תחרות הפורום - שבוע 16

פרינסקס

New member
ההימור שלי

גרין ביי - ברט פארב חייב לכפר על התצוגה בשבוע שעבר... למרות חסרונו של פרגוסון כנראה אני לא חושב שמינסוטה יצחליחו לעצור את הקו ההגנתי האימתני של גרין ביי פיטסבורג - לא רק שיש להם הגנה מדהימה... גם ההתקפה של בולטימור לא משהו.. במיוחד שהם מתבססים על לואיס שירוץ והרי לפיטסבורג יש את ההגנה הטובה נגד ריצות בליגה.. אינדיאנפוליס - בתור מי שחושב שהם ייקחו את הסופרבול קשה לי להאמין שסן דייגו תעצור אותם... ניו אינגלנד - לא בלב שלם... הג'טס משחקים טוב וניו אינגלנד שיחקו זוועה נגד מיאמי... אבל אלה עדיין ניו אינגלנד שהפסידו רק פעמיים ב26 משחקים האחרונים...

puppi

New member
ההימור שלי

1. מיניסוטה 2. פיטסבורג 3. אינדי 4. ניו אנגלד

Reshefgarcia

New member
ההימורים שלי...1-4

1)גרין ביי...סורי יורם...למרות הטענות שלי בשבוע שעבר,מסתבר שההגנה של גרין ביי כן שווה יריקה,ומסתבר גם שרנדי מוס,לפחות בנתיים,הוא לא רנדי מוס,ומסתבר גם,שבלעדיו,קשה למיניסוטה בחיים. 2)רות'ליסברגר יקח... ולדעתי זה יהיה רק בגלל העובדה שמחשחק ההתקפה שלהם יותר סובלני ומתמיד 3) פייטון יקח,השיא יפול...והמשחק יראה כמו מופע זיקוקין... 4)מצער אותי לומר,כי אני לא סובל את הפטריוטס,אבל אני בספק שהם יתנו להשפלה כמו שקרתה השבוע להתחרש פעמיים... הפטריוטס ינצחו במשחק צמוד,כי,כמו תמיד,הם יעשו בדיוק טיפה מעל מה שצריך... וזאת גם תהיה המפולת שלהם השנה...חסר להם "KILLER INSTINCT",נכון,הם מנצחים,אבל הם לא נראים כמו "אלופים"...

Yo-man

New member
טוב, הגיע תורי

1. מיניסוטה. זה קצת wishful thinking, וקצת תקוה, וקצת בגלל שזה משחק ביתי ו-GB לא נראו הכי טוב לאחרונה... מאוד מקווה בשביל מוס וקולפפר. מגיע להם פעם אחת להתקדם קצת. 2. פיטסבורג. ביג בן הוא בדיוק האיש הנכון שיעזור לפיטסבורג "להחזיר" לבולטימור. חוץ מזה, אחרי מאבקים של שנים, פיטסבורג לא יפספסו הזדמנות לזרוק את הבולטימור השנואים עליהם מהפליי-אוף. יהיה משחק הגנות קשה, עם ריצות מפתיעות של בולטימור ומסירות היסטריות של ביג בן, אבל יתרון הביתיות והאקסטזה של הובלת ה-AFC יתנו יותר לפיטסבורג. 3. אינדיאנפוליס. סן דייגו יתנו מאבק קשה, אבל חבורת מאנינג-פייטון ישעשעו אותנו עם מבול של מסירות ל-TD. אני מהמר על מינימום 4 TD ולפחות אחד בריצה (יותר הגיוני ש-2). 4. ניו-יורק ג'טס. עד אלי הימרו 13 איש. 12 הימרו שניו-אינגלנד מנצחת. אני אוהב להיות בדעת מיעוט במקרה הזה. נכון שהיה להם שבוע להתאושש מההפסד המוזר למיאמי, אבל הג'טס נחו יום וחצי יותר, NE עדין יכולים לעלות מבולבלים מהשינויים בהנהלה, והג'טס, ובעיקר פנינגטון נראים חזקים מאוד ומוכנים. וזה בבית שלהם, for christ sake.

שבוע שש-עשרה

סוף שבוע של חגים בארה"ב.. בצל יריבות בין שאק לקובי.. והפציעה של T.O שמעיבה.. <גם בשביל קבוצת פילדלפיה.. הספורט, ההגינות, ההשקעה שלו כשחקן ו..אה.. כמובן גם למען היות יריבה ראויה מהNFC- באם אחת מהשנואות עליי בAFC יעלו לסופרבול> .. הבחירות שלי השבוע : 1. מיניסוטה . שמישהו יקליט לי!!! לא שמתי לב שזה ב10 בערב ולא באמצע הלילה.. אגב- לא שמתם לב אבל רנדי מוס כבר החלים מהפציעה שלו והולך אט אט ומתחמם- אחרי המשחק הזה תשימו יותר לב . 2. פיטסבורג . נצחון שיבטיח להם את יתרון הבית בפתיחת הפלייאוף, גם סוג של מעין פייבאק על ההפסד בתחילת העונה וחבלה במאמצי העורבים להעפיל לווילדכארד . 3. אינדיאנפוליס . היות ואני חושב שלצערי זה יהיה המפגש היחידי שלהם העונה.. ולא יהיה אחד נוסף בגמר הAFC.. מאנינג ושות' ינצחו וגם ישברו שיא <נוסף לאחרים, יחד עם זאת ענק מסוגו> . 4. ניו-יורק ג'טס . ניחוש קר, לא מחושב משהו עד הסוף אבל נא . ובשביל הספורט אני חושב שג'קסונוויל מנצחת את יוסטון. אחח... אחלה משחקים.. רובם ככולם החל ממחר בשידור ישיר.. פעם עד לפני מספר שנים בודדות מילדותי.. הייתי חי לפי האמרה: חיים משבת לשבת.. העונה.. יותר מראשון לראשון.. השידורים הישירים.. המשחקים.. הכיסויים.. התחנות השונות.. ומהדורות ספורטסנטר המעולות . שיהיה לכולם סופ"ש מהנה , עמית .

kobi08

New member
ניחושי השבוע

מיניסוטה בלטימור גקסוןוייל סן דייגו

ofribecker

New member
אני חושב שנתת ניחוש לא חוקי

אם אני מבין נכון אז מותר לנחש את משחקים 1-4 או 2-5 אבל לא קומבינציה כזו. תבדוק ותתקן אם יש צורך. לטובתך...

Yo-man

New member
שאפו על העירנות. קובי לטיפולך המהיר

עופרי צודק. אין פה חבירה מתוך 5 משחקים אלא משחקים 1-4 הם הקבועים. אם יאחר מישהו בגלל שהמשחק הראשון משוחק ביום שישי (היום) הוא יוכל להתייחס למשחקים 2-5 אבל זו לא בחירה. בבקשה שנה את הבחירות שלך, ושיהיה בהצלחה למיניסוטה הערב

gadotmi

New member
קובי, כדאי שתשלים הימור

למשחק מספר 4 עד ליום ראשון לפנות ערב. כרגע יש לך רק 3 משחקים רשומים כי משחק מספר 5 לא יכול להחשב אצלך אחרי שהכללת את משחק מספר 1 ברשימה שלך......

kobi08

New member
אם ככה אין הרבה ברירות נלך על

ניו אינגלנד (קבוצתי האהובה שהפסידה את הביתיות לפיטסבורג המגעילה הזאת)

gadotmi

New member
הניחושים שלי

ירום, שתהיה בריא (אני מקווה שזה נכון אחרי השלוש דקות האחררונות במיאמי השבוע), איך הצלחת לסבך אותי השבוע עם העניין הזה של בחירת 4 משחקים מתוך 5. ה אקסל האוטומטי שלי לי תומך בזה...... אבל אני כבר אכניס שינוים בטבלה ובנוסחאות כדי שיהיה פתרון הולם.. זה בסדר... הניחושים שלי: 1. ברור שלמינסוטה באולם הסגור יש יתרון, אבל כרגיל פארב לא צפוי. הלב שלי לא נותן לשים הפסד לגרין בי, למרות שזה נראה מאוד קלוש. כנרראה שכמו לפי מספר שבועות, גם הפעם אני רושם תוצאה שברור לא תתן לי נקודות זכות בתחרות... נצחון לפאקרס (בסוף כתבתי את זה.). 2. פיטסבורג עדיפים. קשה לי לראות תוצאה אחרת, למרות שהמשחק הקודם בין השתיים נראה אחרת לגמרי (מה גם שההפסד של ני אינגלנד במיאמי מגביר את המוטיבציה של שחקני ביל קאוור). נצחון לסטילרס. 3. סן דייגו נצחו את דנבר למרות שחשבתי אחרת. כנראה שמיקום בראש הבית אינו סתם הטעיה. בכל מקרה, זה מסוג המשחקים שכל הנסיון של שוטנהיימר לא יעזור כמו שהיה כל העונה, מה לעשות. נצחון לקולטס. 4. זה משחק "על החיים ועל המוות". ני אוינגלנד לא יודעים מה זה להפסיד שבוע אחרי שבוע.... כנראה שהפעם את יצטרכו ללמוד. נצחון לג'טס. 5. המשחק הזה לא יכנס לתחרות, אבל לדעתי דווקא יוסטון "יעלו מהקרשים" וינצחו. אם טעיתי - לא הספדתי מזה כלום. בכל מקרה, גם נצחון של ג'קסונויל - לא בטוח שיביא אותם לפלי אוף. נצחון לפאקרס.

ranatz

New member
ההימור שלי

בולטימור אינדי ניו אינגלנד ג'קסונוויל

dbroncos

New member
ההימור שלי ../images/Emo58.gif במשחק ה- 5

באיחור לא בגלל שלא רציתי להמר על גרין ביי - מינסוטה אלא בגלל שהיו לי בעיות עם המחשב
1. גרין ביי ב 3 נקודות
2. פיטסבורג - לא קשור למאבק על יתרון הביתיות. תוך זמן קצר מאד נוצרה בין הקבוצות שנאה אמיתית, וג'רי פורטר ידאג שבפיטס לא ינוחו במשחק הזה. והם ינצחו. 3. אינדי. פייטון יתפוצץ במשחק הזה, במיוחד מול הגנת המסירה הבינונית של הבולטס. הוא יגיע ל- 50 היום וייקח את הקולטס לנצחון. 4. הפטס. שבוע שעבר, פני הצליח לתת משחק גדול אפילו שכבר אין לו ממש יד. שבוע שעבר הצליח בריידי להפסיד משחק שהיה לו ביד. השבוע - חזל"ש. הפטס ינצחו. לא בקלות, אבל ינצחו. 5. יוסטון. פה זה כבר wishful thinking, אבל אחרי שמכבי ת"א כדורסל הפסידו, גרין ביי ניצחו, אוקלנד הפסידו ודנבר ניצחו, למה שגם המשחק הזה לא יילך כמו שצריך וישלים סופ"ש מעולה ..

למעלה