תחרות הפורום - סיכום שבוע 1

RZnum5

New member
תחרות הפורום - סיכום שבוע 1

שלום לכולם. כמו שיורם המנהיג העליון - שמש עמים, אמר, העונה הוא יקבל עזרה בתחום תחרות הפורום ודברים נוספים, אז השבוע אכתוב במקומו – זהירות, ארוך..

אז המחזור הראשון כבר מאחורינו, ואיזה מחזור זה היה. מלא הפתעות, לטוב ולרע (תלוי מה אתם מחשיבים טוב ומה רע), קאמבקים, משחקים צמודים ולצערנו גם כמה פציעות.
אטלנטה התגברו על קללת hard knocks וניצחו בהארכה בבית את אחת הטוענות לכתר השנה – ניו אורלינס.
מיאמי עשתה מה שאף קבוצה לא הצליחה לעשות במשך עשור – לנצח את הפאטס במחזור הפתיחה.

על ההתקפת דטרויט אפשר תמיד לסמוך. לפחות בחצי הראשון של העונה. היום הלא ממש מוצלח של ק"ב מה-NFC מזרח המשיך גם כאן. איליי השלים 18 ל-163 יארדים, טאצ' ו-2 חטיפות מול משחק של כמעט 350 יארד ו-2 טאצ'ים של סטאפורד כשהנהנה העיקרי היה מגטרון עם 7 תפיסות ל-164 יארד וגם 2 הטאצ'ים היו שלו. סליחה, הוא היה הנהנה המשני. העיקרי היה אני וכל מי שג'ונסון ברשותו בפנטזי.

הסאנדי נייט שהציג את הברונקוס מול הקולטס התחיל כמו קרב איגרוף קלאסי, הרבע הראשון הסתיים בגישושים של שני הצדדים. 3-0 לדנבר המחודשת הגנתית. ברבע השני הענק התעורר עם 21 נקודות לדנבר מול 7 של אינדי. לאק לא ויתר ובתוצאה של 31-10 ברבע האחרון ניסה להחזיר את אינדי למשחק אבל לא הצליח להמיר דאון רביעי על קו ה-40 של דנבר והמשחק הסתיים.

ה-MNF סיפק את אחד המשחק דרמטיים של המחזור. סן דייגו נראתה בדרך הבטוחה לניצחון ברבע השלישי, אבל אריזונה צימקה ברביעי ועלתה ליתרון קצת לפני 2 הדקות האחרונות. ריברס לא הצליח להמיר לדאון רביעי והמשחק הלך לאריזונה. שבאותו לילה הכניסה את קורט וורנר לטבעת הכבוד באיצטדיון.

טוני רומו חרג מהרגלו והחליט לחרב את המשחק כבר במחצית הראשונה במקום ב-5 דקות האחרונות, דאלאס איבדה מומנטום לחלוטין אחרי 4 איבודים והצליחה להבקיע רק בגארבג' טיים שהיה כל המחצית השניה. הניינרס במחצית הראשונה היו ביתרון של 28-3 ולמרות שפיגרו משמעותית ביארדים ובזמן החזקת כדור וניצלו את כל המתנות שדאלאס נתנה להם. האוהדים שלהם הפכו את משחק החוץ למשחק ביתי עם כמות בלתי נתפסת של אוהדים באדום.
בנימה אישית.. כמה שחיכיתי למשחק הזה. או יותר נכון, לעונה הזאת. כל אוהד פוטבול מכיר את ההרגשה הזאת. מרוב יאוש וחוסר עניין, בפעם הראשונה אי פעם למשחק שהוא לא בלילה, סגרתי את המסך במחצית והלכתי לישון. אם ככה הולכת להיראות העונה שלנו, תעירו אותי כשגודל יקרא בשם הקבוצה לבחור את הבחירה הראשונה בדראפט.

תוצאות תחרות שבוע 1
לא פחות מ-12 אנשים נפלו בניחוש הבונוס מניחוש מדוייק של כל המחזור. במקום זה, מי שניחש במדוייק היו רק 2 משתתפים: RGIII שכנראה היה לו שבוע טוב יותר מהבחור האמיתי ו-10nircohen.
גדי יתן על זה את הסיכום שלו בנפרד.
לגבי הסקר, 29 משתתפים ענו. בגלל שהרוב משתמשים בכמה פתרונות במקביל, אז סך התשובות גבוה מ-29 והאחוזים גבוהים מ-100%.
16 צופים דרך הגיים פאס (55%).
7 צופים ברד-זון (24%) תהרגו אותי, אני לא מבין איך אפשר להנות ממשחק ככה.
9 עדיין שומרים אמונים לטלויזיה הישנה והטובה (31%).
7 מחפשים סטרימינגים באינטרנט (24%).
ו-3 צפו דרך תוכנת (XBMC (10%.

RZnum5

New member
תחרות הפורום - שבוע 2

שידורי שבוע 2:
שישי – 3:25 – ספורט 1 - פיטסבורג בבולטימור
ראשון – 20:00 – METV – מיאמי בבפאלו
FOX – אריזונה בניו-יורק (G)
23:00 – METV – קנזס סיטי בדנבר
FOX – ניו-יורק (J) בגרין ביי
שלישי - MNF - FOX - 3:30 - פילדלפיה באינדיאנפוליס

משחקי שבוע 2:
1. טקסנס אצל הריידרס
אוקלנד, הקבוצה היחידה שבחרה לפתוח עם ק"ב רוקי, עשתה עבודה טובה השבוע, אבל למרות משחק נקי מחטיפות, ברבע האחרון נכנעה לג'טס. לעומתה, הטקסנס לא התקשו ממש מול הקבוצה מהבירה, אבל הבחירה מס' 1 שלהם, ג'באון קלאוני, נפצע כבר במחזור הראשון ויעדר מס' שבועות.
הגנת הטקסנס נתנה 131 יארדים בריצה בשבוע שעבר והפעם עומדת מול צמד רצים דינמי – מקפאדן וג'ונס-דרו שלא ממש הצליחו להניע מול הג'טס בשבוע שעבר.
הגנת הריידרס נתנה לג'ינו סמית' 221 יארדים אוויריים וכעת עומדת מול אחד הרסיברים הטובים במשחק, אנדרה ג'ונסון.
פינת ההיסטוריה: בארבעת המפגשים האחרונים בין הקבוצות, הסדרה עומדת על 2-2 כאשר אוקלנד ניצחה את שני המשחקים האחרונים שהיו משחקי חוץ. במשחקי הבית מול הטקסנס, הריידרס דווקא במאזן שלילי של 1-3.

2. דולפינס אצל הבילס
מיאמי הפתיעה את אלופת הבית, ניו אינגלנד, במחזור הראשון והגישה לה את ההפסד הראשון של שבוע הפתיחה זה יותר מעשור. בפאלו קצת התקשתה מול אחת הקבוצות הצפויות להיות חזקות העונה, אבל כששריקת הסיום נשמעה, הבילס יצאו משיקגו עם ניצחון בהארכה.
אחרי מחנה מרשים ביותר, סמי ווטקינס, ההבטחה הגדולה של בפאלו, לא הצליח להיות גורם משמעותי במשחקו הראשון, אבל תרם להתקפה עם 3 תפיסות ל-31 יארד (כולל אחת ל-25)
באפלו הציגה משחק ריצה מרשים ביותר וערמה 193 יארדים בהתקפה קרקעית משולשת של ספילר, ג'קסון ודיקסון. מיאמי לעומתה, עצרה את הפאטס על 89 יארדים קרקעיים בלבד. ולמעשה סגרה את המשחק כבר במחצית ולא נתנה אף נקודה במחצית השניה.
פינת ההיסטוריה: בשנתיים האחרונות, מיאמי הפסידה פעמיים בבפאלו, אבל המשחקים היו בנובמבר ודצמבר. אם מסתכלים על ספטמבר, הפעם האחרונה שהבילס ניצחו את מיאמי בבית - 1991.

3. ג'אגס אצל הסקינס
עושה רושם שהקבוצה הסימפטית מפלורידה מבצעת שינויים בסגל כל פגרה, אבל הפעם זה נראה שהם עלו על משהו. הג'גוארס שלטו לחלוטין במשך כל המחצית הראשונה באחת הקבוצות החזקות בליגה, אבל במחצית השניה הסגל הצעיר לא ידע איך להחזיק את המשחק (ולתפוס מסירות) כשהמומנטום נטה לכיוון היריבה. הרוקי המפתיע הוא לאו דווקא הבחירה מס' 3 בדראפט, שכרגע יושב בסיידליינס, אלא הרסיבר המצויין שלא נבחר בדראפט, אלן הרנס שלקח 4 מסירות ל-110 יארד וט"ד. מרקיז לי, רסיבר רוקי נוסף קיבל 6 מסירות. הג'גוארס יצטרכו לתקן את משחק הריצה שלהם, שתרם רק 64 יארד, אם הם רוצים להיות כוח משמעותי העונה.
צ'אד הני לא יוותר בכזאת קלות על משרת הק"ב הפותח ומסר ל-8 רסיברים שונים 266 יארד ו-2 טאצ'ים. האם מתפתח פה סיפור בריס-ריברס2?
הקבוצה מהבירה פשוט נראתה לא מוכנה לעונה, כשלא הצליחה לייצר שום דבר משמעותי מול הקבוצה שסיימה אחרונה בעונה הקודמת והעלתה על הלוח רק 2 בעיטות שדה. רוברט גריפין העמיס סטט' עם 78% השלמה ל-267 יארד, אבל כאמור לא הצליח להביא את הקבוצה לאנדזון ותרם גם איבוד כדור מתוך 2 פאמבלים.
מבחינת וושינגטון, זהו משחק מצויין כדי להתאפס בו, לחזור למאזן חצוי כדי לא לתת לאיגלס לברוח ב-NFC מזרח ההפכפך.
פינת ההיסטוריה: שני המפגשים האחרונים הסתיימו בניצחון של הסקינס – בהארכה.

4. פלקונס אצל הבנגלס
בוקר טוב אטלנטה!
הקבוצה המאכזבת של העונה שעברה סיפקה לנו את אחד המשחקים המהנים של המחזור!
הקו של אטלנטה סיפק הגנה למאט ראיין למסור ל-9 מטרות שונות לכמעט 450 יארד ו-3 טאצ'דאונים. דווין הסטר התגלה מחדש ותרם 99 יארדים בתפיסה. ההגנה לא הרשימה, אבל אין יותר מדי הגנות בליגה שיכולות להרשים נגד הסיינטס.
הבנגלס שלטו מהפתיחה במחזור הראשון באמצעות ההגנה שלהם וחנקו את התקפת הרייבנס, איפשרו 0 נק' במחצית הראשונה וסגרו את המשחק עם סאק על פלאקו שמנע סיכוי לקאמבק. ההתקפה של סינסי קצת התקשתה להריץ את הכדור, אבל דלטון היה יעיל מספיק במשחק המסירה כדי שזה לא יפריע.
פינת ההיסטוריה: ארבעת המשחקים האחרונים הסתיימו 3-1 לטובת אטלנטה, המשחק האחרון ששוחק בסינסנטי הסתיים בהפרש 2 נק' לטובת אטלנטה.

5. שאלת הבונוס
טוני רומו חרג מהרגלו ובמקום לחרב את המשחק ברבע האחרון, חירב אותו כבר במחצית הראשונה. רומו מסר 3 חטיפות שדיי סגרו את הסיפור של דאלאס בשבוע 1.
אלכס סמית' נחטף ב-3 העונות האחרונות 5, 5 ו-7 פעמים. הטייטנס עשו לו חיים קשים וחטפו 3 כדורים מהק"ב של הצ'יפס.
הקאובויס משחקים השבוע נגד טנסי. הצ'יפס נגד ההגנה המשופרת של הברונקוס שחטפה את לאק המצויין פעמיים.
אנחנו מקווים בשבילם ובשביל אוהדי הקאובויס והצ'פיס שהם קצת יתאפסו והליין שאנחנו מעמידים הוא 3.5 חטיפות לרומו וסמית' ביחד.
מה אתם אומרים? אובר/אנדר?

שאלת הסקר:
יש מצב שאני זה שאשם בהפסד של דאלאס. יש לי מנהג כבר שנים, שבמחזור הראשון אני עושה סעודה רצינית. הפעם הסתפקתי בנשנוש וזו כנראה הסיבה להפסד, אין לי שום דרך אחרת להסביר. אז האם יש לכם מנהג קבוע? לכל משחק או רק למשחק הראשון?

תזכורת! השבוע אתם מתבקשים להכניס גם את הניחושים לאלופות הבתים!

שיהיה שבוע פוטבול מוצלח!

Yo-man

New member
טוב, אני אתחיל...

1. טקסנס - 5. הם לא מבריקים, אבל אני משער שהם יצליחו לגבור על אוקלנד.
2. מיאמי - 6. בילס נראו רע. מיאמי נראו טוב. אני עם ההיסטוריה.
3. ג'קסונביל - 4. לא הייתי מאמין שאני אהמר על הג'אגס לפני עונה או שתיים, בטח לא נגד וושינגטון. אבל אחרי איך שהסקינז נראו השבוע? פפפפפףףףף
4. סינסנטי - 3. שיניתי את דעתי פעמיים כבר. לא יודע מה יקרה כאן.
5. אני אלך על אובר, אבל זה רק כי אני סאקר של "ביג פלייז".

הטקסים המיוחדים שלי בימי ראשון, מלבד לעזוב את העבודה בזמן:
אם אני נשאר בבית אז להשתיק את הילדים ולהרחיק אותם מהסלון.
אם אצל חברים, לוודא שהכל מוכן מראש לערב.
מתוך הרגל ופחד שמשהו ישתבש - מכין הקלטות בממיר.
אם רואים משחק של פילדלפיה- לובש חולצה של הקבוצה!

ושוב תודה, רועי, על ההודעה המושקעת.

clevelandrocks

New member
שלי

1. טקסנס על 5 נק'
2. דולפינס על 3 נק'
3. רדסקינס על 6 נק'
4. בנגלס על 4 נק'
5. אובר
&nbsp
אלופות הבתים:
AFC EAST: דולפינס
AFC NORTH: בנגלס
AFC SOUTH: קולטס
AFC WEST: ברונקוס
NFC EAST: איגלס
NFC NORTH: ליונס
NFC SOUTH: פנת'רס
NFC WEST: סיהוקס

Shachar Manor

New member
הטור השבועי- שבוע 2

אני מתחיל עם משחקי התחרות לפני כל שאר המשחקים, כרגע 11/16 במצטבר.
אני מסמן באדום את טיפ הפנטזי שלי למשחק.

שבוע רע עבר עליי, בחורות, עבודה, בקיצור באלגן. אבל למי איכפת - יש פוטבול!
אז הנה הבחירות להשבוע:
1. מי שניצח ליוסטון את המשחק נגד וושינגטון שבוע שעבר היה ג'ייג'יי וואט, אבל אני חושב שדרק קאר בנוי להתמודד עם לחץ כזה יותא מRG3, אני לא כלכך יכול להסביר את זה אבל נראה לי אוקלנד מנצחים. ולדעתי קאר מסיים עם שורה סטטיסטית של 270 יארד עם 3 ט"ד. על 3 נקודות.

2. איי ניילד איט שבוע שעבר עם הדולפינים, וממש פיספסתי עם הבילז.
אני חושב שלמיאמי יש אחלה קבוצה, אבל! שלושת הLB הפותחים שלהם יעדרו מהמשחק, מה שאומר שבאפולו הולכים לרוץ כמו נינג'ות עליהם, מנואל לא יפסיד להם את המשחק, יהיה צמוד, אני הולך עם באפולו על 5.

3. אין לי ספק שהג'אגס טובים יותר, התרחקתי מההתקפה של וושינגטון בכל ליגות הפנטזי שלי כמו מאש. (מה שאומר שג'קסונביל הולכים לקבל בראש.)
טובי גרהארט הולך לקבל 20-25 ראשינג אטמפטס, זה ייגמר עם מעל 100 יארד על הקרקע, ואיזה ט"ד, לא הייתי ממהר עם אלן הרנס, ססיל שורטס חוזר ואני בספק עם הרנס יראה דשא. ג'קסונביל על 4.

4. סינסינטי פירקו את העורבים שבוע שעבר, זה אולי לא נראה ככה בלוח תוצאות או אחרי הט"ד של סטיב סמית', אבל מול הגנה קשוחה מאוד בחוץ, בעיניי זה הישג. אטלנטה לעומתם רכבה על האנרגיות של היריבות מול ניו אורלינס ושל הקהל וגירדו את הניצחון הזה בשיניים, סינסי יחזירו אותם לקרקע, אנדי דלטון הולך להתפוצץ עם 300+ 4 ט"ד. בנגלים על 6.

5. 90% מהפורום הולך פה על אובר. כמו שבוע שעבר. אז אני אלך על אנדר.

ולהמשך המשחקים:
פיטסבורג בבולטימור. לא ציפיתי שההגנה של הסטילרז יתנו 27 נקודות להוייר ושות', העורבים עם הגב לקיר, תחת האורות של חמישי, מלחמה אמיתית, פלקו מציל להם את העונה עם 4 ט"ד, שניים לדניס פיטה. 31-27.

אריזונה בניו יורק. אוי אוי אוי זה מה שיש לי להגיד על הענקים, אריזונה יאכילו את איליי קש, וניו יורק לא יצליחו לעצור את שלושת הרסיברים של אריזונה.
קרסון עם עוד משחק סולידי של 300 יארד ושני ט"ד, 20-13.

ניו אינגלנד במיניסוטה. הפתעת השבוע. זימר רבותיי הוא שועל הגנה, נכון זה לא חוכמה נגד הראמס, אבל יחד עם ההתקפה של נורב טרנר, אם קנושון מורנו חגג שבוע שעבר מה AP יעשה? 200 יארד? אני חושב שבריידי הולך לקראת משחק זוועה. סקור נמוך יחסית, 17-13. מישהו יודע מתי בפעם האחרונה הפטריוטס פתחו 0-2?

דאלאס בטנסי. רומו נראה רע, אין לי ספק שעוד חודש הוא יהיה טוב, אבל בינתיים אני הולך נגדו, שימו לב, ג'סטין האנטר היה המטרה העיקרית של לוקר שבוע שעבר, ונגד ההגנה של דאלאס, זה עניין של זמן עד שהוא מוצא אותו לט"ד של 50+ יארד. משחק טוב לצפייה, 34-24 טנסי.

דטרויט בקרוליינה. סופר מן חוזר! האמת, התגעגעתי, אחד השחקנים שהכי כיף לי לראות, ומן הצד השני יש שקרניק! משחק השבוע בעיניי. שתי הקבוצות מאוד הרשימו אותי בשבוע 1, אבל אני מאמין שההגנה של קרולינה תתמודד טוב יותר עם ההתקפה של דטרויט מאשר ההגנה של דטרויט עם ההתקפה של קרולינה. אני לא מצפה מסטאפורד ליותר מ250 יארד וט"ד 1. קרולינה מנצחים 24-16.

ניו אורלינס בקליבלנד. גם במשחק הזה קליבלנד הולכים לרוץ ולרוץ, אבל רקס יודע את זה והוא הולך להכריח את הוייר לנסות ולנצח את המשחק, בלי גורדון ובלי קמרון, הוא לא יצליח. עם ג'ו היידן על מרקוס קולסטון, בראנדן קוקס יכול להיות פקטור גדול יותר - אבל לא הייתי סומך על זה, אני צופה שדווקא הסיינטס ילכו על משחק קרקע, מארק אינגרם הוא השם החם שם. 21-13 ניו אורלינס.

סנט לואיס בטמפה ביי. ההגנה של טמפה תטרוף את ההתקפה של הראמס, אם מייק גלנון היה משחק הייתי עוצר כאן, אבל ג'וש מק'קאון מדאיג אותי, אני חושב שהוא היה הק"ב הכי גרוע בשבוע 1... הוא דופק אותי בפנטזי, כי יש לי את ויני ואת דאגי, סקור נמוך גם כאן 6-3 לטמפה, הגיוני? חייבים טיפ פנטזי? ספסלו את כולם מלבד ההגנות.

סיאטל בסן דייגו, איך סן דייגו פיספסו את זה שבוע שעבר?!?! ביזיון אמיתי, שיהיה להם בהצלחה נגד סיאטל, אני מספסל את כל ההתקפה שלהם.
אני כרגע ברוגז איתם, מצד שני ההתקפה של סיאטל תיראה קצת שונה, פחות מארשון לינץ' וריצה, יותר ראסל ווילסון ואוויר. סיאטל ינצחו 17-10.

ניו יורק בגרין ביי. מה שההתקפה של גרין ביי הולכת לעשות לסקנדרי של הג'טס... רודג'רס מסיים כ#1 השבוע בפנטזי. תעשו לעצמכם טובה ותושיבו את CJ2K ואייבורי על הספסל. 43-16 ואני עדין.

קנזס סיטי בדנבר, קל, 40-20, במקום ג'וליוס, דמריוס, הא כן ומונטי בול. אני מקווה מאוד שנראה את ג'מאל צ'רלס קצת יותר. טיפ פנטזי? אלכס סמית יכול לתת פה 250 באויר, עוד 30 על הקרקע ושני ט"ד.

שיקגו בסן פראן. מה יש להגיד על שיקגו אחרי שבוע שעבר? מאוד מאכזב... ומצד שני סן פראן שסתמו הרבה פיות, אותו תרחיש, קאטלר נחטף פעמיים וזורק לאין ספור ניסיונות, קפרניק שורד עוד משחק, פרנק גור וקרלוס הייד יתנו את הטון. 28-20 למקומיים.

פילדלפיה באינדיאנפוליס. משחק משחק, בהחלט יכול ללכת לשני הכיוונים, אבל לאק לא ייפתח ב0-2 את העונה, לא בבית. טיפ פנטזי: רג'י ויין יהיה הרסיבר מספר 1 של אינדי, תשלחו עליו טריידים בכל הליגות שלכם, היום. אני הולך על הקולטס במשחק עם סקור גבוה 41-38.

שבוע מוצלח!
שחר.

y63

New member
שבוע 2

יוסטון - 5
דולפינס - 6
ג'קסונוויל -4
פלקונס - 3
בונוס - אנדר
&nbsp
סקר
יורד למרתף להביא בירות, nזמין חבר מעצבן, משמיע שירים גרועים, אוכל המבורגר קינואה ועוד שטויות מהפרסומת של באד לייט.
טוב, אז אין שום מנהג או אמונה תפלה (פעם היה בכדורגל, הייתי מחזיק כרית צהובה במשחקים של מכבי).

avishaiam

New member
אקח 0 נק' השבוע

ריידרס
בילס
קשה, קשה לדעת מי יותר מעאפן, ננחס את עומרי - סקינס
אטלנטה
אהמר, למרות שנראה לי משהו סביב ה-6 אגיד פחות

gadotmi

New member
ללא הקצאת משקל יחסי למשחקים - אכן יהיה קשה לצבור נקודות....

erantal2000

New member
לעבודה

1. נראה שיוסטון חוזרת לעניינים. טקסנס. 6.
2. הבילס מרשימים מאוד ונראה שהם בדרך הנכונה. באפלו. 5.
3. לא יודע. ג'קסונוויל. שיהיה. 4.
4. למרות שנראה שמאטי אייס חוזר לעניינים. סינסינטי. 3.
5. שטויות. ברמה הקונספטואלית הם אולי ק"ב נורא משעשעים, אבל ארבע חטיפות לשניהם ביחד זה הרבה. אנדר.
סקר - המנהג היחיד הוא לאכול כל דבר שיש בבית (פירות, ירקות, פופקורן, פיצוחים, טוסטים...), לקום בבוקר סמרטוט ולגלות שאין שום דבר במקרר.

ranatz

New member
תודה גדי הנה שבוע 2

טקסאנס - ג'יי ג'יי הולך להתעלל בגויות המהלכות מהצד הלא נכון של המפרץ 6
בילס - קבוצה קשוחה יותר מהדולפינס שבדרך כלל מתפרקים מחוץ לבית 5
סקינס - גועל נפש של משחק. השנה הבלוף הקרוי RGIII הולך להיחשף אבל מול הנמושות מבירת הוייט טראש העולמית גם ההגנה של הסקינס תספיק 4
פאלקונס - משחק מוקש אבל אני כל כך אוהב את מאטי אייס ואת השילוב שלו עם חוליו ורודי שאני נותן להם את הניצחון במשחק הקשה הזה 3
אובר ובגדול - סמית לבד עובר את הליין שלכם
בירה, פיצוחים ועזרים טקטיים שעדיין לא חוקיים כאן (אבל במשחק של הברונקוז כן)

Hines86

New member
שבוע 2

1. טקסנס אצל הריידרס: לטעמי אנדרה ג'ונסון כבר די הרבה זמן לא אחד הריסיברים הטובים במשחק וגם איתו יוסטון ייתקשו לדעתי מבחינה התקפית. הריידרס לוקחים עבור 6 נקודות

2. דולפינס אצל הבילס: קשה, קשה. אני חושב שאם ההגנה של באפאלו תעשה עבודה קצת יותר טובה מהחוליה המקבילה של ניו אינגלנד (לא קשה במיוחד) למיאמי יהיה קשה מאוד להוציא לפועל. מנואל לא נראה טוב בשבוע שעבר והוא יצטרך לשחק הרבה יותר טוב כדי לתת לבילס סיכוי אמיתי. נלך איתו. באפאלו עבור 4

3. ג'אגס אצל הסקינס: לדעתי יהיה משחק צמוד מאוד פעם נוספת. נלך עם ההיסטוריה - וושינגטון בהארכה עבור 3 נקודות

4. פלקונס אצל הבנגלס: אטלנטה יהיו חייבים להוות איום על הקרקע בכדי למנוע מההגנה של הבנגלס להתמקד נטו בחבורת הריסיברים של מאט ראיין. על פי ההכנה והשבוע הראשון אני לא בטוח שיש לפאלקונס את היכולת הזו. סינסינטי עבור 5 נקודות.

5. שאלת הבונוס: אנדר 3.5

RoyBehar

New member
תשובות

1. טקסנס - 5 נק׳
&nbsp
2. דולפינס - 6 נק׳
&nbsp
3. ג׳אגס - 4 נק׳
&nbsp
4. סינסנטי - 3 נק׳
&nbsp
5. אובר. לגמרי אובר. סמית לבד זורק ארבע...

mayhem1121

New member
שלי

יוסטון 6
מיאמי 4
וושינגטון 5
אטלנטה 3
בונוס אובר
&nbsp
סקר אין לי שום מנהג למשחקים..
&nbsp

RGIII