תחרות הפורום -שבוע 14

puppi

New member
שלי

1. מיניסוטה (שונא את סיאטל - הם קטעו את רצף של 27 שנים של הניינרס) 2. קרולנייה 3. בולטימור 4. אינדי ביותר... (21 נקודות)

ranatz

New member
בתקווה לשמור על המקום הראשון

מינסוטה - חייבים לנצח ויעשו זאת מול הלוזרים הגדולים של השנה קרולינה - נראים מעולה בזמן האחרון וימשיכו את המומנטום בולטימור- איזה סיכוי יש למאנינג הקטן מול טורפי האדם? יותר - פייטון בשיגעון למחוק את השיא של מרינו ויזרוק לפחות ארבע TD במשחק

BenFriedman2004

New member
הבחירות שלי

1. מיניסוטה. אני לא מאמין שההגנה של סיאטל תעמוד בקצב. ואני מת שסיאטל יפסידו. זה יעזור לראס להגיע לפליי אוף. 2. סנט לואיס.יותר תפילה מאשר בחירה. אוהב של הראמס. למרות שנראה לי שהפנתרים יאכלו אותם במיוחד בלי ק"ב או ר"ב. 3.בולטימור. מאנינג הצעיר זוועה!!! גם טיקי סובל ממנו. בנוסף, בולר עושה עבודה טובה בנתיים. 4.יותר! הרבה יותר! מאנינג רוצה לשבוא את השיא והוא עומד מול הגנה חלשה.

שבוע 14

אהלן, .. הקרב על הפליייאוף מתחמם
1. סיאטל . לא פרייארים . 2. קרוליינה . GO GO BIG D . 3. בולטימור . אד ריד- לא רוצה אותו מולי בסיבוב הראשון בפלייאוף . 4. אינדיאנפוליס-יותר . " .. מוכרחים להמשיך לנגן .. " . שיהיה לכולנו שבוע מהנה והמשך חג חנוכה שמח, עמית .

Ilya T

New member
ניחושים

1. מיניסוטה 2. קרולינה 3. בולטימור 4. יוסטון (או פחות)

gadotmi

New member
תורי

לפני הניחושים שלי הערה קטנטונית: המערכת המתוכמת עם הבינה המלאכותית שמכילה את ניחושי החברים היקרים לא יודעת מה זה "line", ולכן המשמעות היא שמי שמנחש נצחון ליוסטון או ניצחון לדורסנים מאינדי בתחות מ 14 נקודות המשמעות היא "H" (הקולטס לא עמדו בציפיות). הימור של מישהו על הצלחה של מאנינג וחבורתו לנצח ב 14 ומעלה בלבד תסומן בתור "A" בטבלה. ולהלן מה יש לי לומר לשבוע המתקרב: 1. חבל לי על סיאטל לא מצליחים להתרומם ולעוף כמו שם הקבוצה. נצחון לויקינגס. 2. אני שונא את סנט לואיס. לא יודע למה. הפעם הניחוש הולך לא רק עם הלב אלא גם על הגיון כלשהו... מקווה שהראמס לא יאכילו אותי שוב מרורים. נצחון לפנתרס. 3. נו, באמת..... כל כך הרבה אוהדים יש לג'אנטס, לא חבל על כאב הלב שלהם? נצחון לריבנס. 4. ממוצע ה TD למשחק פשוט לא אנושי... השבוע הזה לא יהיה מה שיוריד את המספרים הללו.. הבעיה היא שהפער נובע לא רק מהתקפה מוחצת של האורחים, אלא גם מכיוון שהחבורה הנחמדה מיוסטון לא מצליחה ליצר התקפות רציניות לאחרונה (למרות שההגנות שהיא פגשה לא היו מהאריות שבחבורה). נצחון לקולטס ביותר מ 14 נקודות. נצחו

למעלה