התור שלי
1. אינדיאנפוליס כבר בשבוע הזני נזכה לראות את שני ה - co-mvp של הליגה מהשנה שעברה. טנסי ניצחו אבל לא הרשימו בשבוע הראשון, למרות שהם שיחקו מול קבוצה מבולבלת למדי. אני מתאר לעצמי שההתקפה של טנסי תעבוד יתר טוב, אבל ההגנה שלהם לא תקבל מתנות כמו שנתנו להם בפלורידה. 2. וושינגטון הג'אינטס יעשו להם חיים קשים, אבל גיבס הרבה יותר מנוסה ולכן נראה לי שהביקור בתפוח הגדול יהיה מתוק למדי עבור האורחים אדומי העור מהבירה. נכון שמשחק נגד פילדפיה זה לא בדיוק משהו להשוואה כדי ללמוד על יכולת ההגנה של ניו יורק, אבל בכל זאת... 3. סינסינטי הבנגאלס יותר חלשים מטנסי, אבל אני לא רואה את מיאמי מתאוששים במהירות מהבלבול, מה גם שהמשחק מתקיים באוהיו. ההגנה של הבנגאלס בוודאי למדה טוב טוב את הקלטות מהשבוע הראשון ויש הרבה נקודות תורפה למצוא אצל הדולפינס. בשנים האחרונות הבנגאלס מסיימים עונה סבירה עם נצחון אחד או שניים בלבד, נראה לי שהשבוע זה יהיה אחד מהם.... 4. זה קשה, אבל אני הולך על מיניסוטה שני QB דומיננטיים ואתלטיים, התקפות מצויינות. שתיהן שמו מעל 30 נקודות על הלוח בשבוע הראשון (נו, טוב, תראו מי היו היריבות שלהן... בלי להעליב את אוהדי הג'נטס שבחבורה). בכל זאת נראה לי כי לפפר יש יותר יעדים אפשריים למסירות שלו והוא יכול לגוון ולמצוא גם את רנדי מוס וגם אחרים.קשה לי לראות את האיגלס עוצרים אותו. לעומתו מקנאב היה הרבה יותר "דבוק" לאוונס וזה עלול להיות בעוכריהם..