משום מה שום דבר לא מתחבר. בקילבלנד, לעומת זאת, בכל שנה הם "בתקופת בניה" אבל זו אף פעם לא מתקדמת מעבר לשרטוטים (לדעתי מאז ימי ברני קוזאר...). בקיצור - די שקול.
קליבלנד - 3
3. הגאינטס מדרימים לעיר החרות
הענקים חזרו להראות שהם יודעים מה זה פוטבול אחרי שהואהדים כבר התייאשו - ופתאום - איזן תחרות צמודה ומותחת מתחפתח בבית המזרחי של ה-NFC. המשחקים בין שתי היריבות המשובעות הללו תמיד מעניינים (לא ברור לי איך יורם לא רשום בסקר את הנצחון של פילי בשניות הסיום בהחזרת בעיטת הרחקה שבעקבותיה קופלין כמעו ירה/תלה/סקל את הבחעט שלו), ובוודאי שגם הפעם לא יהיה שונה - בעיקר המגינים של ניו יורק מול המסירות של פולק).
אני עם הביתיים.. פילדלפיה - 4
4. הדובים יורדים על לגו'רג'יה
חוסר עקביות היא מחלה מתפשטת בכל רחבי ה-NFC, ולא פוסח גם על שתי הקבוצות הללו. יכול ללכת לכ לכיוון, במיוחד אם הכנת שיקגו תתעשת ותדע לעצור את הריצות של אלנטה ובמיוחד על ג'ונס שפורח לאחרונה. יתכן שהביתיות תשחק כם תפקיד. במגרש הפתוח של הסולג'ר פילד זה היה נראה אחרת. לא מגיע כאן ניקוד 5, אבל בבחירת המשחקים האחרים (השקולים יותר, לפי דעתי) זה מה שנשאר...
אטלנטה - 5
.
5. בונוס
פחות. פאמבל אחד זה מספיק בהחלט.

למעלה