תחרות הפורום – שבוע 18
ניחושים עד שבת ב-23:35

Yo-man

New member
תחרות הפורום – שבוע 18
ניחושים עד שבת ב-23:35

נכנסנו לישורת האחרונה. הנמכה לקראת נחיתה. החושך בקצה הקיץ הארוך והמואר של ה-NFL.
שבוע 17 לא הביא הרבה הפתעות, כי ההפסד של ניו אינגלנד לא באמת מענין או משנה לאף אחד.
או ההצלחה של ג'ינו סמית' בג'טס מול מיאמי. (מצא זמן לתת את משחק העונה שלו...)
בסופו של דבר, שבוע 17 לא הביא הרבה הפתעות. היה קצת מתח מי תעלה אחרונה ב-AFC.
ההפסד של סן דיאגו פתח את הדלת לבולטימור, קנזס סיטי או יוסטון. היו אלה בולטימור שעמדו באתגר ולקחו את הכרטיס האחרון.
אטלנטה התמוטטו מול קרולינה. גרין בי שמרה על שער נקי, ועדין לא אפשרה לדטרויט לנצח בוויסקונסין כבר 23 שנים.
דאלאס קיוו להפסד של גרין ביי או סיאטל, כדי לזכות בשבוע חופש. זה לא קרה.

אז הינה מה יש לנו עכשיו:
12-4. זה המאזן הטוב ביותר השנה. 5 קבוצות אוחזות בו וכולן בראש הבית שלהן (פאטס, דנבר, דאלאס, גרין ביי וסיאטל)
11-5. 4 קבוצות במאזן הזה. 2 מהן בראשות הבית (אינדי ופיטסבורג) 2 ווילד קארדס (דטרויט ואריזונה)
10-6. שתי קבוצות מה-AFC הצפוני עלו במאזן הזה מהוויילד קראד (בולטימור וסינסינטי)
7-8-1. קרולינה

פילדלפיה הקבוצה הנוספת והיחידה בליגה שסיימה גם במאזן 10-6. בשנה שעברה היא לקחה את הבית במאזן הזה
רק 2 קבוצות סיימו את העונה במאזן 8-8: סן פרנסיסקו ומיאמי. בשנה שעברה היו 6 קבוצות במאזן הזה.
בחישוב כמה נקודות קבוצה הבקיעה לעומת כמה ספגה – ניו אינגלנד במקום הראשון בפלוס 155.
סיאטל – 140. גרין ביי 138. דאלאס 115.
בצד השני – אוקלנד מינוס 199. טנסי מינוס 184. ג'קסונביל מינוס 163.
מיוחדת במינה בקטגוריה הזו: סן דיאגו שסיימה בהפרש עגול, 0.
עוד הישג מרשים – ב-NFC הדרומי, כל הקבוצות בהפרש שלילי. קרולינה 35-. סיינטס 23-. אטלנטה 36-. טמפה 133-.

ויש לנו כבר את רשימת הטופ 10 לדראפט 2015:
1. טמפה
2. טנסי
3. אוקלנד
4. ג'קסונביל
5. וושינגטון
6. ג'טס
7. שיקגו
8. סנט לואיס
9. ג'איינטס
10. אטלנטה

סקר השבוע שעבר: שאלנו אם הקבוצה שלכם לא תיקח את הסופרבול, מי ינחם אתכם אם כן ינצח?
20% על דנבר
20% ניו אינגלנד
20% דאלאס
10% פיטסבורג
10% סיאטל
10% בולטימור
10% גרין ביי
כרגיל, אי אפשר למצוא מגמות בסקר שרק 10 אנשים משתתפים בו

שידורי השבוע: כל המשחקים משודרים בפוקס.
משחקי יום ראשון משודרים גם ב-METV, וזה עוד לא מפורסם, אבל הבנתי שגם ספורט 5 + לייב משדרים בשבת. תחרות קשה...
שבת 23:35 – אריזונה קרדינלז בקרולינה
שבת-ראשון 03:15 – בולטימור רייבנס בפיטסבורג
ראשון 20:05 – סינסינטי בנגלס באינדיאנפוליס
ראשון 23:40 – דטרויט ליונס בדאלאס

השאלות לשבוע זה לא מפתיעות:
1. קרדינלז בקרולינה: אריזונה 11-5, אבל ההגנה שלהם מקום 31 בליגה. והם באים עם ה-QB המחליף השלישי שלהם, אחרי שאיבדו את סטנטון ואת פאלמר. קרולינה נכנסו עם מאזן שלילי (7-8-1) אבל בארבעת המשחקים האחרונים ההגנה שלהם הם אפשרו בממוצע רק 11 נקודות.
אריזונה מקום 24 בנקודות, מקום 24 ביארדים ומקום 31 ביארדים בריצה. איך הם הגיעו ל-11 נצחונות ככה, לעזאזל? הם הפסידו רק לסיאטל, פעמיים, לדנבר, לאטלנטה ולסן פרנסיסקו השבוע. הם ברצף של 2 הפסדים.
קרולינה רק עם 7 נצחונות, אבל 4 מהם באו ב-4 השבועות האחרונים (נגד ניו אורלינס, קליבלנד, טמפה ואטלנטה). המומנטום אצלהם, הביתיות אצלהם. האם הם יכולים לנצח את משחק הפלייאוף החשוב הזה (רק כדי להפסיד בשבוע הבא למי שזו לא תהיה)? או שאריזונה תתברר כקבוצה שלמה, בלי קשר מי מוביל אותה, ובלי קשר לסטטיסטיקה, ותחזור להראות קבוצה של ווינרים?

2. רייבנס בפיטסבורג: ברגע האחרון בולטימור נכנסו לפלייאוף, רק כדי לפגוש שוב את פיטסבורג. מהיותן באותו בית, הן נפגשו השנה כבר פעמים. הפעם הראשונה, בספטמבר, כשפיטסבורג נראו זוועות, העורבים ניצחו 26-6. בנובמבר פיטסבורג ניצחו 43-23. מסקנה? הקבוצות האלה חובבות הפרשים של 20 נקודות.
פיטסבורג באה מהמקום הראשון ולכן מארחת את המשחק. הכינו את המגבות הצהובות.
עם ההצלחה הגדולה של ל'ביאון בל, התקפת הסטילרס מקום 16 על הקרקע ודווקא באויר מקום 2 בליגה. הרבה בזכות 1698 יארד של אנטוניו בראון ו-854 של ל'ביאון בל (שרץ לעוד 1361).
ההגנות של שתי הקבוצות פחות מרשימות משהיו בעבר. בולטימור מקום 23 נגד מסירות. פיטסבורג מקום 27. נגד ריצות פיטס מקום שישי. בולטימור רביעי. אז הרבה משחק קרקעי לא נראה. אבל שניה - כמעט שכחנו. בל כנראה לא ישחק אחרי שתוקל ישירות בברך ביום ראשון. הקבוצה התחימה את בן טייט, ליתר ביטחון, אבל איך תשתנה תוכנית המשחק עכשיו?
האם פיטסבורג ינצלו את היכולות האוויריות שלהם והקהל האוהד בערב גשום של 4 מעלות בבית, או שדווקא יהיו אלה האורחים שיפתיעו עם טריק פלייז ועם הנשק הסודי - סטיב סמית' סיניור?
Bring on the MUD BOWL.

3. בנגלס באינדיאנפוליס: באוקטובר סינסינטי ביקרו באינדיאנפוליס. זה נגמר בתוצאה 27-0 לקולטס. הבעיה של הקולטס היא שהכוכב שלהם, טי.וויי.הילטון לא במיטבו, טו סי ד'ה ליסט. הוא יצא באמצע המשחק השבוע, עם אפס תפיסות, ולא שיחק בשבוע שעבר (כשהם הפסידו לדאלאס). האם הוא יהיה בריא מספיק השבוע? כי אם לא, אנדרו לאק יצטרך להסתפק ברג'י וויין, האקים ניקס, קובי פלינר, דונטה מונקריף ודוויין אלן. רשימה נאה של רסיברים, אבל מה חסר? נכון. משחק ריצה. מאז שבראדשו נפצע לא נמצא לו מחליף חזק מספיק בקבוצה. ריצ'רדסון לא הביא את הסחורה, וגם לא דן הארון, שנראה טוב במשחק אחד (נגד וושינגטון, וגם שם עשה רק 88 יארד) - ודי.
סינסינטי זו חידה נפרדת. דאלטון הביא השנה משחקים מושלמים ומשחקים איומים בלי שום חוקיות שניתן לעקוב אחריה. הם ניצחו 5 משחקי חוץ. איי ג'יי גרין פספס 5 משחקים העונה ועדין עבר 1000 יארד, אבל ההעדרות שלו פגעה בקבוצה לא מעט. שאר הרסיברים לא הפגינו רצון עז למלא את מקומו, אבל משחק הריצה שלהם תפס תאוצה עם ג'רמי היל וג'יובאני ברנרד (1124 ו-680 יארד העונה).
הגנת הריצה של אינדי - מקום 18. ההתקפה האווירית שלהם - מקום ראשון.
ההגנה האוירית של סינסי - מקום 20. התקפת הריצה - מקום שישי.
עכשיו שאנחנו יודעים מה כל קבוצה תנסה לעשות בהתקפה - מי אתם חושבים שתנצח?

4. ליונס בדאלאס: דאלאס השנה שברו את הקללה שלהם. סיימו מעל 8-8. נכנסו לפלייאוף די חלק, יש להם את כל הכלים ועכשיו הם רק צריכים לנצח. זו לא משימה פשוטה, כי המאזן שלהם בבית הוא 4-4. בחוץ המאזן שלהם 8-0. הם טובים יותר בחוץ! אולי זו ההתערבות של ג'רי במשחק. אולי האווירה בג'רילנד לא עושה להם טוב. הם רק צריכים לשרוד את ההגנה של דטרויט יום אחד, ואז הם יוכלו לנסוע לגרין ביי...
דאלאס מקום שני בליגה על הקרקע, בזכות דמרקו מורי, שמשחק עם שבר מתאחה ביד שמאל. דטריוט not so much בעניין של ריצות. מקום 28 עם ג'ויק בל ורג'י בוש, אבל יש להם את ההגנה מספר 2 בליגה. ובאוויר - שם יהיה העימות האמיתי. דז בריאנט מול מגטרון. גולדן טייט מול ג'ייסון וויטן. רומו מול סטאפורד. קלוין ג'ונסון עם 1077 יארד, וזה כשהוא פספס 3 משחקים העונה.
נדמקונג סו הצליח להסיר את ההשעייה שלו על בסיס טכני - עברו X חודשים מאז ועדת המשמעת האחרונה שלו, ולכן זו לא עבירה מצטברת. האדיוט הבלתי ספורטיבי הזה ישחק, ויתן הזדמנות לקרנפים של דאלאס להרחיק אותו מהשחקנים שלהם. האם רומו ישקשק ויזרוק את המשחק הזה לפח או שהוא מאוזן והם ימשיכו בקו החיובי שהם התוו לעצמם בעונה הזו? האם מת'יו סטאפורד יקבל מספיק זמן לזרוק כדורים בלתי אפשריים שג'ונסון יעשה מהם נקודות קלות? בשביל דטרויט ניצחון והם עולים לסיאטל. האם זה מוציא להם קצת את הרוח מהמפרשים?

5. בונוס - המשחקים של יום שבת מתקיימים באצטדיונים פתוחים עם סיכויים מאוד גבוהים לגשם. המשחקים של יום ראשון מתקיימים באולמות סגורים. באיזה יום יהיו יותר איבודי כדור? חושבים שזה פשוט, אבל שימו לב שאנדרו לאק ואנדי דאלטון משחקים ביום ראשון. לשניהם יחד 35 מסירות לידיים הלא נכונות... אנחנו סופרים גם פאמבלים, כמובן. עכשיו לכו תעשו שיעורים בסטטיסטיקה והסתברות עם משוואות פיזיקליות לטמפרטורה וחיכוך.

<d

Yo-man

New member
המשך לתחרות הפורום

סקר? אין סקר. סנטה לא מביא יותר סקרים השנה!
מה יש במקום? המלצת השבוע.
ביורוספורט יש פינה נחמדה של רבע שעה או חצי שעה בשבוע של פספוסי ספורט. WATTS ZAP
לפעמים אלה אפילו לא פספוסים, סתם קליפים של אנשים לפני, אחרי, בזמן או צופים באירועי ספורט.
אבל העריכה המוזיקלית שלהם מושלמת והופכת את הדבר הזה לאירוע!
לקראת סוף השנה יורוספורט משדרים שעות של הדבר הזה! היום ומחר (רביעי חמישי) יש 4 שעות של WATTS ואז שוב במחזוריות עוד 4 שעות כאלה.
ממליץ לכם לראות ואפילו להקליט.

שנה אזרחית טובה לכולכם!

ורק שיהיו משחקים טובים.

yonatanpollak

New member
פלייאוף!

קרוליינה 5
פיטסבורג 6
אינדי 4
דאלאס 3
יותר איבודים בראשון

clevelandrocks

New member
שלי

1. קרוליינה על 4 נקודות
2. רייבנס על 3 נקודות
3. אינדי על 6 נקודות
4. דטרויט על 5 נקודות
5. בשבת יותר איבודים

LADodger

New member
שלי

1. קרוליינה (5) - מעדיף את הקארדס הסימפטיים, אבל המומנטום הפוך כרגע.
2. פיטסבורג (6) - גם כאן המומנטום אצלם.
3. אינדי (3)
4. דאלאס (4)
5. ולפתרון משוואת החום - מהפרדת משתנים נקבל ש.. ביום שבת יהיו יותר איבודי כדור

Amir BA

New member
שלי

אז אחרי הפאדיחה של שבוע שעבר ששחכתי להכניס ניחושים.... נקווה לפצות השבוע
&nbsp
קרוליינה - 5
פיטסבורג - 3
אינדי - 6
דאלאס - 4
בונוס- ראשון

Shachar Manor

New member
Wild Card Bitches! תחזית פלייאוף מורחבת.

שבוע שעבר 6-10 ו 91-164 במצטבר.
השבוע אני הולך לכתוב את התחזית שלי לחודש הקרוב.

נתחיל ב AFC:
רייבנז בפיטסבורג: הרייבנז הגנת ריצה מצויינת, ונגאטה חוזר, אז בכלל. אבל מתקשים בסקנדרי- אם לביאון בל משחק, פיטסבורג טובה יותר וזה לא יהיה תחרותי במיוחד (31-17, לא בגלל משחק הריצה שלו, אלא בגלל השילוב שלו במשחק המסירה, והצורך של הגנת בולטימור להקדיש לו תשומת לב, הוא הכלי המסוכן ביותר שיש לסטילרז). אבל... אם בל לא משחק, זה נפתח לחלוטין, הרייבנז ישאירו 4 על הקו ו7 ינסו להפריע לבן למסור לבראון, זה לא כאילו בן יכול לרוץ... ללא בל, היכולת של פיטסבורג לשים נקודות על הלוח יורדת בצורה דרסטית.
ההתקפה של בולטימור אולי לא שוברת שיאי נקודות ויארדים, אבל היא יציבה ומאוזנת, פורסט וצמד הסמית'ים שווים שני ט"ד לפחות כל משחק, ונגד סקנדרי רע כמו של פיטסבורג יש לפלאקו מצב לא רע לככב. אני עם הרייבנז 13-10. על 3 נקודות.

בנגלז באינדי: אינדי היו באס"ק לא נורמלי כבר שבועיים, ועכשיו צריכים לחזור לרמת מתח גבוהה. הבנגלז היו במתח גבוה שבועיים ועכשיו צריכים להמשיך, כל הלחץ הוא על אנדי דלטון, מרווין לואיס ו AJ גרין שפשוט לא מצליחים לעבור את הסיבוב הזה. הבנגלז צריכים לעשות מעשה דאלאס ולרכב על משחק הקרקע שלהם, אין להם ברירה, 20-30 נשיאות להיל ועוד 10-15 נשיאות/מסירות זה המתכון.
זו הדרך היחידה לגרום לקולטס לרדת מ AJ גרין, אם דלטון ינסה לנצח את המשחק הזה במסירה, הם יפסידו.
לא הזכרתי בכלל את לאק ושות' כי אני באמת מאמין שהכל תלוי בהתקפה של הבנגלז, כולנו יודעים שלאק יראה רע בהתחלה אבל לאט לאט ישתלט על המשחק וישים 20-30 נקודות על הלוח, השאלה היא האם ניהול השעון של הבנגלז והיכולת שלהם בתחילת המשחק לשים נקודות הוא שיקבע פה את המנצחת. אני הולך כאן נגד הזרם ובוחר בבנגלים (30-24), כי אני מאמין שג'רמי היל יקבל את המושכות. על 4.

לגבי המשך הפלייאוף- הקבוצה היחידה לדעתי שיכולה לגרום לכך שטום לא יראה סופרבול זה הסטילרז.
אם הם מנצחים את בולטימור, הם ינצחו גם את דנבר וילכו לפוקסבורו.
הניחושים שלי:
לא יהיה שיחזור של גמר ה AFC משנה שעברה.
הפטריוטס בסופרבול.

ועכשיו ל NFC:
קרדינלז בקרוליינה: כמה רותחים הם הפנתרים? מאוד.
כמה קרים הם הקרדינלים? מאוד.
קאם ניוטון הולך להיות סופרמן אמיתי השבוע, הקהל שם הולך להתפוצץ מתענוג במשחק הכי חד צדדי בשבוע, ההגנה של קרוליינה פשוט תפסה אש, אם מאט ראיין קרס, גם ג'ון דואו יקרוס.
כמה כואבת הפציעה של פאלמר, אני אולי קצת מגזים, אבל איתו הם שווים סופרבול לדעתי. 34-10 על 6.

אריות בדאלאס: בלי סו, עם סו, הגנת ריצה בלה בלה בלה. סטאפורד לא טוב. נקודה. דאלאס, הקבוצה שמודעת בצורה הטובה ביותר למגבלות שלה, הולכת לרוץ ולרוץ ואז להפציץ עם דז.
אני לא רואה את דטרויט מנצחים, פשוט כי רומו הק"ב הכי טוב בליגה כרגע. במחצית כבר זה יהיה די סגור, 35-17. על 5.

לגבי המשך הפלייאוף- הקבוצה היחידה לדעתי שיכולה לגרום לכך שראסל לא יראה סופרבול זה הקאובויז.
אם הם מנצחים את דטרויט, הם ינצחו גם את גרין-ביי וילכו לקלינק.
הניחושים שלי:
גרין ביי מודחת על ידי דאלאס, שמפסידה במותחן ללינץ'.

הפטריוטס יזכירו את דנבר במשחק שייגמר 43-8 מה שאומר:
סיאטל עושה את הריפיט, ותיזכר לנצח כאחת הטובות בהיסטוריה.

שבוע טוב לכולם!

Yo-man

New member
עמית מקדים השבוע

1. קרדינלס - 5
2. פיטסבורג - 6
3. קולטס - 4
4. דטרויט - 3
5. ביום שבת

regevs1

New member
שלי

קרוליינה - 6
פיטסבורג - 5
אינדיאנפוליס - 4
דאלאס - 3
בונוס - שבת

IlanM 83

New member
Wild Card

1. אריזונה - 3
2. פיטסבורג 6
3. סינסינטי 4
4. דאלאס 5
5. ראשון

Hines86

New member
שבוע WC

קרדינלז בקרולינה: אתה לא מנצח בלי קווטרבק בNFL. אתה יכול לנצח עם אחד בינוני - לא עם אחד שלא מסוגל לתת אויר להגנה שלו כדי שזו תנצח את המשחק. קאם והפנתרים על 6

רייבנס בפיטסבורג: עם או בלי בל זה היה מתפתח לקרב חפירות. מקווה שהוא ישחק וייתן צ'אנס ללכת חזק גם הלאה. סטילרס על 3

בנגלס באינדיאנפוליס: אני חושב שהתוצאות של סינסי בשבועות האחרונים קצת סינוורו אנשים שלא ראו את המשחקים עצמם ואת היכולת האמיתית של החבורה הזו. אנדרו לאק הולך לחרוך אותם ולא יהיה מי שיענה בצד השני. קולטס על 4

4. ליונס בדאלאס: לדאלאס יש בסיס מצויין למשחקי פלייאוף קשים. משחק ריצה שייצור שליטה בשעון והגנה שמסוגלת לגרום לסטאפורד לזרוק תחת לחץ. דאלאס מנפחים את הבועה עוד טיפה לפני הפיצוץ הבלתי נמנע. קאוובויז על 5

5. בונוס - ביום ראשון יהיו יותר איבודים

ranatz 49

New member
playoff? playoff???

קרוליינה - אריזונה מגיעה על הג'אנטים והקסמים שעבדו בעונה הרגילה נעלמו. יהיה משחק מכוער עם סקור נמוך 6
פיטסבורג - אוי ואבוי אם הרייבנס המגעילים ישתחלו לשלב הבא. הבעייה שבלי ליביון בל יהיה קשה לפלדות אבל אני סומך על ביג בן ועל אנטוניו 4
סינסי - הג'ינג'י שובר מנחוס! 3
דאלאס - כי דז בראיינט אליל, כי רומו בפורמה, כי דה מארי בלתי עציר ובעיקר, זו הקבוצה היחידה שיכולה להעיף את סיאטל אז חשוב שתישאר במרוץ 5

ביום ראשון

Yo-man

New member
הזמן שלי להתבאס ולטעות

1. קרולינה - 6. מי היה מאמין שכמעט כולם יהמרו על קבוצה עם רקורד שלילי בפלייאוף בכזו מובהקות?
2. פיטסבורג - 3. משחק הריצה יהיה מוגבל, אבל יש לפיטסבורג עוד כמה כלים, והביתיות.
3. אנידיאנפוליס - 5. סינסינטי לא יציבים, וקבוצות לא יציבות לא מתאחות בפלייאוף. להיפך.
4. דטרויט - 4. הגנות מצחות בפלייאוף! דאלאס לא נראו כל כך טוב מאז 1995, ולכן הפסד הזה יכאב כל כך.
5. יום ראשון. תחושה שטוני רומו ואנדי דלטון יתרמו למשוואה הזו מספיק כדי לחפות על הפאמבלים של שבת.

רק עוד 14 שעות לפלייאוף! האמת - מרגש...

ESPN

New member
שלי

וואו, תכל'ס אני לא בטוחה על כלום....

קרולינה - 3
פיטסבורג - 4
סינסי - 5
דיטריוט - 6
בונוס: בשבת

amirbc

New member