תחרות הפורום -שבוע 14

Yo-man

New member
תחרות הפורום -שבוע 14 ../images/Emo10.gif

אוי... השבועות מתקדמים ללא רחמים. ובכן: עכשיו כשיש Play-off picture אנחנו יכולים לבחור את המשחקים שלנו לפי מה שבאמת משנה. להלן בחירות הצוות המקצועי (למחצה): 1. סיאטל במיניסוטה: מיניסוטה נדחקו להיות מקום אחד אחרי גרין ביי, וזה אומר שבינתיים הם מקבלים מקום ב-ווילד קארד. אבל סיאטל נושפים בעורפם, ונצחון של סיאטל יכול להפוך את המיקום בין שתי הקבוצות. זה הולך להיות משחק של חיים ומוות, כאלו הויקינגים שצריכים להוכיח שהם לא קבוצה של 6 שבועות ודי. 2. סנט לואיס בקרולינה: הפנתרים מאיימים על סיאטל ומיניסוטה (עיין בסעיף 1), ונצחון שלהם מקרב אחת מהשתיים האחרות להזרק מהפליי אוף. המצחיק הוא שאם הראמס מפסידים וסיאטל מנצחים - הראמס הופכים לאופציה לווילד קארד... כך שגם במשחק הזה יש למה לצפות במהלכי טריקים (זוכרים את קורט וורנר עושה כאילו הוא הולך לבקש פסק זמן) ולבחירת מהלכים לא שיגרתיים. 3. ניו-יורק (ג'איינטס) בבולטימור: לג'איינטס אין סיכוי אחר חוץ מווילד קארד (ככה זה כשפילדלפיה נמצאת בבית שלך), אבל דלאס מאותו בית נמצאת באותו מאזן, ויש 5 קבוצות אחרות עם מאזן של 5 נצחונות ו-7 הפסדים. בולטימור גם יכולה לקוות רק לווילד קארד (ככה זה כשאתה בבית של פיטסבורג השנה) כרגע במקום טוב, אבל רחוקה מלהיות רגועה לגבי מצבה. וכבחירה אחרונה - היה לנו קשה. קשה מאוד. כל כך קשה, שהחלטנו לעשות משהו טיפה שונה... המשחק הרביעי שבחרנו הוא --> 4. יוסטון באינדיאנפוליס: ברור שהסיכויים נוטים לטובת הקבוצה הביתית, אבל השאלה היא - עד כמה ? ולכן, השבוע, לראשונה, אנחנו שמים line על משחק. הליין הוא 14.5, שזה אומר שהתשובה שנותנים למשחק הזה היא לא "יוסטון" או "אינדי" אלא "יותר" או "פחות", והכוונה שלנו היא שהפעם אנחנו מתחילים את המשחק מיתרון של 2 TD לאינדיאנפוליס. או אתם חושבים שההפרש יהיה גדול יותר, שימו "יותר". אם אתם חושבים שיוסטון יכולים להפסיד ב-2 TD, פחות מזה או אפילו (רחמנא ליצלן) לנצח - שימו "פחות". ככה זה. כשנגמרים המשחקים הטובים, הופכים את הצפויים למותחים. שיהיה בהצלחה.

Yo-man

New member
הבחירות שלי ולינק

קודם כל לינק ל-play off picture מ-ESPN, למי שמתעניין ולא יודע מה קורה. ולגבי הבחירות שלי: 1. מיניסוטה. מתישהו הם צריכים להתעורר, ונראה לי שהשבוע זה הדד-ליין שלהם לעשות את זה, ואני לא יכול להשלים עם העונות שלהם שמתחילות פיצוץ ונגמרות כמו פיגוע. עורו עורו !!! 2. קרולינה. סתם כי אין לי כח לראות את מייק מארץ יותר... 3. בולטימור. בבית, וכנראה בלי ג'מאל לואיס, אבל עדין נראים לי חזקים. 4. יותר

Reshefgarcia

New member
הניחושים שלי...

1)מיניסוטה,מוס וקלפפר ימשיכו לדרדר את סיאטל אל מחוץ לפלייאוף ולערער את מושבו של מייק הולמגרן על כס המלכות.... 2) סנט לואיס...ראה סעיף 1...כנראה שקרוליינה באמת היו תופעה של שנה אחת... 3) ה G MEN נראים רע יותר ככל שהעונה חולפת,איליי לא נראה כמסוגל לנהל את ההתפקה בשלב זה של חייו,ועוד מול ההגנה של הרייבנס? אפילו בלי ג'אמל לואיס,הרייבנס אמורים לנצח...בולטימור לניצחון 4)בקצרה.. OVER+OVER+OVER+OVER הימור צד...פייטון משווה את מרינו זהו

royfr

New member
אז ככה

1. מיני - הם פחות לוזרים 2. פנתרז - מהחמות יותר בליגה ושימו לב - אם זה יקרה, 1 ו-2 ב-NFC מערב עם מאזן שלילי. 3. בלטימור 4. קולטס 14.5-

ranatz

New member
מה עם הטבלה המעודכנת?

אחרי 4 מ-4 בשבוע שעבר הייתי שמח לראות מה מצבי! תודה

LuCkY SoB

New member
שלי

1. סיאטל. מחזיק להם אצבעות במשחק הזה כי ניצחון של מיני זה לא טוב לגרין ביי. 2. קרוליינה. השתפרו בצורה דרסטית בשבועות האחרונים ומשחקים בבית. 3. בולטימור. מה שיא הסאקים למשחק? הוא ישבר פה אני חושב. 4. אינדי ביותר מ14. (איזה מבאס זה לכם אם בסוף יוסטון ינצחו).

videoman

New member
ננסה.

1. מיניסוטה 2. קרולינה 3. בולטימור (אילי הולך לחטוף שוב) 4. פחות

ofribecker

New member
סחתיין על החידוש, זה הניחוש שלי

1. מינסוטה 2. סנט לואיס 3. בולטימור 4. פחות

dbroncos

New member
ההימור שלי

1. מינסוטה. הם עדיין לוזרים, אבל הם פוגשים כמו שהיא גם בלי טיפ-טיפת אופי. 2. קרוליינה. האחת משחקת כמו קבוצה עם כבוד, השניה לא מצליחה לנצח קבוצה שבאה לשחק (לכן הם ניצחו פעמיים את סיאטל ועדיין מדורגים יחד איתם) 3. בולטימור. כחולי המדים ויתרו על העונה כשסיפסלו את וורנר. היו צריכים ללמוד מהטונה שמשאיר את ויני 'מכונת האינטרספשנים' על המגרש במקום הנסון הילד - ומנצח. מול בולטימור להעלות את איליי זה יכול להיחשב כנסיון לרצח. 4. איפה ראיתם ליין של 2 TD ? מקסימום נותנים TD+FG, שזה +10 לקולטס. אבל אחרי האכזבה הקשה מהטקסאנס, אני נשאר עם האח הבכור לבית מנינג. יותר.

Yo-man

New member
מי אמר שאנחנו הולכים לפי הליין ?

גם אני ראיתי את הליין של ה-11, אבל בשביל שלא תבחר בדיוק מה שממליצים בווגאס עשינו את זה מעט שונה.

roniway1

New member
הניחוש שלי :

1. מינסוטה 2. סנט לואיס 3. בולטימור 4. אינדיאנפוליס - "יותר".

H20Knick

New member
ההימור שלי

1. מיניסוטה 2. סנט לואיס 3. ניו-יורק (ג'איינטס) 4. Grab an
cause its gonna
Manning TDs!! יותר

ahakim

New member
week14

1. Minesota 2. Carolaina 3. Ravens 4. המשחק בכלל ביוסטון, ולא באינדי. אני מהמר על ניצחון של יוסטון ומצפה לקבל שתי נקודות ממנהל הפורום במקרה שאני צודק. עוד בקשה היא להכניס את המשחקים עם הליין הכי נמוך במחזורים האחרוניםת כדי לתת צאנס יותר טוב לסגירת הפער מהמובילים. שאלה: האם שני הסיבובים הראשונים של ה פלי-אוף בהם יש 4 משחקים יכללו בתחרות? אלון

Reshefgarcia

New member
תשובות(חלקיות)

אם תנחש נכון את תוצאת אינדי-יוסטון תזכה ב 0.25 נקודה!!! כמו כולם,אין מה לעשות,אמרנו בתחילת התחרות כבר שהמצב היחיד שבו ינתן כפל נקודות על משחק זה אם בתום הזמן התיקני של המשחק יהיה תיקו,ואתה בחרת להמר על תוצאה שכזאת... לגבי הפלייאוף עוד לא ממש החלטנו,ואני מניח שלא נחליט לפני שבוע 16-17 כשנדע יותר טוב את מצ'-אפים הצפויים... ולגבי מיקום המשחק,זאת כנראה טעות שתוקנה ב NFL.COM כי כשבנינו את לוח המשחקים אתמול,זה הופיע שם הפוך...אז התנצלותנו לכולם!

kobi08

New member
קודם כל תיקון הליין הוא 10.5 לאינדי

והמשחק הוא ביוסטון!!!!!!!! ההימורים שלי..סיאטל קרולינה בלטימור יוסטון+14.5

joseywales

New member
שלי.

1:מיניסוטה.למרות שאם יש אלוהים אז סיאטל. 2:סנט לואיס 3:ניו יורק.החזירו את הפעמיים סופרבול mvp לאלתר !!! 4:אינדי (דהה)שום דבר לא יעצור את השיא שישבר.

שלי, שלי

1. מיניסוטה 2. קרוליינה 3. GIANTS - יש לי ברירה? 4. יותר. יאללה מנינגים, תהו הופעה- הימרתי עליכם....

yasea

New member
הימורים

1. סיאטל - הולמגרן לא ייתן לכל הכסף ללכת כל-כ מהר (שיעוף המניאק...) 2. קרוליינה - אם העונה הגרועה שלהם הם עדיין ינצחו את הראמס הלוזרים. 3. בולטימור - לג'יינטס אין סיוכי... 4. אינדי - הם עדיין הקבווצה הכי חמה...

JakeTheSnake16

New member
The snake's picks

. מינסוטה 2. קרולינה 3. בולטימור (למרות שאני מתפלל להפסד שלהם) 4. אינדי ביותר מ14

Jerzet

New member
ה ב ח י ר ו ת

1) מינסוטה. 2) קרולינה (תעשו לי טובה....כריס צ'נדלר???) 3) בולטימור 4) יותר. למרות שזה בכלל לא בטוח. דיוויד קאר ואנדרי ג'ונסון, וגם דומיניק דיוויס, יכולים לעשות נקודות בבוכטות.

למעלה