תחרות הפורום -שבוע 10

Yo-man

New member
תחרות הפורום -שבוע 10 ../images/Emo185.gif ../images/Emo186.gif

שבוע 10 בפתח, והפעם ממש לא היה קל לבחור את המשחקים. מצד אחד אני לא רוצה לבחור בכל שבוע את אותן קבוצות חזקות, אבל מה לעשות - אלה הקבוצות שלרוב יותר מעניינות אותנו, וגם השבוע רוב החזקות משחקות נגד קבוצות נורא חלשות, מה שלא ממש הופך את ההימורים לקשים. השבוע החלטתי להתפשר טיפה. המשחקים פחות חמים, פחות חשובים אבל מכילים קבוצות שלא ראינו מזמן בתחרות הפורום: 1. קנזס סיטי בניו-אורלינס. שתיהן במאזן של 3-5, שתיהן הפסידו בשבוע שעבר, KC יותר חזקה על הניר, אבל התנאים באולם של ניו-אורלינס שונים ממה שאנשי המדבר מכירים. 2. סיאטל בסנט לואיס. שתי קבוצות שכבר שנים מראות עמידות ויציבות, השנה נראות צולעות במקצת, אבל עם סן פרנסיסקו מחוץ לתמונה ואריזונה בפיגור קל (ומפגש עם הג'יינטס השבוע), רשות הבית כנראה תהיה אצל אחת משתי הקבוצות האלה. 3. מיניסוטה בגרין ביי. ההזדמנות של פארב להדביק את המאזן של המובילה (אחרי 3 נצחונות רצופים). האם יש למיניסוטה מה לעשות שם בלי רנדי מוס אחרי 2 הפסדים רצופים ? האם הוא יחזור ? האם נובמבר בלאמבו יקפיא את קולפפר ? 4. פילדלפיה בדלאס. היה לי נורא קשה לבחור את המשחק הזה, אבל החלטתי שלמרות שכולנו יודעים שפילדלפיה טובה יותר, כבר שבועיים שמק'נאב לא פוגע, ולעומתו בדלאס, עם 5 הפסדים עד כה, יצטרכו להוכיח משהו למאמן, לשחקנים ולאוהדים. ואיפה תִימָצֶא הזדמנות טובה יותר מאשר מול המובילה, ועוד בבית ?! כמו שאתם רואים, משחקים לא מרתקים בעליל, אבל נכנסו קבוצות שלא היו פה הרבה זמן, וניסיתי לבחור משחקים שאין בהם קונצנזוס. אני מניח שיהיה רוב לפילי במשחק הרביעי, אבל לעומת מה שנשאר השבוע, זה הטוב ביותר. שיהיה בהצלחה

royfr

New member
אז בבקשה

1. KC - יותר טובים, בכל זאת. 2. סיאטל - זה משחק קשה מאד, נצחון לראמז לא תהיה הפתעה. 3. פאקרז - החסרון של מוס פאקטור רציני. 4. פילי - לדעתי ההפסד במגרש הקצ'ופ, יעורר אותם.

LuCkY SoB

New member
שלי

1. קנזס סיטי. בגלל הכומר. חוצמזה ניו אורלינס סתם קקות. 2. סנט לואיס. מחצית ראשונה לא רעה שבוע שעבר נגד הפאטס, והעובדה שהם משחקים בבית ייתנו להם את הניצחון. 3. גרין ביי. המשחק הכי מעניין פה. הפסד של גרין ביי, והיא יכולה להגיד שלום לפלייאוף. הפסד של מיני, והיא צריכה להתחיל להסתכל למטה. גרין ביי אחרי שבוע מנוחה ומשחקים בבית, ומיני בלי מוס שווים לתחת. 4. פילי. הם משחקים נגד דאלאס. כל מילה נוספת מיותרת.

LuCkY SoB

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo18.gifכולם לקרוא..חשוב!

פריסט הולמס פצוע וכנראה לא ישחק במשחק נגד ניו אורלינס. בליילוק יחליף אותו. רק רציתי ליידע את חברי הפורום. לתשומת לבכם. אגב אני לא משנה את הבחירה שלי. אני עדיין הולך עם הצ'יפס.

Jerzet

New member
ראינו

את מה שבליילוק מסוגל לעשות. יהיה מעניין.

Blood

New member
ש ל י

1. הכומר וגרין יהיו מספיק טובים. ניצחון לצ'יפס 2. ראאאאאאאמס 3. הויקינגים חוזרים לנצח
(תודו שזה קצת דומה לכובע ויקינגים) 4. צר לי, אבל אי אפשר לבחור בדאלאס.. פילי לוקחים ב-28 הפרש

ofribecker

New member
../images/Emo58.gif תגובתי

28 הפרש לפילי! סחתיין!!! בשבוע שעבר יורם נתן סקור של 27 לפיטסבורג ופגע בול. השבוע תורך...

Jerzet

New member
the games

1) קנזס סיטי. 2) סיאטל. תחושת בטן. 3) מיניסוטה. 4) פילי. וואו, איזה משחקים קשים השבוע!!! קשה, קשה. את כולם בחרתי לפי הבטן, כי כבר אי אפשר לחזות כלום בליגה המשוגעת הזאת.

ofribecker

New member
ההימור שלי

1. קנזס סיטי 2. סנט לואיס 3. גרין ביי 4. פילדלפיה

dbroncos

New member
ההימור שלי

אל תתנצל. מדובר במשחקים טובים. שניים מהם קרב על ראשות הבית, עוד קרב עם יריבות עתיקת ימים והמשחק הראשון בטופס היה אמור להיות לא חוקי, אבל האיינטס יוצאים מהסכיזופרניה שלהם. 1. קנזס. עד עכשיו, לנסות להמר על משחק של האיינטס היה גובל בטירוף או התאבדות, אבל סוף סוף הם משחקים באותה רמה (זבלית) כבר כמה שבועות טובים. מה שאומר שהם בטח יפתיעו, מה עוד שהם נגד האין-הגנה של קנזס שנתנה אפילו לגריסי להתפוצץ. אבל בכל זאת, אני אלך על ההתקפה של קנזס, גם בלי הכומר. 2. סיאטל. משחק בין שתי הקבוצות הכי מאכזבות עד עכשיו על ראשות הבית. אבל סיאטל נראים קצת יותר טוב, וסנט לואיס נראית קצת יותר שבירה. זה, והעובדה שהם צריכים יותר את הנצחון כי הראמס ניצחו בבית שלהם, יוביל לנצחון חוץ. 3. משחק קשה ביותר לניחוש. גרין ביי, אבל רק בגלל שזה בלמבו. מינסוטה משלמת את מחיר הגאווה (הם שיתפו את מוס הפצוע סתם כדי שהרקורד שלו של משחקים רצופים יימשך, והפציעה שלו החמירה), אבל הם מתחילים לזכור איך משחקים גם בלי רשת הבטחון של מוס. השבוע גם יהיו להם את כל הרצים בסגל, וכולם יהיו בריאים. אם גרין ביי לא היתה עם 3 הפסדים בבית הייתי הולך על מינסוטה, אבל אני לא רואה אותם מפסידים 4 בבית. האקדוחן הזקן ידאג לזה. 4. פילדלפיה. משחק עם המון כבוד ויוקרה, ובעניינים כאלה הפרשי הרמות מצטמצמים. זוכרים מה סינסינטי עשתה כשהיא הופיעה במנדיי נייט ? איזו מוטיבציה היתה לה ? והפעם המוטיבציה תהיה מאד פשוטה - לגרום לטונה להפסיק לצרוח עליהם.זה יהיה יותר קרוב ממה שאנשים חושבים, אבל ההפסד השני של פילי יבוא מול הכחולים מניו יורק שבוע אחר-כך.

עומר ד

New member
שלי

1- קנזס סיטי, היי היי היי! 2- ראמס ימשיכו ברצף אחרי ניצחון על הפאטס. 3-פארב יייקח את המשחק הזב.(גרין ביי) 4-פילדלפיה טובים מדי, ויחזרולעצמם.

ranatz

New member
ההימור שלי

קנזאס סיטי סיינט לואיס גרין ביי פילדלפיה

puppi

New member
שלי

1. קנזס סיטי 2. סנט לואיס 3. גרין ביי 4. פילדלפיה

roniway1

New member
ההימור שלי :

1.ניו אורלינס 2.סיאטל 3.גרין ביי 4.פילדלפיה.

למעלה