תחרות הפורום - שבוע 8

gadotmi

New member
תורי

1. הלוואי דטרויט, אני לא סובל את הקרובויס. אבל מה לעשות - זה יהיה דאלאס (נצחון לביתיים). משום מה אדי ג'ורג' ממש לא פוגע מתחילת העונה וגם משחק המסירות לא מי ידוע מה, אבל למרות זאת אין לליונס כלים לצאת חזרה מטקסס עם נצחון. 2. לעומת הרבה מאוד מהחברים שלעיל, אני דווקא הולך על אטלנטה. יש לי הרבה מאוד סימפטיה לדנבר, אבל לא נראה לי שהם יעצרו את מייקל ויק וחבורתו. האורחים יחזרו הביתה עם מאזן טוב יותר לקראת ההתמודדות על מקום בפליאוף. 3. למרות הרצון לראות סוף סוף את סיום הסטרייק, זה לא יקרה מול הסטילרס שהרוויחו שבוע מנוחה במחזור הקודם. המכונה של ניו אינגלנד דורסת גם במשחק חוץ. 4. ממש לא כוחות. מיאמי חוזרים להוסיף עוד מספר בעמודת ההפסדים הצומחת. הג'טס מנצחים במשחק מאנדי נייט צפוי ולא מפתיע.

ranatz

New member
אז ככה

דטרויט. הבלוף של דאלאס והטונה מתפוצץ.היה כיף לראות את הליונס מביישים את הג'איינטס בחוץ אבל עכשיו הם יחזירו להם טובה עם ניצחון בטקסס. דנבר. גם מייקל ויק הוא בלון שצריך להתפוצץ. שאנאהאן לא ייתן לחבר'ה שלו להפסיד שניים ברצף, בטח לא אחרי אחרי הביזיון בסינסי פיטסבורג. הרצף יישבר. רוטליסברגר ייתן משחק ענק והגנת פיטסבורג תאכל את בריידי. ג'טס. שתי קבוצות מגעילות במנדיי נייט המגעיל של העונה.

roniway1

New member
ההימור שלי:

1.דאלאס 2.דנבר ברונקוס 3.ניו אינגלנד 4. ניו יורק ג'טס

Yo-man

New member
22 משתתפים בחרו עד עכשיו

ואני היחיד שבחר את מיאמי נגד ניו-יורק. האם אני אצא פה מלך
, או מנהל הפורום הכי מנותק
(אני רק מתנחם בזה שלפני שבוע כולם בלי יוצא מן הכלל הימרו על אינדיאנפוליס, שהפסידו בבית... so there's still hope)

למעלה