תחרות הפורום -שבוע 10

Reshefgarcia

New member
בשבילי...

1) KC 2) סנט לואיס 3) גרין ביי (כי פארב בלי כלי נשק,עדיין שווה יותר בעיני מקולפפר בלי כלי נשק) 4)נו באמת...מישהו חושב שאני אהמר אחרת??? פילי....

gadotmi

New member
זה מה שאני חושב

1.לא משחק קל. הצ'יפס עדיפים באצטדיון פתוח. אני חושב שלמרות התוצאות החלשות עד כה, בכל זאת NO בבית זה אחרת. הסאיינטס לוקחים בבית. 2.הראמס הראו ניצוצות העונה. משום מה אנו הולך עם תחושת הבטן, צודק מי שיגיד שסיאטל לא הבריקו יותר מדי למרות הפוטנציאל העצום, אבל בכל זאת. הסיהוקס מנצחים בחוץ. 3.יריבות לא קטנה בין שתי קבוצות מבוססות ב NFC. על הנייר הויקינגס עדיפים, אבל בראט פארב זה משהו לא צפוי, ובטח בבית. הפאקרס לוקחים. 4.הקאובויס זה אגוז לא פשוט לפיצוח, אבל השנה צריך משהו מיוחד כדי לעצור את מקנאב ו TO. זה קרה פעם אחת, אבל לא יקרה פעמיים ברציפות. האיגלס נוסעים לטקסס לקחת את הנקודות חזרה הביתה.

שלי

וואוו, מה אגיד, הסיפור הזה הולך ונהיה קשה משבוע לשבוע. 1. KC 2. RAMS. לא יודע למה. אין הסבר. שתיהן לא משהו, אבל כפי שיורם ציין, מישהי מהן תצטרך לקחת את הבית. 3. GB. המשחק הפתוח מבין הארבעה. אין לדעת מה יהיה שם. 4. EAGLES. כמה שאני לא סובל אותם, אין לי ברירה השבוע אלא להמר עליהם. לא נראה לי שדאלאס מסוגלים למשהו. הלוואי ואצטרך לבלוע את הכובע.

שבוע10

1. קנזס סיטי . 2. סנט לואיס . 3. גרין ביי . 4. פילדלפיה . שיהיה לכולנו שבוע עשירי מלא אושר, עמית .

Jerzet

New member
יורם!!!!

איפה הבחירות שלך? זה שאתה נוסע להודו לא משחרר אותך מלבחור משחקים....

Yo-man

New member
קצת לקחתי את הזמן... ../images/Emo8.gif

And here are the results from Ramat Hasharon: 1. ניו אורלינס סיינטס יעשו מה שצריך פעם אחת בחיים שלהם. ל-KC לא היה מספיק זמן להתארגן למשחק בלי הולמס. 2. סיאטל יוכיחו שהם-לא-מפחדים וינצחו. ההבדל יהיה במשחק הריצה שלהם. 3. מיניסוטה היו "ככה" קרובים מול אינדיאנפוליס, ואני מהמר שהם ינצחו השבוע. נכון שלגרין ביי יש הגנה טובה יותר, אבל מצד שני היה להם זמן להתאמן על "החיים בלי מוס", ואולי הם יגיעו מוכנים יותר. גם בלי מוס קולפפר יכול לעשות המון (כמו שבלי האריסון לא היינו אומרים על מאנינג שאין לו מה להציע) 4. פילדלפיה. אני בטוח שזה ממש לא יהיה קל כי ביל פארסלס צועק על הקבוצה שלו מאז יום ראשון האחרון, והם יעלו על המגרש עצבניים רצח (ועוד עם הזיכרון של TO מהשנה שעברה שניסה להשתלט להם על הכוכב... אני במקומו הייתי נזהר מפציעה במשחק הזה)

JakeTheSnake16

New member
קצת באיחור אבל הנה שלי...

1. KC - הם נראים הרבה יותר טוב מהאיינטס 2. סנט לואיס- אני הולך על הביתיות פה 3. גרין ביי - גם הביתיות וגם המון סימפטיה לפאקרס ולפארב 4. פילדלפיה - נראה לי no contest בכלל

Reshefgarcia

New member
שינוי בחירה,ותוספת...

אני משנה את הבחירה שלי במשחק השני מסנט לואיס לסיאטל... ודבר נוסף.. יורם,הקטע עם הכוכב ו TO לא היה שנה שעברה...הוא היה לפני 3 עונות... נכון,רוב הסיכויים שהקאוגירלס והאוהדים הרדנקס שלהם לא סלחו לו על זה,אבל מצד שני,רובם עדיין מעדיפים שטקסס תפרוש מה"איחוד" המטופש הזה... אז אני לא ממש מייחס משקל למה שהם חושבים...

Yo-man

New member
אני חושב שזו פעם ראשונה

שמישהו בוחר בדיוק כמוני בחודש האחרון

Ilya T

New member
הימורים

לצערי בזמן האחרון בקושי יש לי זמן לעקוב אחרי NFL, אבל אנסה בכל זאת: 1. ניו-אורלינס 2. סיאטל 3. מינסוטה 4. פילדלפיה

למעלה