תחרות הפורום - סיכום שבוע 1

chapultepec

New member
ניחושים

ריידרס 5- דרק קאר נראה דיי טוב לטעמי.
דולפינס 3 - שתי קבוצות שאני לא ממש מכיר, נלך עם הדולפינס כי הם הכניסו לפטריוטס הארורים.
ג'קסונוויל 4
בנגלס 6- לבנגלס יש הגנה ,לאטלנטה אני לא בטוח, והמשחק בסינסנטי.
אלכס סמית' הוא פחדן, וכידוע - fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to dark side...
בקיצור - אובר..
לפני משחקים אני בעיקר מנדנד לבת הזוג שלי שתביא את המזל לקארדינלס, לפעמים זה עובד
.

regevs1

New member
שלי

טקסנס - 6
בילס - 4
וושינגטון - 5
אטלנטה - 3
בונוס - אובר 3.5

RZnum5

New member
רצוי שגם אני אכניס ניחוש

1. טקסנס (6) - לדעתי ההגנה של יוסטון, גם ללא קלאוני, תצליח להכניס את קאר ללחץ. צמד הרצים של אוקלנד יתקשה שוב לדעתי וזה יספיק להתקפת הטקסנס להכניס כמה נקודות ולנצח..

2. דולפינס (5) - נראה לי שהגיע הזמן אחרי 23 שנים לנצח בבפאלו בספטמבר. אם מיאמי הצליחה לנצח את חבורת בריידי, יש מצב שהם יצליחו גם כאן.

3. רדסקינס (3) - בלב כבד.. שוב יהיה משחק קרוב, אבל ג'קסונוויל לא תצא מהבירה עם ניצחון.

4. בנגלס (4) - נראה לי שההגנה שלהם שוב תעשה חיים קשים להתקפת היריבה. אטלנטה לא תוכל להציג את ההתקפה שרצה מול הסיינטס עם בעיות ההגנה שלהם.

5. אנדר
מקווה..

סקר
כמו שאמרתי, שבוע 1 - 20:00 צריך להיפתח בסעודה טובה!

Ori L88

New member
ניחושיי

טקסנס-ריידרס-הטקסנס הרבה יותר הרשימו אותי נלך עליהם ועל הפאס ראש הקטלני שלהם. טקסנס 6
דולפינס-בילס-אומנם שתי הקבוצות ניצחו אבל הדולפינס קצת יותר הרשימו קשה לי לסמוך על הQB של באפלו , בכל מקרה נחמד שלאחת מהן תיהיה פתיחה מפתיעה של 2-0. דולפינס 5
ג'קסונוויל-רדסקינס-נלך רק בגלל הביתיות , רד סקינס 4
פלקונס-באנגלס-וואו , משחק פצצה. אני אהמר על הבנגלס לדעתי עם קצת יותר קשוחים ושלמים הגנתית מהפלקונס. בנגלס 3
רומו וסמית'-אנדר

ESPN

New member
שלי

ריידרס - 5
דולפינס -6
סקינס - 4
אטלנטה - 3
אובר

סקר: אין מנהג קבוע

PACK PACK

New member
שבוע 2

יוסטון על 5 נק'.
מיאמי על 4 נק'.
ג'אגוארס על 3 נק'.
סינסי על 6 נק'.
אנדר. ייחטפו פחות מ- 3.5 פעמים.
סקר - לובש חולצה של GB. השנה יש לי חוצה חדשה של רודג'רס (לבנה), אז אני אסגל מסורת של חולצה לבנה במשחקי החוץ וחולצה ירוקה בבית (הירוקה היא לא חולצת משחק).

philadelphia76

New member
שבוע 2

1. אוקלנד מובלת ע"י שני רצים אחוריים שידעו ימים יפים. מקפאדן נתן מספרים יפים והמון פציעות ועכשיו אין לו הרבה פציעות ובתגובה גם אין לו תפוקה. MDJ שהוביל בזמנו את גקסונוויל, ועכשיו כבר פציעה וזאת אחרי שרץ 2 אינצ'ים בבמוצע לנשיאה בשבוע 1. יוסטון ניצחה אחרי הרבה זמן, ההגנה שלה תטפל באוקלנד בלי הרבה בעיות. ג'דוואני כבר פצוע ואת הלימוד שלו על הליגה יעשה מהמקום הטוב ביותר שאפשר לראות את המגרש - מהספסל. יוסטון.
2. איך שוב בוחרים את המשחק הזה בתחרות הפורום. נכון שהם באותו בית... אבל רחמים! בפאלו הצליחו איכשהו לנצח את שיקגו לאחר פיגור. מיאמי ניצחו בבית את ניו אינגלנד במה שכבר פחות נתפס כהפתעה. הכי חמור - המנצחת במפגש תגיע לשבוע 3 עם שני נצחונות והשמועה מספרת שאפילו ללא הפסדים. בפאלו נראה לי יותר מגובשת בהגנה (האמת סתם תירוץ מטופש שחפרתי כי תחושת הבטן שלי אומרת שהם יקחו). בפאלו.
3. וושינגטון לא הולכת שלום מקום העונה. אכזבה גדולה. מה עשו שם כל הקיץ? אה... כן - הם התעסקו בניק שלהם. הרי זה הדבר הכי חשוב כיום באמריקה המתחסדת. אז בוושינגטון ימשיכו להתעסק בשטויות והעונה הזו גם תברח להם. רווח של פילדלפיה. בג'קסונוויל עדיין לא מבינים איך הם הגיעו ליתרון של 17 נק' בפילדלפיה ועוד יותר, איך הם הצליחו לקבל 34 נק' ללא מענה. אבל... לפחות הם עשו משהו. ג'קסונוויל ממשיכים במסע שלהם ברחבי ה - NFC מזרח והפעם ירשמו W.
4. אטלנטה היתה שותפה למשחק יהפהפ בשבוע1. ההגנות האוויריות לא היו משהו בשתי הקבוצות... אבל זה היה רווח שלנו כצופים. סינסינטי נראתה טוב מאוד ובכלל לא מתעסקים עם ג'ינג'ים בליגה. טוב... לפחות עד לפלייאוף.
5. טוני רומו יאבד שניים, אלכס סמית רק אחד ויהיה אנדר 3.5. בנימה אישית - אני הייתי שם ליין על כמה פעמים נראה את הפרומו המעצבן ברשת FOX. ראיתי בשבוע 1 שני משחקים ב - FOX ופשוט כמעט שברתי את הטלוויזיה. ממש געגועים לפרומואים על גולף או REVERSE! ב - MTV. רחמים!

לסיכום:
1. יוסטון - 6
2. בפאלו - 3
3. ג'קסונוויל - 4
4. סינסינטי - 5
5. אנדר
איפה? איפה? איפה אפשר לראות במקום אחד תחזית לפיה באותו שבוע גם ג'קסונוויל וגם בפאלו מנצחים? בעל הבית השתגע!

סקר - אין משהו מיוחד.

uri gadot

New member
הימורים שלי

1. טקסנס - 3
2. בפאלו - 6
3. רד-סקינס - 5
4. אטלנטה - 4
5. אובר

b i g t o m

New member
ניחושבועי

אז ככה:
1. טקסנס. שונא את הריידרס וגר בטקסס, אין לי כאן אפשרות בחירה אמיתית. 6
2. דולפינס. אני לא זוכר מתי הפעםהאחרונה שהדולפינס באמת הרשימו אותי ושבוע שעבר זה קרה אז אולי גם השבוע. 5
3. ג'אגוארס. הרדסקינס עדיין לא מחוברים מספיק. 3
4. פאלקונס. רק כי אני נוטה לא להאמין בבאנגלס. 4
5. נלך עם אובר.

אין לי ממש מנהגים, חוץ מללבוש את חולצת המזל שלי למשחקים של הברונקוס.

בהצלחה לכולם.

Yo-man

New member
עמית, לפני היציאה לבית הספר

1. אוקלנד - 3
2. מיאמי - 5
3. ג'אגוארס - 6
4. סינסינטי - 4
5. אובר
סקר - הולך לישון

erezc11

New member
ניחושים - שבוע 2

1. יוסטון - 3 נק'. נראה שהריידרס מדשדשים, ניקוד מינימלי בגלל שהם מארחים
2. בפאלו - 6 נק' (!). אני מאוד רוצה שבפאלו יחזרו שוב לדבר הזה שנקרא "פלייאוף" אז אני מהמר עליהם עם מלוא הנקודות. אני מקווה שהבייתיות תכריע, בשנה שעברה הדולפינס הובסו בבפאלו
3. וושינגטון - 5 נק'. ג'קסונוויל לא משהו במשחקי חוץ
4. סינסינטי - 4 נק'. שוב בגלל הבייתיות
בונוס: פחות. יהיה משחק די שמרני

סקר: אין מנהג מסוים קבוע

Amir BA

New member
בחירות

1. ריידרס - 4
2. דולפינס - 3
3. סקינס - 6
4. בנגלס - 5
&nbsp
בונוס - אובר

offirc2

New member
שבוע 2

יוסטון 4
באפלו 3
וושינגטון 5
סינסי 6

פחות

בתים AFC - סינסנטי, אינדי, מיאמי, דנבר
בתים NFC - גרין ביי, ניו אורלינס, פילי, סיאטל

underdog36

New member
שלי לשבוע 2

לצערי שוב בלי הסברים מפאת חוסר הזמן:
  1. טקסנס 3.
  2. בילס 4.
  3. ג'אגוארס 6.
  4. פלקונס 5.
  5. אנדר.
סקר: במשחקים של גרין ביי (בעיקר הקריטיים שבהם) אני נוהג לצפות במשחק עם כובע הקבוצה על הראש.

omrili77

New member
כמעט שכחתי, ובקצרה בשל קוצר זמן

1. יוסטון 6 נק'
2. מיאמי 4 נק'
3. ג'קסונוויל 3 נק'
4. אטלנטה 5 נק'
5. אובר

EranH8

New member
שבוע 2

1. אוקלנד 5
2. מיאמי 4
3. רדסקינס 3
4. סינסי 6
בונוס - אנדר
&nbsp
סקר - אין לי מנהגים מיוחדים. שנה שעברה הייתיי עם חולצה של הג'איינטס אבל זה לא הלך כל כך טוב. לא חושב שזה בגלל החולצה אבל בגלל סיבות כאלה ואחרות היא נשארת בארון כרגע (הקבוצה עדיין ממשיכה להפסיד
)

למעלה