ברגע שאני יסרוק אות תקבלי.. אם לא אז לא נורא בפעם אחרת..
I Idan91 New member 11/8/03 #22 אבל זה היום האחרון לתחרות.. למה לא סרקת עד עכשיו? בשבילך, המועד האחרון להעלאת הציורים הוא יום שלישי הקרוב! דאג לסרוק את הציור עד אז.
אבל זה היום האחרון לתחרות.. למה לא סרקת עד עכשיו? בשבילך, המועד האחרון להעלאת הציורים הוא יום שלישי הקרוב! דאג לסרוק את הציור עד אז.
P Posiedon New member 11/8/03 #23 אמרתי לך זה לא משנה גם אם התחרות תתקים אז אני לא ישתתף בתחרות ביג דיל אני פשוט ישים את התמונה כחלק מהודעה אל תלחצי תערכי כבר את התחרות
אמרתי לך זה לא משנה גם אם התחרות תתקים אז אני לא ישתתף בתחרות ביג דיל אני פשוט ישים את התמונה כחלק מהודעה אל תלחצי תערכי כבר את התחרות
I Idan91 New member 11/8/03 #24 זהו, שנראה לי קצת חסר טעם לערוך תחרות של שני משתתפים (על אף שיש כאן הרבה יותר משני ציורים), ולכן רצוי שגם אתה תעלה את הציור שלך.
זהו, שנראה לי קצת חסר טעם לערוך תחרות של שני משתתפים (על אף שיש כאן הרבה יותר משני ציורים), ולכן רצוי שגם אתה תעלה את הציור שלך.
P Posiedon New member 11/8/03 #26 אני לא יהיה היום בבית וגם מחר.... יש לי בדיקות אצל הרופא וחיסונים...
B black flower New member 11/8/03 #25 מצטערת.. אבל אני לא הצלחתי לצייר משהו ששווה להיכנס בכלל.. יש לי רעיונות ממש יפים אבל אני פשוט לא יודעת לצייר
מצטערת.. אבל אני לא הצלחתי לצייר משהו ששווה להיכנס בכלל.. יש לי רעיונות ממש יפים אבל אני פשוט לא יודעת לצייר
I Idan91 New member 13/8/03 #28 ובכן... מאחר שיש רק שתי משתתפות בתחרות, אני חושבת שקצת מיותר להצביע ולבחור עכשיו... ובכל מקרה - הרווחנו ציורים מד-הי-מים!
ובכן... מאחר שיש רק שתי משתתפות בתחרות, אני חושבת שקצת מיותר להצביע ולבחור עכשיו... ובכל מקרה - הרווחנו ציורים מד-הי-מים!