תחרות הפורום - שבוע שני

LuCkY SoB

New member
עכשו תורי

1. הקולטס מאינדיאנפוליס 2. אדומי העור מוושינגטון 3. הדולפינים ממיאמי 4. הנשרים מפילדלפיה (אם מישהו יוכל להגיד לי מה זה colts באנגלית אני יודה לו)

אין בעייה ...

אני לא יודע איך אומרים זאת בעברית , אך זהו "סוס צעיר" , משמע הבן של הסוס או משהו בסגנון ... אם מישהו יודע איך לומר את המילה בעברית , מה טוב ...

Reshefgarcia

New member
התשובה שלי....

1)אינדיאנפוליס (כי שני הפסדים יהרגו להם את העונה) 2)וושינגטון (כי הם נגד הג'ייאנטס,והעונה,אני אבחר את כל מי שנגד הג'ייאנטס) 3)סינסינטי (כי אני יכול לעשות יותר יארדים על הקרקע בשביל מיאמי ממה שהם עשו שבוע שעבר) 4)פילדלפיה (כי אני בעדם,וכי כי ההגנה של מיניסוטה נראתה כאילו כולם משחקים בליין...אפילו הקורנרים שלהם נראו כאילו הם שוקלים 150 קילו)

H20Knick

New member
אז הנה שלי

קולטס - (ככה). ג'אינטס - (זה יהיה ככה כל שבוע אפילו אם הם מפסידים 14 ברצף בשבועה 15 אני יגיד ג'אינטס) סינסנטי - (בגלל הלב) מיניסוטה - (וואי זה קשה... אבל אחרי 5 טץ-דאונים באוויר שבוע שעבר, אני הולך עם פפר)

roniway1

New member
ההימור שלי:

1. טנסי 2. וושינגטון רדסקינס 3. מיאמי דולפינס 4. פילדלפיה איגלס

gadotmi

New member
התור שלי

1. אינדיאנפוליס כבר בשבוע הזני נזכה לראות את שני ה - co-mvp של הליגה מהשנה שעברה. טנסי ניצחו אבל לא הרשימו בשבוע הראשון, למרות שהם שיחקו מול קבוצה מבולבלת למדי. אני מתאר לעצמי שההתקפה של טנסי תעבוד יתר טוב, אבל ההגנה שלהם לא תקבל מתנות כמו שנתנו להם בפלורידה. 2. וושינגטון הג'אינטס יעשו להם חיים קשים, אבל גיבס הרבה יותר מנוסה ולכן נראה לי שהביקור בתפוח הגדול יהיה מתוק למדי עבור האורחים אדומי העור מהבירה. נכון שמשחק נגד פילדפיה זה לא בדיוק משהו להשוואה כדי ללמוד על יכולת ההגנה של ניו יורק, אבל בכל זאת... 3. סינסינטי הבנגאלס יותר חלשים מטנסי, אבל אני לא רואה את מיאמי מתאוששים במהירות מהבלבול, מה גם שהמשחק מתקיים באוהיו. ההגנה של הבנגאלס בוודאי למדה טוב טוב את הקלטות מהשבוע הראשון ויש הרבה נקודות תורפה למצוא אצל הדולפינס. בשנים האחרונות הבנגאלס מסיימים עונה סבירה עם נצחון אחד או שניים בלבד, נראה לי שהשבוע זה יהיה אחד מהם.... 4. זה קשה, אבל אני הולך על מיניסוטה שני QB דומיננטיים ואתלטיים, התקפות מצויינות. שתיהן שמו מעל 30 נקודות על הלוח בשבוע הראשון (נו, טוב, תראו מי היו היריבות שלהן... בלי להעליב את אוהדי הג'נטס שבחבורה). בכל זאת נראה לי כי לפפר יש יותר יעדים אפשריים למסירות שלו והוא יכול לגוון ולמצוא גם את רנדי מוס וגם אחרים.קשה לי לראות את האיגלס עוצרים אותו. לעומתו מקנאב היה הרבה יותר "דבוק" לאוונס וזה עלול להיות בעוכריהם..

ahakim

New member
הימור לשבוע 2

1.Indi 2. low score - Giants 3. Bengals 4. Phili בגדול (יכול להיות על האפס)

gadotmi

New member
היי אלון

מתנצל ששלחתי את ההודעה האחרונה שלי (בה אתה רשום כ-"נעדר") לפני שהספקתי לראות שהעברת את הניחוש שלך. מה שלומך?

gadotmi

New member
פילי על האפס ??

זה הקרדיט שאתה נותן להתקפה של מינסוטה עם פפר, רנדי מוס, אנטוניו סמית והחברים, או שמצאת בהגנה של האיגלס איזה חומה שלא ידענו עליה?

gadotmi

New member
רשימת המנחשים העדכנית...

כל הכבוד למתמידים. לפי הרישומים שלי, לאחר הרישום של B L A C K i C E, הרי שעד לשעה 15:30 בשבת העבירו את ניחושיהם כלל האנשים שהשתתפו בתחרות במחזור הראשון, פרט לארבעה: ahakim I B S metaltattoo FL Marlin אם למישהו מהגולשים יש קשר לחברים הללו, אנא עודדו אותם להשעיר את הניחושים שלהם במהרה. להזכירכם, Yo-man אינו פוסל הצטרפות של אנשים חדשים. אמנם יש יתרון קל למי ש"סוחב" אחריו הצלחות של שבועות קודמים, אגל ניחושים נכונים של מצטרפים חדשים יכולה להביא גם אותם לראשות הטבלה, למרות שלכאורה חסרים להם מחזורים. חג שמח ושנה טובה. מזכיר לכולם לסמן את ההודעות והתגובות שנשלחות בפורום בעניין התייחסות לביצועים למשחקים שהסתיימו זה מכבר בכדי לא להרוס את המתח לאותם אנשים שמעוניינם לראות את המשחק המוקלט יותר מאוחר.

עומר ד

New member
אוסיף הימור

1)טייטאנס ינצחו את הקולטס,יותר נכון ההגנה שלהם תעצור את מאנינג בבית. 2)וואשינגטון לצערי ינוצחו ע"י וורנר,ברבר שוקי וחבורתם. 3)נלך כאן על סינסינטי בגלל הביתיות. 4)פילדלפיה מנצחת...מקנאב ימסור וירוץ, וקולפפר לא ישתווה מהצד השני.(או שכן..)

Yo-man

New member
הי עומר

אתה היחיד (עד כה) שבחר בדיוק ההיפך ממה שאני בחרתי. זה צריך לצאת מעניין, בעיקר אם מישהו מאתנו יוציא 4 ניחושים נכונים

AntiUltras

New member
שלי

אינדי-טנסי- לדעתי טנסי תנצח הג'אייטנס ינצחו את הסקינס לאחר קרב מורט עצבים מיאמי תנצח את הבנגלס 4.קרב קשה בין שני הרסיברים הטובים בליגה TO ורנדי מוס(שאגב אמר ש-TO לא לרמה שלו בכלל מה שמוסיף פלפל למשחק הטעון ממילא) אבל אם בכל זאת צריך להמר אז אלך על פילי בגלל יתרון הביתיות

JakeTheSnake16

New member
my picks

1. אינדי 2. וושינגטון 3 . סינסנטי 4. פילי משחקים קצת יותר קשים השבוע...

erantal2000

New member
ההימור

אינדי בטנסי - אינדי. למרות ההפסד לניו-אינגלנד, הם נראו הרבה יותר טוב מניו-אינגלנד. ההגנה שלהם השתפרה מאוד, וגם משחק הריצה שלהם (עוד מישהו התרשם מהדרייב המדהים שכולו על הקרקע שהם עשו ברבע השני נגד ניו אינגלנד?). אני גם קיבלתי את הרושם שטנסי נחלשו קצת, למרות הנצחון על הדולפינס האומללים. הרדסקינס בניו יורק - קשה מאוד. נלך על הימור סולידי - וושינגטון. הם נראים טוב. קלינטון פורטיס נראה בכושר. הג'איינטס אמנם עשו פוזות של מתיחת פנים, אבל בשנה שעברה הם היו זבל, וכל עוד הם לא מוכיחים אחרת, מבחינתי הם נשארו זבל. הדולפינס בסינסינטי - אני הולך על הדולפינס. למה? כי יש לי תחושת בטן. ברור לי שזאת התאבדות. איך שהם נראו בשבוע שעבר הם הולכים לעונה של 4 נצחונות. לסינסי יתרון ביתיות והם יותר טובים, אבל אני מריח הפתעה. מינסוטה בפילדלפיה - אני הולך על האיגלס. הם נראים בדרך הנכונה. הויקינגס לא רעים, אבל נראה לי שזה גדול עליהם.

למעלה