תחרות הפורום - שבוע 8

Yo-man

New member
תחרות הפורום - שבוע 8 ../images/Emo78.gif../images/Emo72.gif

וואו. חצי עונה מאחורינו... כמה מדכא. טוב, עכשיו יש לנו כבר תמונה של מי-נגד-מי ואפשר להתחיל לראות מי לא יהיה בפליי-אוף. מכאן כל שבוע קובע. להלן משחקי השבוע לבחירת המנצחות: 1. דטרויט בדלאס. נשמע "סתם עוד משחק" אבל דטרויט בינתיים עם 4 נצחונות חוץ (ושני הפסדים בבית). ודלאס חייבים לצאת מהבור שלהם אם הם רוצים להגיע ל-wild card (את פילי הם לא יעברו אבל נגד הג'איינטס יש להם עוד סיכוי). 2. אטלנטה בדנבר. האם יתאוששו הסוסים בזמן ? האם הם יפסידו בבית לראשונה העונה ? האם כולם יודעים כבר איך לעצור את מייקל ויק ? האם אטלנטה תשנה את הטקטיקה שלה ? מישהי יצא מהמשחק הזה במאזן של 5-3 והקבוצה השניה תצא עם 6-2. מי זאת תהיה ? מי כאן החוליה החלשה ? (תם-תם-תם-תם) 3. ניו אינגלנד בפיטסבורג. עד שניו-אינגלנד יפסידו הם ישארו פה, בטבלאות שלנו. פיטסבורג נחו בשבוע שעבר, היה להם זמן לאגור כוחות ולחשוב טוב מה הם רוצים לעשות (אני לא רוצה לגרום להסטה, אבל אני הייתי לוקח personal faul ופוגע בבריידי כבר בדרייב הראשון, אבל זה המוח הקרימינלי שלי
). אין מה לבנות יותר מידי על ההתקפה של פיטסבורג, אבל ההגנה שלהם יכולה לעשות שמות בכל קבוצה בליגה. 4. מיאמי בניו-יורק (ג'טס). ג'טס הפסידו בשבוע שעבר לראשונה נגד NE. מאימי ניצחו בשבוע שעבר לראשונה... תיאורטית למיאמי יש עוד סיכוי להגיע לפליי-אוף, אבל בשביל זה הם צריכים לחטוף את בריידי או משהו כזה. שתי הקבוצות מכירות את את השניה טוב מידי, מיאמי חייבת עוד נצחונות לאוהדים, וניו-יורק רק מחכה להפסד של NE כדי לקחת את ראש הבית. הפסד במאנדי נייט ירחיק אותם מהמטרה הזו. שיהיה בהצלחה...

royfr

New member
אז ככה

1. אני שונא את המוגירלז - דטרויט 2. מעידה מקרית ב-MNF - דנבר 3. הסטריק ייעצר במגרש יצרני הקצ'ופ - פיטסבורג 4. לא כוחות - ג'טס.

LuCkY SoB

New member
שלי

1. קאובויס. דטרויט מתחרים עם גרין ביי על הויילד קארד אז אני מת שהם יפסידו. 2. ברונקוס. נמאס מאטלנטה וויק, והברונקוס פשוט טובים למרות ההפסד בMNF. 3. סטילרס. הפאטס נתנו רק 13 מול ההגנה של הג'טס, נראה אותם מול ההגנה של פיטסבורג. אה כן, ואני גם שונא את הפאטס כבר הזכרתי את זה? 4. ג'טס. נו באמת, מיאמי? למרות הניצחון הם עדיין עגלות.

puppi

New member
שלי

בקצרה: 1. דאלאס 2. דנבר 3. ניו אנגלנד 4. ניו יורק

dbroncos

New member
ההימור השבועי

1. דאלאס. הליונס תפסו את כחולי המדים מנמנמים בשבוע שעבר. אבל אחרי רצף הכשלונות, והצעקות מהטונה, הקאובויס לא יזלזלו ויבואו להילחם. 2. דנבר. כאילו דא .. 3. פיטס. מההתחלה חשבתי שזה יקרה פה, אבל התפתתי להמר נגדם כבר בשבוע שעבר. ואם יש מישהו שיכול לעצור את ביג בן זה ביליצ'ק הגאון עם הטעיות בהגנה שיגרמו לביג בן למצמץ הרבה. ועדיין, עם ההגנה, עם משחק הריצה, ועם האומץ של רות'ליסברגר, אני הולך עם פיטסבורגר. 4. הג'טס. לא כל שבוע יש משחק נגד קבוצה כל כך פראיירית ועם מאמן כל כך טיפש כמו סנט לואיס. לג'טס יש הגנה טובה, ויש להם את אדוארדס מאחורי הקו.

Yo-man

New member
עכשיו אני

1. דטריוט - סתם, כי לא לי להמר 2. דנבר - עך אף אהבתי הרבה לויק ולהקתו, נראה לי שנגמר להם הסוס (אפילו שעשעתי את עצמי עם משחק המילים) 3. פיטסבורג - נחו, למדו, ראו וידאו כל השבוע ויחד עם ביל המוטרף הם הולכים לעשות את זה. (ואם זה יקרה, אז לפי החגיגות שיהיו בפיטסבורג אחרי המשחק הזה, אפשר יהיה לחשוב שהם זכו בסופרבול) 4. מיאמי - קיראו לי אופטימי חסר תקנה. קיראו לי מפגר. I don't care.

JakeTheSnake16

New member
My picks...

ככה: 1. דטרויט. הפסקתי להאמין בטונה. 2. צריך לשאול בכלל? אחרי המשחק המביך במאנדיי נייט, נראה לי שאטלנטה היא ה-קבוצה להתפוצץ עליה. דנבר all the way 3. יאללה, יש לי הרגשה טובה השבוע- פיטסבורג. בבית, עם ההגנה שלהם, מי יודע, יש להם סיכוי ואני אופטימי. 4. J-E-T-S כמה שלא ינסו לעשות מזה משחק.זה לא. לא כוחות.

Jerzet

New member
picks

1) דטרויט. הם נראים לא רע בכלל. 2) דנוור. אני אוהב אותם. 3) ניו אינגלנד. יהיה קשה לרוקי לפענח את ההגנה רבת הפנים של הפטריוטס. 4) ניו יורק. קשה לעצור את קרטיס מרטין השנה.

kobi08

New member
ההימור שלי

דאלאס דנבר פיטסבורג.....הפוך על הפוך(איו לי בעיה לטעות פה) גטס.....

שלי

שמע יורם, השבוע קרעת אותנו. איזה משחקים. 1. דאלאס. הם חלשים לדעתי, אבל גם דטרויט לא משהו למרות המאזן היפה. 2. דנבר. סתם כי אני אוהד GIANTS. 3. פיטסבורג. כי מתישהו צריך להפסיד. אם לא השבוע, מתי? 4. ג'טס. הבינגו של השבוע לדעתי (אבל כך גם חשבתי על הקולטס שבוע שעבר).

Yo-man

New member
4 נצחונות ביתיים, פוטבול-כל-הדרך...

אתה ממש חי על הקצה, הא ?
אני צוחק, כמובן. ברור שהמשחק של NE-PIT הוא החור השחור של עולם ההימורים השבוע. סתם שמתי לב...

תאמין לי שאני לא שמתי לב לזה.

אני מהמר לפי תחושות (וכפי שאתה שם לב הפגיעות לא משהו...)

emissary

New member
שלי

1. כמו תמיד אני עם אנשי הפרה (דאלס) 2. דנבר they will over come. 3. ניו אינגלנד הבלתי מנצחים (כמעט) 4.ניו יורק.

ההימור שלי

1.דאלאס הקבואים. לא אוהב טונה אבל את זה את חייבים לנצח . 2. אטאלנטה . הולך עם ויק . 3. פיטסבורג. אחרת ממה יש להתרגש ? 4. ג'טס . יעשו לי טובה גדולה אם יתקעו מקלות בגלגלי הפאטס איכשהו . סופ"ש מהנה לכולנו .

Reshefgarcia

New member
באיחור קליל...ההימורים שלי

דטרויט...אחד הרצפים המוזרים של העונה... אני מת שימשך,לא שאני אוהד שלהם,הם פשוט משחקים נגד הקאובויס.... 2)אטלנטה...אני לא בדיוק אוהד ויק,אבל לא נראה לי שהוא יקבל השפלה כזאת,ועוד שבועיים רצוף... מה גם שקוונטין גרחפין מדנבר גמר את העונה כנראה... 3)הממ...בוא ונראה...נגד פיטסבורג? לא נראה לי... אני חושב שהדבר שנראה ממנו הכי הרבה יהיו צילומי השוואה בין החיוכים של בריידי לפרצוף המעוצבן של ביל קוור... 4)סורי YO-MAN...אני קולט את הנוסטלגיה שלך...אני מבין מאיפה היא באה,ואני אפילו מאוד מעריך אותה...אבל... ג'טס לניצחון...

למעלה