תחרות הפורום - שבוע 15

Yo-man

New member
תחרות הפורום - שבוע 15 ../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif

השבוע המשחקים המתחרים מופיעים יום קודם, כי המשחק הראשון עליו אנחנו מדברים משוחק (ומשודר) ביום שבת. 1. קרולינה באטלנטה: מצד אחד אטלנטה חזקים ועוד בבית. מצד שני הם כבר הבטיחו את מקומם בפליי-אוף, ומול המובילות במירוץ כנראה שלא יהיה להם יתרון ביתיות לכל המשחקים (ובשנה שעברה הם שברו את השיא של גרין-ביי שמעולם לא הפסידו בבית משחק פליי-אוף), כך שמבחינתם זה משחק מצויין לשמור את השחקנים החשובים יותר בחוץ, ולתת להם לנוח עד המשחקים החשובים. קרולינה, לעומת זאת, נאבקת על מקומה, וזו יכולה להיות ההזדמנות האחרונה להבטיח את המשך המשחקים אחרי ה-2 בינואר... 2. סיאטל בניו-יורק (ג'טס): סיאטל מתקדמת יפה עם רוח גבית לא רעה, והראמס בעקבותם. השבוע סנט-לואיס פוגשים את אריזונה המפורקת, והסיכויים שלהם לנצח גבוהים. זה אומר שאם סיאטל לא רוצים לצאת מהמירוץ, הם חייבים את הנצחון. (בהמשך הדרך יש לסנט לואיס את פילדלפיה בבית ולסיאטל מגיעים מייקל ויק ולהקתו, מה שאומר שישמר איזשהו שוויון ברמת המשחקים של שתי הקבוצות האלה עד השבוע האחרון). הג'טס כרגע במקום הראשון לווילד קארד ביתרון משחק על בולטימור ודנבר. הם עוד יפגשו את ניו-אינגלנד בבית ויסעו לסנט לואיס, מה שאומר שהלו"ז שלהם צפוף, ואולי כדאי להם לתת הכל השבוע כדי להישאר on top... 3. בולטימור באינדיאנפוליס: מצד אחד אין על פייטון מאנינג, בטח לא בבית, ובטח ובטח לא כשחסרים לו 2 מסירות ל-TD כדי להשוות את השיא, ויש לי הרגשה שהוא ירצה גם לשבור את אותו שיא בבית, מול קהל אוהד. מצד שני לבולטימור יש הגנה שעושה נקודות, ולא רק עוצרת מהלכים. עם רי לואיס ואד ריד גם לפייטון לא יהיה קל, ולמרות כל ה-audio balls שלו, יכול להיות שהשבוע פייטון מוצא את היריב החזק ביותר שלו העונה. בולטימור כרגע יושבת על המקום האחרון לווילד קארד, במאזן בדיוק כמו של דנבר. ודנבר עוד מארחים את אינדיאנפוליס בשבוע האחרון. בלי קשר - הם יעשו הכל כדי לנצח, וזה לא בלתי אפשרי. 4. ג'קסונוויל בגרין-ביי: גרין ביי מובילים את הבית (בהפרש משחק ממיניסוטה, שמשחקת משחק סופר חשוב מול דטרויט השבוע), אבל עם 3 משחקים באופק, כלום לא סגור. הם צריכים את הנצחון הזה. ג'קסונוויל במצב פחות טוב, אבל בהמשך הם מארחים את יוסטון ונוסעים לאוקלנד, 2 קבוצות שבהחלט אפשר לנצח ביום סביר. נצחון על גרין ביי (כנגד הסטטיסטיקה) יתן להם המון אויר לנשימה מול דנבר, בולטימור, באפלו ואולי אפילו הג'טס - שלכולן תוכניות על המקום בווילד קארד. Damn, איך כל משחק נהיה לחיים ולמוות. אני מת על זה
שיהיה בהצלחה.

ההימורים שלי

1. אטלנטה. נראה לי שלא ירצו להפסיד בבית ליריבה מהבית. תיקון טעות קטנה- אטלנטה הנחילה ל-GB הפסד פליאוף ראשון לפני שנתיים. לדעתי שנה שעברה הם לא היו בפליאוף בכלל. 2. סיאטל. נראו לא רע השבוע מול מיניסוטה. 3. אינדי. אני רואה הסטוריה במשחק הזה. 4. GB. וויסקונסין. סוף דצמבר. פלייאוף באופק. לא נראה לי שקבוצות מפלורידה בנויות לזה. שבוע טוב לכולם וסליחה על מהומות שבוע שעבר.

ofribecker

New member
הניחוש שלי

1. קרולינה 2. ניו יורק 3. אידיאנאפוליס 4. גרין ביי

Reshefgarcia

New member
תשובות קצרות

1) אטלנטה 2)ג'טס 3)פייטון ושות' 4)גרין ביי...כי החולשה שלהם היא בסקונדרי,ולג'קסונוויל אין מספיק כלים במשחק האויר...

Yo-man

New member
המתח הורג אותי...

1. אטלנטה. בבית, עם ויק בריא... מעט קבוצות יכולות לנצח בתנאים כאלה. 2. סיאטל. הם נראים לי יותר רעבים פשוט. אלכסנדר הולך להתפוצץ במשחק הזה, ולהגנה של ניו-יורק לא תהיה תשובה לריצה (תהיה להם ריצה משל עצמם, אבל נראה לאן זה יוביל). 3. אינדיאנפוליס. זה היה המשחק שנאלצתי לחשוב עליו הכי הרבה. נכון שמאנינג מלך העולם כרגע, אבל משום מה יש לי תחושה שבולטימור לא יתגלגלו ויתנו לו לדרוך עליהם. אני מאמין שיהיה משחק ממש צמוד, והתחושה שלי היא שבולטימור ינצחו, אבל ההגיון שלי אומר אחרת. אינדיאנפוליס. 4. גרין ביי. בכל זאת פארב רואה את האור בקצה (אולי בפעם האחרונה), ולא ג'קסונוויל יהיו אלה שיכבו אותו.

LuCkY SoB

New member
שלי

1. קרוליינה. נראים ממש מצוין בשבועות האחרונים. 2. ג'טס. לא נראה לי שדווקא סיאטל יכולה לנצח אותם. 3. בולטימור. פייטון יעשה את ה2 TD שחסרים לו, אבל בולטימור ינצחו. 4. גרין ביי. נו באמת... ג'קסונוויל? בלאמבו? i dont think so.

royfr

New member
אוףף זה קשה

אטלנטה ג'טס אינדי אחד הדברים שהכי פחות כדאי להמר עליהם - נגד גרין ביי בלמבו אחרי אמצע נובמבר. לכן םאקרס.

puppi

New member
ההימור שלי

1. אטלנטה 2. ניו יורק 3. אינדי 4. גרין ביי אני הולך על הביתיות (מה שיבטיח לפחות שני ניצחונות חוץ...)

JakeTheSnake16

New member
the snake's picks

1. אטלנטה - אני חושב שהם רעבים לביתיות הזאת, בNFC איך שהוא נראה היום, זה יכול להיות מאוד שווה 2.סיאטל (המון wishful thinkung) 3.אינדי (ishful thinking בשילוב עם מציאותיות) 4. גרין ביי (אותו דבר כמו עם אינדי - מדהים איך לכל משחק יש השפעה כבר על הפלייאוף, הפסדים של הג'אגס,ג'טס ורייבנס ואני אהיה מאושר)

H20Knick

New member
ההימורים שלי...../images/Emo8.gif

1.אטלנטה - הם רוצים לפי דעתי להיכנס לפלאי-אוף אחקי כמה נצחונות, וזאת הזדמנות פז. 2.ניו-יורק - פשוט חזקים. ולפי דעתי הם יעצרו את "הרוח" בגב של סיאטל. 3.אינדיאנפוליס - פשוט מאוד, מאננינג רוצה את ה-49 והוא יצליח לעשות זאת לא משנה אם הייתה את ההגנה של טמפה-ביי של 2000. 4.גרין-ביי - הם יודעים שהם צריכים את זה, כי מיניסוטה דופקת להם בדלת... בחרתי רק קבוצות
ואני מקווה שצדקתי.

roniway1

New member
ההימור שלי:

1. אטלנטה 2. ניו יורק ג'טס 3. אינדיאנפוליס 4. גרין ביי

joseywales

New member
אז ככה....

1: אטלנטה 2: ג'טס 3: קולטס 4: ה פאקרס לא יכולים לוותר על הכרית שמיניסוטה נתנו להם ולכן הם ילחצו על הדוושה. גרין ביי !

dbroncos

New member
ההימור שלי

1. קרוליינה. הם משחקים פוטבול כמו שהם יכולים, הם הצליחו להתגבר על בעיית הפציעות, ואפילו להפוך את זה לאקסטרה מוטיבציה. אטלנטה נהנתה מלוח המשחקים הכי קל שיכול להיות, ולמרות המאזן והנצחון האחרון נגד קבוצה מפורקת וחסרת מוטיבציה - קשה לי להאמין בהם מול קבוצה שתילחם חזק וקשה. 2. הג'טס. הם קבוצה מספיק סולידית, וסיאטל קבוצה מספיק מטומטמת, שגם ההתעוררות של האסלבק והכשרון של אלקסנדר לא ישנו את העובדה שהם יימצאו דרך לבעוט בדלי. הלוואי שאתבדה. 3. אינדי. ואתם יודעים מה - זה יהיה בהפרש גדול. זה לא wishfull thinking, אני באמת מאמין שלאינדי יהיה יותר קל מול בולטימור של היום מאשר מול צמד החמד - פיטס ופאטס. 4. גרין ביי. פשוט כי לג'גס לא יהיה קל בטונדרה. אם גרין ביי היו האורחים הייתי מהמר נגדם.

yasea

New member
הימורים:

1. קרוליינה - כי פשוט סנט לואיס לוזרים. 2. סיאטל - אותו תרוץ משבוע שעבר, הולמגרן לא יוותר על החוזה השמן. 3. אינדי - מישהו יכול בכלל לעצור את 18#??? 4. ג'גוארס - יש לי הרגשה טובה בלפטוויץ' השבוע.

gadotmi

New member
ברור לגבי הניחושים

אם היית רושם סתם "קרוליינה", לא היתי שואל. אבל כיוון שהוספת הערה לגבי סנט לואיס, אני מסב את תשומת לבך שהמשחק הוא נגד אטלנטה..... האם אתה בטוח בניחוש שלך, סתם התבלבלת בהערה?

למעלה