תחרות הפורום - שבוע 16

Yo-man

New member
תחרות הפורום - שבוע 16 ../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif

אני יודע שרק יום שני ואפילו יש עוד משחק "מאוד מותח" הלילה, אבל האדרנלין מריץ אותי לפרסם כבר את משחקי השבוע הבא. נתקלנו פה בבעיה קטנה. ביום שישי יש משחק אדיר בין מיניסוטה לגרין ביי. שתיהן באותו מאזן, לGB יתרון בשובר השוויון של נצחונות בתוך הבית, אבל נצחון של מיניסוטה יקפיץ את הויקינגים לראש הבית, מה שישאיר לGB את שיקאגו בשבוע שאחרי, בשיקאגו (והם יכולים לנצח שם) ואת מיניסוטה בוואשינגטון (שהם יכולים להפסיד, יכולים לנצח ויכולים לא להופיע, עם חוסר היציבות שלהם). אז איפה הבעיה - שזה ביום שישי, ואני לא בטוח שכולם יספיקו לראות את ההודעה הזו בזמן ולהכניס את הבחירה שלהם... ולכן השבוע יהיו 5 משחקים לניחוש מי שיספיק להיכנס להודעה הזו לפני יום שישי ינחש את משחקים 1-4, מי שיאחר ינחש את משחקים 2-5. אין סידור אחר (שלא תתחילו לבקש לנחש את 1, 2, 4, ו-5...). ובכן - Here we go - יש פה
ים רבים, אז אם אתם לא יודעים איך נגמרו המשחקים של אתמול, חכו עוד יום יומיים עד שתקראו את מה שכתבתי פה מתחת... 1. גרין ביי במיניסוטה: אני קצת מבולבל לגבי איך יכול להיות ששתי הקבוצות עם אותו מאזן באותו הבית, GB כבר הבטיחו את מקומם בפליי אוף (כמובילי הבית או בווילד קארד) אבל מיניסוטה עדין יכולים לעוף אם יפסידו פעמיים וקבוצות אחרות עם מאזן דומה ינצחו, אבל זו תהייה שאינה קשורה למשחק שלנו. בכל מקרה מיניסוטה יהיו חייבים לנצח כדי לקחת את ראשות הבית (לפחות לשבוע אחד). GB לעומתם לא מאמינים איך הפסידו אתמול ומאוד ירצו לנצח באולם הסגור נטול הרוחות של מיניסוטה. (המשחק ישודר ברשת http://www.nfl.com/tvradio/partner/fox ב-22:00) 2. בולטימור בפיטסבורג: על אף ההפסד לאינדיאנפוליס, בולטימור חזק במירוץ לפליי-אוף. בנוסף הם הקבוצה היחידה העונה שניצחה את פיטסבורג (טרום עידן רות'לסברגרברגרברגר). פיטסבורג, מבחינתם, מעדיפים להשאר במאזן מוצלח יותר מ-ניו אינגדלנד, כדי לא לשחק את המשחק האחרון (בהנחה שיגיעו אליו) בניו-אינגלנד אלא בבית. וזה בהנחה הפרועה שניו-אינגלנד יצליחו לעבור את המחסום הנוראי של מיאמי בבית !!! The horror, the horror... 3. סן דיגו באינדיאנפוליס: שתי הקבוצות כבר לקחו את ראשות הבית. כנראה ששתיהן תאשרנה מאחורי ניו אינגלנד ופיטסבורג, ולא יקבלו שבוע חופשי. שתיהן באותו מאזן. QB אחד זרק 24 TD's כדי להגיע לשם, והשני (לא מגלה מי) זרק 47 TD's... כמעט פי 2. אינדיאנפוליס רצו ל-10 TD's כל העונה, סן דייגו רצו ל-22. יותר מ-פי 2. אז מה יהיה לנו שם ? All hell breaks loose ואולי שיא אחד, שהוא אחד הגדולים !!! (משודר ב-METV 20:00). 4. ניו אינגלנד בניו-יורק (ג'טס): הג'טס יכולים להבטיח לעצמם מקום בפליי אוף עם ניצחון, הבעיה היא שהם משחקים נגד ניו-אינגלנד. מצד שלישי הקבוצות מכירות אחת את השניה ממש טוב, והמשחק הוא בניו-יורק... אחרי התצוגה שפנינגטון נתן אתמול מול סיאטל הנואשים - הכל יכול לקרות. (משודר ב-METV 23:15) 5. יוסטון בג'קסונוויל: אם העונה היתה מסתיימת היום, הג'גוארס (או כמו שכינה אותם פול מגוויר - the cardiac cats) היו בפליי אוף. לצערם יש עוד 3 קבוצות עם מאזן כמו שלהן, ולכולן סיכוי שווה. הדרך היחידה להבטיח את מיקומם היא לנצח את יוסטון. נשמע סביר, אבל בסוף אוקטובר אותם יוסטון ניצחו את החתולים 20-6 ביוסטון. אז נכון שיוסטון לא יציבים ומחוץ למרוץ, אבל הם לא אמרו את המילה האחרונה עדין... שיהיה שבוע טוב, וש-TO יבריא מהר, כי בלעדיו הפליי-אוף הזה לא שווה שום דבר.

roniway1

New member
ההימור שלי :

1. גרין ביי 2. פיטסבורג 3. אינדיאנפוליס 4. ניו אינגלנד פטריוטס 5. ג'קסונוויל

Yo-man

New member
בבקשה להכניס רק 4 ניחושים.

ואם זה לא היה מובן עד כה, אז אני חוזר ומסביר: הניחוש החמישי נועד לאלו של נכנסים לפורום באופן כללי ויפספסו את המשחק של יום שישי. גדי, אנא התעלם מניחוש מספר 5. ולמביעים דעתם - הקפידו על בחירת 4 משחקים בלבד בבקשה. תודה.

roniway1

New member
אה ,הבנתי

נכון ,אתה צודק. אז כמובן תוריד את משחק מספר 5.

וואי, וואי, וואי

יורם- הרגת אותנו. איזה משחקים. האמת- זו גם הליגה המטורפת הזאת שמגיעה לשבועות השיא. 1. GB. אין להם ברירה. 2. פיטסבורג 3. אינדי. שיא, שיא, שיא. 4. NE. לא ממש חושב שהג'טס הם יריב טוב. ורק בשביל הספורט- גדי- לא להכניס לטבלה: 5. ג'קסונוויל. חם חם חם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ofribecker

New member
הניחוש שלי

1. מינסוטה 2. בולטימור 3. אידיאנאפוליס 4. ניו אינגלנד 5. ג'קסונוויל

royfr

New member
עכשיו שלי - מכיל ספוילרים../images/Emo58.gif

פיטסבורג - ונצחון שלהם מבטיח להם יתרון ביתיות לאורך הפליי אוף אינדי - זה המשחק של השבוע ניו אינגלנד ג'אגס

JakeTheSnake16

New member
הבחירות שלי

טוב,אז השבוע אני בסימן wishful thinking לחלוטין אבל שיהיה: 1. גרין ביי 2. פיטסבורג - חייב הפסד של בולטימור ומאמין שפיטסבורג אחרי ההפסד של ניו אינגלנד השבוע יבואו בשיא המוטיבציה לנעוץ את השיניים ביתרון הביתיות 3. אינדי - תכלס המשחק הזה כבר לא כל כך משנה לברונקוס, אבל אני כל כך שונא את הצ'ארג'רס שאני מת לראות אותם מפסידים. וגם אינדי פשוט יותר טובים, וסוף סוף השיא הזה... 4.ניו אינגלנד - wake up call for mister brady אני מאמין שאחרי אתמול אין סיכוי שהפאטס יתנו לעוד משחק לברוח להם מהידייים, גם ככה שאר הליגה כבר מתחילה להאמין שזה אפשרי לנצח אותם, ולדעתי חלק גדול מאוד מהגדולה שלהם זה פסיכולוגיה 5. יוסטון (אמן אמן ואמן) wishful thinking לגמרי.

Yo-man

New member
ככה זה מופיע ב-schedule באתר שלהם

http://www.nfl.com/schedules#week16, 1:00 p.m

H20Knick

New member
ההימורים שלי. 1-4

1. מיניסוטה 2. בולטימור 3. אינדיאנפוליס 4. ניו אינגלנד

LuCkY SoB

New member
ניחושים

1. פאקארס. לא יהיה קל מול קולפפר את מוס, ואולי בגלל ההפסד הכואב בבית לג'סונוויל אנחנו ננצח. 2. איזה משחק! האחת חייבת לנצח כדי להשיג את הויילדקארד, השניה כדי להשיג יתרון ביתיות. מה קורה ששתי ההגנות הטובות בליגה נפגשות? תיקו! 2-2
3. צ'ארג'רס. ינצחו למרות שמאנינג יעשה את השיא. 4. ג'טס. איך שהפאטס נראו אתמול הם לא ינצחו גם את סן פרנסיסקו.

joseywales

New member
yes yes 2 obi1 u listen..... שלי

1: נו באמת ! המשחק! של המחזור!גרין ביי all the way baby ! 2: פיטסבורג. 3: (אפשר עוד משחק המחזור ) משחק סוף!!! הקולטס ינצחו. לפייטון יש עוד משימה: לכפר על הופעת האח הקטן ! 4: ניו אינגלנד.

עופר49

New member
ההימורים שלי

1. מינסוטה. קשה לנצח אותם באולם שלהם. 2. פיטסבורג. זו השנה שלהם. 3. אינדיאנפוליס. הגיע הזמן לשבור את השיא. 4. ניו אינגלנד. צריכים להוכיח שהם חזרו לעצמם. חג מולד שמח לכולם!

CKYEN1

New member
ניחוש שלי

מינסוטה (הלוואי) בולטימור (אני מקווה) אינדיאנפוליס
ניו אינגלנד
ג'גוארס

yasea

New member
הימורים:

1. מינסוטה, גרין ביי יתחילו לאבד את עצמם. 2. פיטסבורג, רוטווילר עדיין נותן אחל'ה משחקים, ובולטימור נדרגעו טיפה. 3. סן דייגו, הקולטס יורידו הילוך בכוונה, ואנטוניו שעריים איתן בונבוניירה של משחק. 4. ניוא אנגלנד, הג'טס עדיין לא מרשימים אותי. בשביל הספורט: 5. ג'קסונוויל, אוהב אותם, ודוד אוטו סתם זבל עכשיו.

למעלה