תחרות הפורום - שבוע 3

Yo-man

New member
תחרות הפורום - שבוע 3 ../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

עקב יום כיפור הקרב, אני מפרסם היום את המשחקים עליהם נהמר לשבוע הבא. הערה קטנה לפתיחה - ניתן יהיה לשנות את הבחירות עד יום א' ב-19:00 (אם פתאום יפצע מישהו או שיבוטל משחק, נגיד) כך שאין סיבה לא להכניס את הבחירות שלכם כבר היום. ה מ ש ח ק י ם 1. ניו אורלינס בסנט לואיס (שתיהם עם נצחון אחד והפסד אחד - הכל פתוח) 2. סן פרנסיסקו בסיאטל (0:2 מול 2:0... מישהו פה צריך ניצחון) 3. טמפה ביי באוקלנד (טמפה בצרות, אבל אוקלנד לא נראית כל כך טוב בעצמה) 4. דאלאס בוושינגטון (קאובואים ואינדיאנים - תמיד מאבק טוב) אני מצטער שרק אוקלנד היא מה-AFC, אבל אלה נראים לי המשחקים היותר מעניינים... אנסה לגוון ולפצות בשבוע הבא. שיהיה בהצלחה.

erantal2000

New member
אוי זה קשה

1. ניו אורלינס בסנט לואיס - קשה מאוד מאוד. נראה לי שהראמס הולכים להיות השנה נפילה. אבל גם ניו אורלינס נראו רע מאוד במחזור הראשון. בגלל יתרון הביתיות ובגלל הלב (ניו אורלינס עם הפנתרס בדיויז'ן) אני הולך על סנט לואיס. 2. סן פרנסיסקו בסיאטל... אם סיאטל לא תנצח, זאת תהיה הפתעה בסדר גודל של נצחון חוץ של בני סכנין על ריאל מדריד. 3. שודדי הים באוקלנד - אמאלה, עוד 2 קקה של קבוצות. אוקלנד, בדיוק מאותן הסיבות של משחק מספר 1 - הביתיות והלב. 4. דאלאס בוושינגטון - אני עדיין לא מצליח להירגע מעניין 7 איבודי הכדור. אני הולך על הרדסקינס, אבל זו פעם אחרונה בהחלט.

dbroncos

New member
ההימור שלי

האיינטס נגד הלאמבס (באנגלית זה נשמע יותר טוב). שתי קבוצות שרחוקות מלממש את הפוטנציאל שלהן. אבל ניו אורלינס רחוקה יותר, ובדום של סנט לואיס, הקבוצה הביתית תנצח. בקרב על איבודי הכדור, אני מהמר שכל קווטרבק יאבד שני כדורים .. פריסקו נראית הרבה הרבה יותר טוב ממה שהאמנתי שהיא מסוגלת. הם נלחמים, לא מוותרים, אבל מה לעשות, שאין להם כשרון (חוץ מבארלו) ואין להם מאמן. בחוץ, נגד סיאטל עם אלכסנדר בריא, אין להם סיכוי. טמפה באוקלנד. משחק לוהט, עם המון מטען. בצד אחד גרודן, טים בראון וצ'רלי גארנר, בצד השני וורן סאפ, ריץ' גאנון (שהושפל על ידי גרודן בסופרבול) וכמובן אל דיוויס. למי שלא מכיר את הנפשות, מדובר במשחק לחיים ולמוות. אבל שתי הקבוצות, מה לעשות, נראות רע מאד. וההבדל במשחק הזה יהיה דווקא גארנר, שיעניק למאמן החדש ישן שלו ניצחון מוראלי חשוב בחור השחור. הקאובויס נגד הסקינס. אם היריבות בין אוקלנד לטמפה חדשה, זאת בין שתי הקבוצות האלה היא אולי הכי מרה בליגה. ביריבות הזאת, גם כשזה לא כ"כ שקול כמו היום, אני הולך על הקבוצה הביתית שתעזר בגלי השנאה מהקהל. סנט לואיס, סיאטל, טמפה ווושינגטון ינצחו

puppi

New member
ההימור שלי

סנט לואיס. פורטי ניינרס (אני אף פעם לא מהמר נגד הקבוצה שלי - למרות שזה אכזרי מצדך לבחור דווקא את המשחק הזה שלהם...) אוקלנד. דאלאס.

cwoodson

New member
ההימור שלי

סנט לואיס-כי הם לא יפסידו שניים ברציפות ולמרות שהסיינט נראים נהדר. סיאטל- כי הם פשוט קבוצה הרבה יותר טובה. אוקלנד- כי אנחנו לא יכולים להפסיד להם עוד פעם, ועוד בבית ועם וורן. וושינגטון- איזו נוסטלגיה,איזו מסורת. גיבס לא יתן לטונה לנצח ויהי מה. go raiders

Blood

New member
שלי:

1. ראמס 2. סיהוקס 3. ריידרס 4. רד סקינס (שבוע שלישי ברציפות שאני מהמר עליהם..)

JakeTheSnake16

New member
הניחוש שלי

1. סנט לואיס 2. סיאטל 3. טמפה ביי (wishful thinking) 4. וושינגטון הלכתי בעיקר על הביתיות, כי אלה כולם משחקים שנראים על הנייר מאוד שקולים, חוץ מאוקלנד שאני פשוט לא מסוגל לא להמר נגדם. וושינגטון נראה לי די בטוח, כל השאר באויר.

Reshefgarcia

New member
קשה...קשה....

1)סנט לואיס (למרות שהם לא נראים משכנעים...) 2)סיאטל (כמה שזה כואב...לניינרס אין הרבה סיכוי,סיאטל הרבה יותר טובים מאטלנטה...) 3)זה האגוז הקשה של המחזור...יכול לפול לכל כיוון...אבל אני אלך עם אוקלנד,בגלל שלמרות שקשה להם לפעמים,הם עדיין קבוצת התקפה יותר טובה... 4)אינדיאנים מוושינגטון... האמת שמכל המשחקים האלו,למרות שהם צמודים בתיאוריה,יש אולי משחק אחד מעניין... השאר צפויים להיות סתמיים למדי,בלי קשר לקבוצות שאני אוהב יותר או פחות...

ahakim

New member
הימור לשבוע 3

1. ניו אורליאנס - (רמס גרועיםת בקושי ניצחו את אריזונה) 2. סיאטל - חייבים לנצח את אריקסון מאמנם הגרוע לשעבר 3. טמפה - CHUCKY ינצח אותם 4. דאלאס

AntiUltras

New member
2 הוא באנקר בטוח

יענו נצחון לסיאטל 1.הראמס ינצחו 3.משחק הלילה ביום א' ושיחזור הסופרבול 2003 שבו שחטה טמפה את אוקלנד קשה אבל אלך על אוקלנד בגלל הביתיות 4.מאבק בין שתי קבוצות שלא מהצמרת אבל בין שני מאמנים עם ימבה הישגים נראה לי שהסקינס ינצחו בגלל הביתיות

roniway1

New member
ההימור שלי:

1. סנט לואיס 2. סיאטל 3. אוקלנד 4. וושינגטון רדסקינס

gadotmi

New member
תורי

להלן הניתוח שלי 1. ניו אורלינס שמו 7 על הלוח בהפסד לסיאטל וניצחו את הנינירס ברבע האחרון לאחר ששמו 30 על הלוח. סנט לואיס הצליחו להביא 17 נקודות בשני המשחקים, כאשר פעם אחת זה הספיק (מול אריזונה האולללים) ועם אחת לא (כי אטלנה נתנו להם בראש 34). אני חושב שלמרות הביתיותשל הראמס, הרי שניו אורלינס יכולים להביא נצחון שני, בעיקר לאחר שהראו בגרות במשחק השני והצליחו להפוך פיגור לנצחון. בקיצור: סינטס (הלב לא מתלונן). 2. כולם יודעים שאני אוהד של סן פרנסיסקו, אבל סיאטל פשוט יותר טובים, שני הנצחונות של הסיהוקס הושגו מול קבוצות שלא הצליחו לייצר התקפה, אבל אפשר בהחלט לתת קרדיט להגנה שלהם. אין סיכוי, לצערי, שהניננרס יצליחו יותר מזה, ועוד במשחק בתוך האולם הסגור בצפון הרחוק. בקיצור: סיהוקס (הלב שותת דם). 3. טמפה בי עם שתי תצוגות בינוניות למדי של 10 נקודות במשחק אחד ורק 7 בשני. נכון שאוקלנד לא מזהירים (וגרמו בשבוע הקודם לקטיעת רצף של שיאן הרסיברים בכל הזמנים !!), אבל זה יהיה אחד המשחקים היחידים העונה שהנקודות ישארו אצל השחורים/כסופים בקליפורניה. בקיצור: ריידרס (זה בחירה שתואמת יפה מאוד למשאלות הלב). 4. אין ספק, היריבות המרה והעקובה מזיעה וגטורייד שבין הקאובואים והאינדיאנים זה משהו שלא יכול להיות משעמם. מישהו ספר כמה פעמים הם נפגשו בשלבים מתקדמים בפלייאוף של ה NFC בשני העשורים האחרונים? השנה דאלאס הפסידו למינסוטה העדיפים וניצחו "בשיניים" את קליבלנד, אבל גם וושינגטון לא מצליחים למצות את ההבטחות והצליחו להפסיד לגיאנטס (עוד חברה באותה יריבות....) לאחר תצוגה בינונית מול טמפה ביי. כנראה שהביתיות תסייע להטות את כף המאזניים במשחק הצמוד שכנראה יתפתח. בקיצור: הקאובויס (הלב אדיש. שתיהן רחוקות מראשות סולם האהדה).

gadotmi

New member
טעות

במשחק 4, כמובן שהביתיות של הרדסקינס, ולכן ההימור שלי הוא עליהם ולא על שחקניו של ביל פרסלס הותיק. נא לתקן.

למעלה