תחרות הפורום - שבוע 3

mail man

New member
אנסה להצליח הפעם

1. ניו אורלינס 2. פריסקו 3. אוקלנד 4. ווישנגטון

mail man

New member
אני חושב שכדאי לך לשנות ../images/Emo4.gif

1. אלו הניינרס 2. אני לא ממש מצליח במשחק הזה, 0 מ4 פעם אחרונה.

הרשימה שלי

1. סנט לואיס . 2. סיאטל . 3. אוקלנד . 4. הקאובויס . שיהיה לכולם צום קל וגמר חתימה טובה .

עומר ד

New member
הימור שלי:

1 - סנט לואיס מנצחים. בולג'ר צריך להתחיל לשחק טוב מתישהו,בבית זה זמן טוב. ניו אורלינס לא מרשימה בנתיים. 2- אני רוצה להמר על סיאטל, ושהיא תנצח.אז אני אעשה את זה..בחשש מסויים. אבל הסלבק יוביל אותם לט'רי אנד או. 3- טמפה ביי.הם חייבים את זה,וההגנה תנצח להם במשחק של כוח רצון. 4- וווווווווווואשינגטון!! לטס גו גיבס! לטס גו 'סקינס!

emissary

New member
הימור שלי

1. ניו אורלינס 2. סיאטל. 3. טמפה. 4. וושינגטון.

gadotmi

New member
ראיתי

יופי שהצטרפת !! (אתה ואני ראש בראש בעניין הרייידרס !!!)

L e G e n D

New member
ההימור שלי

1.סיינט לואיס ייקחו-תחושת בטן. 2.סן פרנסיסקו לוקחת. 3.אוקלנד לוקחת-ג'רי רייס חייב לתת משחק טוב אחרי המשחק האחרון הזוועתי. 4.דאלאס לוקחים. אגב,חזרתי עכשיו מארצות הברית והייתי במשחק האחרון של אוקלנד נגד פילדפיה(נדמה לי),המשחק בו ג'רי רייס סיים עם 0 תפיסות.

Yo-man

New member
אוקלנד שיחקו נגד באפלו

(או שאתה מתכוון למחזור הראשון, להפסד לפיטסבורג בהארכה) אבל עזוב דקויות - איך היתה האוירה במגרש ? אם זה היה באפלו, מדובר בנצחון ראשון ועוד בבית. בטח היתה התלהבות במגרש, על אף התוצאה הנמוכה ועצירת השיא של רייס. אני לפחות, אשמח לשמוע חוויות על איפה ישבת, מה ראית, ובכלל - איך זה בלי הילוכים חוזרים, בלי ניתוחים על המקום, בלי הפסקות עם פרסומות משעשעות. אתה מוזמן לפתוח שרשור חדש בנושא או להגיב פה. איך שבא.

ranatz

New member
שבוע שלישי

המנצחות הן סיינט לואיס במשחק של מעל 50 נקודות סיאטל לצערי הרב תנצח את הניינרס האהובים אוקלנד (עוד נקמה קטנה בגרודן הבוגד) וושינגטון בשיניים יו מן אתמול הודיעו לי שהשיגו לי כרטיסים למשחק של ניו אינגלנד נגד סיאטל אני אשלח לכם דיווח ממקור ראשון על המשחק הזה!

Yo-man

New member
איזה חיים... יה אללה !

לך,לך. קח איתך מצלמה דיגיטלית בעלת זו סביר, תראה לאלו שלא ראו איך נראה אצטדיון מבפנים. מהו סוג הקהל. כמה קרוב אתה לשחקנים... מה שאפשר. אנחנו לא אוכלים יום שלם, ואתה תבלה לך ותראה משחק פוטבול, ועוד אחד כזה חזק. איזה אלוהים בחרנו לנו ?!?! השבוע הם נחים, שבוע הבא נוסעים לקרוע את באפלו, שבוע אחרי זה מחכים שמיאמי יבואו עם דגל לבן אליהם, ואז סיאטל באים לתת להם בראש (אני מקווה). כמה כיף לך !

ranatz

New member
../images/Emo13.gifאל תדאג!

אני לוקח למשחק ניקון דיגיטלית עם שלושה כרטיסים של 256 והולך לצלם בלי הכרה. החבר'ה שלי שם הכינו כבר כרטיסים, מנגל, ארגז בירות וכל מה שנשאר זה שבריידי התותח והפאטס יקרעו את השמן (הולמגרן) והקירח (הסלביינק) שתפסו תחת על הניינרס שלי בNFC מערב. אנחנו מנסים להשיג כרטיסים גם לפאטס מול הג'טס שבוע אחר כך אבל כמה שזה קשה (ויקר!). מקסימום ניסע לג'רזי לראות את הג'איינטס מול הליונס. יו מן אני מבטיח לחשוב עליך כשאהיה בג'ילט סטאדיום

אם אתה מנסה להשיג כרטיסים לפטס ...

אתה מוזמן לנסות לחפש באתר המצורף , פשוט תריץ חיפוש . אני פה קניתי את הכרטיסים לרוב משחקי הרד סוקס/פטס שהייתי .

Yo-man

New member
אז גם אתה אל תדאג !!!

אני מחר ממריא לתאילנד, ואני אחשוב עליך כל פעם שהבחורה שתעשה לי מסאז' תגיע לכפות הרגליים שלי. ואני מתכוון לעשות מסאז' פעם ביומיים לפחות.

למעלה