תחרות הפורום - שבוע 15

עופר49

New member
הבחירות שלי

1.קרוליינה בתנופה, ניצחו 5 רצוף, הם אחת הקבוצות החמות היום. אטלנטה טובים, אבל הראנינג בק והפולבק שלה פצועים שניהם, והם הקבוצה עם ממוצע הריצה הכי טוב בליגה. מייקל ויק יצטרך להפעיל גם את הרגליים וגם את היד כדי לנצח. 2. סיאטל האכזבה הגדולה של הליגה, הם בקושי במרוץ של הויילד קארד, רק בגלל שהבית שלהם חלש נורא השנה. לדעתי הם לא לוקחים את הג'טס בבית, כמשחק ששתי הקבוצות ח-י-י-ב-ו-ת לנצח. 3. מי יכול על מאנינג? בייחוד עם הגנה כזאת, ובבית. הם אלופי ה-sacks, וגם ככה קייל בולר לא משחק יציב. בולטימור טובים, אבל הקולטס הם הקבוצה הכי חמה היום בליגה. הם לוקחים, ופייטון שובר את השיא. 4. גרין ביי חייבים לנצח וברט פארב יעשה את זה. לא שזה יעזור להם בהמשך...

gadotmi

New member
ברוך הבא !!

האם מדובר במצטרף חדש לתחרות ? או שאולי זה אחד הקבועים שנכנס מבלי לשים לב תחת user אחר ?

עופר49

New member
תודה

תודה על קבלת הפנים! אני אוהד פוטבול ותיק, אבל מצטרף חדש.תוכל לעדכן אותי בדיוק מהי התחרות (מעבר לניחושים, עם יש)

gadotmi

New member
מצויין

אתה מוזמן להסתכל במידע בעניין התחרות כפי שזה רשום בדפים הראשונים של הפורום..... בערך מחודש ספטמבר (כאשר הליגה התחילה). העניין המרכזי התחרות הוא שהניקוד שניתן למשתתפים הוא מצטבר, כלומר: מי שיותר ותיק "סוחב" אחריו את ההצלחות של השבועות הקודמים, כך שיש לו יתרון על פני מי שמצטרף רק לקראת הסוף...... אבל כמובן שזה לחלוטין לא מונע את הכללת הניחושים שלך בטבלה הכוללת. בשובע הבא, כאשר אפרסם את התוצאות המצטברות, תראה גם את שמך מופיע שם...... פרט לכך, באוהד ותיק של הספורט הנהדר הזה, כמוכן שנשמח ליידע גם אותך לגבי התארגנות לצפיות קבוצתיות במשחקי הפלי-אוף, כאשר השלב הזה יגיע (וזה לא רחוק...). בכל מקרה - שיהיה בהצלחה.

Yo-man

New member
אז הענין הוא כזה:

בתחרות אנחנו בוחרים 4 משחקים ככל העולה על רוחי (It's good to be the king) ומנסים לנבא מי ינצח בכל אחד מהמשחקים. התנאי היה שכדי לזכות בפרסים יש מינימום של 14 שבועות השתתפות בתחרות, כך שאתה מוזמן להשתתף כאוות נפשך, אבל על פרסים תוכל לבנות רק לעונה הבאה. אני יכול לספר לך שיש פה אנשים מקצועיים לגמרי, ואני, שמחשיב את עצמי כמבין לא קטן, עומד על מאזן של בערך 50%, במקום ה-18 בערך.... אבל זה גם ענין של מזל
מעבר לזה ברוך הבא, ותרגיש חופשי לשאול שאלות, להתווכח, להביע דעה ולספר על החוויות של עם הפוטבול האמריקאי.

עופר49

New member
תודה על המידע

ועל קבלת הפנים החמה. אני אשתדל לעקוב ולתרום כמה שיותר. לצערי לא אוכל להצטרף לצפייה משותפת, היות שאני מתגורר כרגע בארצות הברית (לפי הכינוי שלי תוכלו לנחש איפה
) בכל מקרה, אני מקבל את ההזמנה ומקווה להמשיך להשתתף, ולא בשביל הפרסים אלא בשל אהבת המשחק.

Ilya T

New member
שינויי

אם אין בעיה עם זה אני משנה את הבחירה שלי מג'קסונוויל לפאקרס.

שבוע 15

אהלן, כל כך הרבה משחקים בשידור חי.. כל כך הרבה הנאה.. ואני אפילו אבטל יציאה הערב כדי לצפות בכל החגיגה . הבחירות שלי: 1. קרולינה . אני אוהב את הסינדרלה שהציתה לראשונה את האהבה שלי לNFL בשנה שעברה, GO GO BIG D . 2. ניו-יורק ג'טס . אני הולך עם הראש, ניחוש קר ונא . 3. אינדיאנפוליס . אריק סיני: " כן כך נראית ..העיירה<האהבה> שלי.. אם תעצור.. אולי תראה אותי.. , ואם אתה.. נמצא כבר בסביבה.. דע לך שכאן.. הזמן לא הכרחי.. " .. . 4. ג'קסונוויל . ניחוש, תחושה/אינטואיציה . שיהיה לכולנו שבוע מהנה, עמית .

gadotmi

New member
עכשיו תורי

1. המשחק הקשה שברביעיה (לדעתי). משחק צמוד ובסופו של דבר נצחון לפאלקונס והפסד ראשון לאחר חמישה נצחונות רצופים לאורחים. 2. הירוקים קצת "צולעים" לאחרונה, אבל אני הולך איתם. חבל על הקבוצה הסימפטית מסיאטל: נצחון לג'טס. 3. קולטס (ללא שום פקפוק). 3. לאמבו פילד בחורף - זה דבר לא מוסבר. לא רואה שם אורחים שמנצחים, אפילו אם הם מפילדלפיה... נצחון לפאקרס.

ranatz

New member
ניחושי השבוע

קרולינה (ואני כותב את זה לפני המשחק כמובן למרות שכבר אחרי חצות) ג'טס קולטס גרין ביי

למעלה