תחרות הפורום - שבוע שני

Yo-man

New member
תחרות הפורום - שבוע שני../images/Emo65.gif../images/Emo59.gif

טוב, אחרי שבוע אחד של כמה משחקי No Brainer, אנחנו נכנסים לשבוע השני ובו קצת פחות ודאות (בשבוע שעבר רק אחד טעה ב-3 משחקים, ואף אחד לא טעה ב-4). אני מקווה שהשבוע הזה יציג תשובות יותר מגוונות. והמשחקים לשבוע הזה הם: 1. אינדיאנפוליס נגד טנסי (בטנסי. שתי קבוצות חזקות. קולטס מאוד רוצים נצחון אחרי ההפסד בשבוע שעבר לניו-אינגלנד, וזה המשחק השני מחוץ לבית) 2. וושינגטון נגד הג'אינטס (יריבות על ראש הבית. וושינגטון עושים פרצוף רציני, אבל ג'אינטס לא יתנו להם לקחת כלום בקלות בניו-יורק) 3. מיאמי נגד סינסנטי (שתי קבוצות בלי התקפה משמעותית. יתרון של מיאמי - על הניר יותר טובים. יתרון של סינסי - קהל אוהד) 4. מיניסוטה נגד פילדלפיה (שתי ההתקפות הטובות בליגה. ללא מילים !!!) שיהיה בהצלחה.

Jerzet

New member
ההימור שלי

1) אינדי. אמנם לטיטנס יש הגנה טובה, ולאינדי אין סגקונדרי. הקולטס ינצחו. 2) וואשינגטון. duh 3) סינסינטי 4) פילי. מקנב כל הדרך. אם וויני שם יותר מ-300 יארד על הסקונדרי של מינסוטה, מה מקנב ו TO יעשו?

gadotmi

New member
ניסוח

אם אנחנו עוסקים בספורט אמריקאי, הייתי ממליץ בחום לאמץ מונחים הנהוגים אצלם. אופן הכיתוב "קבוצה A נגד קבוצה B" היא שיטת ניסוח הנהוגה במחוזותינו (כלומר, ישראלים). בעולם הגדול לא כותבים "נגד" (מכיוון שזה רק ספורט ולא מלחמה וכד'). האמריקאים משתדלים להראות כאילו שהם קצת יותר "עדינים" בעניין הספורט ובגלל זה הם רושמים A Vs B (אפשר לתרגם את זה ל-"מול") או A At B (כלומר קבוצה A מתארחת אצל קבוצה B) ולא Against. לכן, עדיף (לדעתי, כמובן) לרשום: המשחק הראשון הוא אינדיאנפוליס בטנסי, או: המשחק השני הוא נ.י. ג'איטנס מול וושינגטון.... מה דעתך?

ההימור שלי.

קודם כל אני מסכים עם גדי (במידה ובכלל מישהו פה שואל אותי). עדיף לכתוב וושינגטון בניו-יורק או אינדי בטנסי. לגבי ההימור שלי: 1. טנסי 2. NY. אוהד זה אוהד. יורם, תודה על המחמאה אבל זה לא קרב על ראשות הבית. הג'איינטס ממש לא בתמונה ולדעתי גם וושינגטון לא (הלוואי ואני טועה לגבי הכחולים). 3. סינסינטי 4. פילי.

Kobi Guerrero

New member
לפי תחושות בטן

1. טנסי. אני פשוט לא רואה את אינדיאנפוליס יוצאים מהשפל דווקא בטנסי. 2. הג'ייאנטס. פשוט תחושת בטן. 3. הבנגאלס. יש לי הרגשה כזאת שהדולפינס יקבלו מכה רצינית במשחק הזה. 4. פילדלפיה. ההגנה של מינסוטה הייתה מאוד חלשה נגד Testy-Testaverde, אני בספק שהם יראו שיפור משמעותי נגד ההתקפה האימתנית של האיגלס.

Kobi Guerrero

New member
שינוי במשחק הראשון

החלטתי לשנות את הבחירה מהטייטאנס לקולטס. יצא לי לחשוב על זה טיפה, וגם קראתי את הטור של ביל סימונס (העיתונאי האהוב עלי) באתר של ESPN, אז שיניתי את דעתי. מצטער על הבלאגן... קורה...

תורי ... ../images/Emo103.gif

בואו נתחיל ... 1. הקולטס 2. רד סקינס 3. דולפינס 4. איגלס בהצלחה לכולם ...

Yo-man

New member
עכשיו כבר רואים גיוון !!!

1. קולטס (הם כל כך חייבים את זה, ותכל'ס - הם טובים) 2. וושינגטון (למה לא ? אני אתמוך בגיבס) 3. מיאמי (for old time's sake) 4. מיניסוטה (ההגנה שלהם שווה לתחת, אבל ההתקפה זהב) השבוע יהיו פה מפסידים big time. זה יהיה מעניין...

ofribecker

New member
הבחירות שלי

1. אינדיאנאפוליס 2. ניו יורק 3. סינסינטי 4. פילדלפיה

puppi

New member
אני אנסה להשתפר השבוע...

1. אינדי 2. ושינגטון 3. סינסנטי 4. פילי.

Yo-man

New member
רק את "3" לא הבנתי ../images/Emo6.gif

סתם. מכיר אותך, והבנתי בדיוק מה הענינים

ranatz

New member
הימור לשבוע השני

זה מתחיל להיות מעניין... אני הולך על התוצאות הבאות: קולטס (אין מצב שמאנינג ושות' יתחילו את העונה עם שני הפסדים רצופים) ג'איינטס (הרדסקינס, עם כל הכבוד לגיבס עוד לא כאלו תותחים) בנגלס (לא חוכמה מול הדולפינס) איגלס (למרות שהלב רוצה מאד ניצחון של רנדי ודונטה אבל לא נראה לי שזה יקרה. בכל מקרה יהיה משחק פיצוץ) GO NINERS!!!

Ilya T

New member
קשה, קשה

אבל ננסה בכל זאת: 1. קולטס 2. רדסקינס 3. מיאמי 4. מינסוטה

הקמבאק של השבוע

אז התברר לי שלאהוד קבוצות בNFL זה משהו מלהיב אחד.. אבל לצפות מכולם לנצח, כאילו זה טוטו של הלאומית בסוף האייטיז, זה משהו אחר לגמרי .. ההימורים שלי השבוע : 1. אינדיאנפוליס < "אהובתי..".. משינה שרו עליהם- "..שוב קורה בשמה.."> 2. וושינגטון < גיבס ימשיך על אדי הדלק האחרונים של המומנטום ההתחלתי ובכלל את ניו-יורק אני אוהד רק בגלל הQB השלישי שלהם- הרווק-ג'סי פאלמר> 3. סינסנטי <אני עם קבוצת ה0.5.. כנגד קבוצת המיאמי הפצועה והמבולבלת> 4. פילדלפיה <משחק של 2 קבוצות בעלי קני תותח מעשנים בתחילת הליגה- פילדלפיה לוקחים את המשחק בסופו של דבר.. וכמובן יפסידו בדרך לסופרבול>. "..אז למה לא כל יום שבת... <חג, חופש..> (אצלנו בישראל)- כל יום שבת".. ולמה לא כל יום , ראשון/שני בארה"ב של הNFL .

videoman

New member
הימורי

1. קולטס 2. רד-סקינס 3. מיאמי 4. פילידלפיה כן, כן שלושה ניצחונות חוץ. אגב, כדי לשמור על פורמט קבוע שהקבוצה הביתית תמיד שניה. אז כדאי לכתוב מיאמי מתארחת בסינסינטי שנה טובה.

למעלה