תחרות הפורום – שבוע 18
ניחושים עד שבת ב-23:35

תשובות

1. קרוליינה - 4 נקודות
2. פיטסבורג - 5 נקודות
3. אינדי - 6 נקודות
4. דאלאס - 3 נקודות
5. יוםראשון

שבוע טוב,
אסף פנינגטון המקורי

underdog36

New member
איזה כיף, פלייאוף!

אני לא מתחבר להרגשת השביזות כי העונה עומדת להיגמר. אני דווקא מתרגש מאוד לקראת הפלייאוף! כל משחק חשוב!
מזל גדול שגרין ביי ניצחו את דטרויט, אני מקווה שתהיה מספיק מנוחה לאדון רודג'רס לשקם את רגלו.
ולגבי התחרות, לפחות הישג אחד העונה אני יכול לרשום עם 20 נק' במחזור האחרון. אני לא איכנס כנראה לעשירייה הראשונה, אז לפחות ניקוד מושלם אחד יש לי, ועוד בשבוע שרבים נפלו בו

ועכשיו, לוויילד קראד:
  1. קרולינה 6. כן, כן. קרולינה אומנם עם מאזן שלילי, אבל הם התעוררו בדיוק בזמן לקראת הפלייאוף עם נצחונות בארבעת המשחקים האחרונים, כולל משחק על כל הקופה ביום ראשון מול אטלנטה בחוץ! אריזונה רחוקים מהרמה של ה-9-1 שהם עשו במהלך העונה, וכנראה הגיעו לשיא מוקדם מדי השנה.
  2. פיטסבורג 5. גם סטילרס במומנטום טוב של 4 נצחונות, גם הם לקחו את ראש הבית במשחק האחרון (למרות שבמקרה שלהם היו נכנסים לפלייאוף בכל מקרה). הקילר אינסטינקט של ביג בן וחבורתו לא יותיר לבוליטמור הלא יציבה סיכוי, אפילו בלי בל.
  3. אינדי 4. פה כבר מאוד קשה לי לקבוע. אני הולך בעיקר לפי הביתיות. לקולטס בית חזק, עם מאזן 6-2 העונה. חוץ מזה הם הציגו עונה טובה ויציבה, מה שאי אפשר ממש להגיד על הבנגלס שהפסידו כמה משחקים מבישים (כמו נגד פיטסבורג למשל). אנדרו לאק מראה מנהיגות במשחקים חשובים, נקווה שהוא יעשה את זה גם הפעם.
  4. דאלאס 3. דאלאס שברו את המסורת ולא רק שעשו מאזן חיובי בדצמבר, אלא יצאו עם מאזן מושלם. הם שברו עוד מסורת של לבעוט בדלי במאני טיים ויצאו וויינרים אמיתיים. אני מקווה שאני לא מנחס אותם כאן, אבל לדעתי הרכבת הזו ממשיכה לפחות עד למבו פילד. לא יהיה קל מול הליונס, שיש להם הגנה ממש קשה לפיצוח.
  5. יום ראשון. אין לי מושג איך להגיע להכרעה בשאלה הזו. ניחוש פרוע.

אז שיהיה לכולם פלייאוף מהנה! מי ייתן והקבוצות הטובות ינצחו!

philadelphia76

New member
שבוע 18

אחרי שבשבוע שעבר שכחתי בכלל להכניס ניחושים (והאמת, לא היה הבדל גדול בין הניקוד בשבועות האחרונים לאפס העגול בשבוע שעבר...) ננסה השבוע:
1. קרוליינה 6
2. פיטסבורג 5
3. אינדיאנפוליס 3
4. דאלאס 4
5. הק"ב של אריזונה משחק ביום שבת... בשבת יהיו יותר

urigadot

New member
שלי

1. קרולינה - 5
2. פיטסבורג - 6
3. אינדי - 3
4. דאלאס - 4