תחרות חכמה.

elad2040

New member
תחרות חכמה.

למה הפורום מרגיש כמו תחרות חכמה? חברה, זה רק מוסיקה! זה נועד כדי שאנשים יהנו! ואני מניח גם שמטרתו של הפורום היא לא להיות במה להשווצה בכמות הידע שיש לפלוני בתחום זה או אחר. אפשר להרגע ולהנות.

The Exorcist

New member
לא ראיתי כאן שום תחרות

ואם מישהו יפגע או נפגע מדברים של מישהו אחר תפנו אלי במסרים.

וגם אם יש איזו תחרות סמויה זה בכלל

לא פסול וויכוחים הם תמיד מעניינים כל עוד לא יורדים לגופו של אדם... אגב שמתי לב שרובם חבריא צעירים פה מהתיכון מעניין אם אתם חברס שלומדים במגמות מוסיקה בבתיצפר או שאפילו יש חברה מתלמה ילין וכאלה? וחברס שלומדים כלי נגינה? הייתי שמחה אם תענו לי על השאלה....

אני כמעט יכול להיות הסבא שלך.

לגבי התחרותיות מסכים עם כל מה שמאדאם אמרה. א אני חושב שטוב שאלה שיודעים יתרמו מהידע. גם אני מוכן ללמוד דברים חדשים, וכאשר יש חילוקי דיעות הכל טוב כל עוד שומרים כל אחד על כבודו של השני, כפי שמאדאם אמרה, לא לרדת לגופו של אדם.

The Growl

New member
אני...

...לומד במגמת מוזיקה באורט גוטמן נתניה. כיתה י"א, מנגן על גיטרה (בעיקר קלאסית) וזהו... הממ, לא יצא לי לכתוב פה הרבה, אבל אני קורא את כל ההודעות :)

dark eyes

New member
תשובה לשאלתך

אני צעיר בכיתה י´ סך הכל לומד 9 שנים לפסנתר ובית מוסיקאלי כך שמגיל 0 אני שומע אופרות ויצירות אבל את האהבה לפסנתר רכשתי העצמאות ללא רצון ההורים בכלל (לשכנע אותם לקנות פסנתר חדש לפניי כמה חודשים היה משימה קשה אבל זכיתי). ובכל מקרה אין בצפון יותר מדיי אפשרויות בשבילי חוץ מתזמורת נהריה ששיטת הלימוד בה לא עניינית כלל אילו רק גרתי באיזור המרכז האפשרויות היו גדולות יותר אני משער

תגיד לי יוסי הרי...נדמה לי ש...

כשהפורום החדש של מאהלר רק קם זמן מסוים אחרי המיזוג של יואל עם וואלה אתה כתבת אצלו לא מעט לא?

mahler

New member
למה יש לך בעיה עם זה? מסיתה שכמותך!

הרשיתי לעצמי להבליג רבות על כל מילות הנאצה שלך ואני אמשיך להתנהג בדרכי הסובלנית והתרבותית ...
אבל אני חייב לומר : לא נמאס לך כבר לכתוב שטויות חסרי כל משמעות ?, להביע את צרות העין שלך (יותר מכל עין סינית טיפוסית) בפומבי ?? ניחא אם מישהוא היה מתייחס ....
הפורום הקלאסי החדש הוקם למען חובבי קלאסי (עם התנהגות בזויה כמו שלך אני לא בטוח שאת שייכת לקטגוריה מכובדת שכזו !) הפורום מספק את שרותיו בחינם וקיים אך ורק בזכות חבריו הנאמנים,האם יש כאן פסול ?? ריח של חטא ?? רוחות של עבירה ??
זכותך לבחור היכן את מסתובבת אבל אין לך שום זכות שבעולם חסר צדק זה להאשים או לנאץ אדם (אחר ממך) בפומבי ...
שלך, גוסטב .

גוסטב לא אמרתי אף מילת נאצה הכי

קטנה נגדך ובכלל לא מובנת לי ההתנפלות חסרת הרסן שלך בסך הכל שאלתי את יוסי הרי כי השם שלו היה מוכר לי ורציתי לברר מאיפה אין שום הצדקה להתנפלות המכוערת שלך עלי תירגע בבקשה ואין לי שום דבר נגד הפורום שלך אני מכבדת גם אותו וגם את פועולותיך למען קידום המוסיקה בישראל כל מה שכתבת כאן הכל מומצא מדמיונך הקודח ותיזהר מהוצאת דיבה בבקשה שיהיה לך חג שמח ופורום מוצלח ומצליח

Sir Humphrey

New member
הממ....

לא ידעתי שמאהלר היה קומוניסט, או לפחות כך משתמע מהכוכב האדום ליד השם... מי אתה גוסטב? אם אתה מקדם את המוסיקה בישראל, אני לפחות מעוניין לדעת את שמך. ותפסיקו עם ההתבכינות שלכם שניכם. קלסיקאים.

mahler

New member
האמפרי בוגרט היקר ....

אם הייתי מכיר אותי אזע היית יודע על מה מדובר ...
קומוניסטים זה רק בקובה כמו גם הסיגרים ...
אבל אם הכל זאת אתה מעוניין להכיר אותי ואת פעלי, בוא לבקר בפורום הקלאסי החדש ...
כאן : http://start.at/mahler
שחקן דגול הבוגארט הזה ... כוכב זה לא רק קומוניסטים זה גם הסמל של סלקום ... !!
בקשר לעופות שסתם עפים ומנסים להפריע את השמיים התכולים, הרי שהם לא שווים התייחסות משום שסופם הוא להיתקל בעמוד חשמל ...
איחולים קלאסיים מלבלבים ולא ממרומי העץ , גוסטב .

mahler

New member
תיקון מהירות כתיבה ... ../images/Emo160.gif

אם היית מכיר אותי אזי היית יודע על מה מדובר, מסופר, מתורגם או מתוחכם ... אם בכל זאת הינך מעוניין להכיר אותי ואת פעלי , בוא לבקר בפורום הקלאסי החדש : http://start.at/mahler גוסטב.

Sir Humphrey

New member
ידידי האוסטרי...

אני איני קרוי על שם האמפרי בוגארט, כי עם על שם Sir Humphrey Aphelbi, מהסדרה הדגולה Yes Minister. בקשר לאתר, אני כבר נכנס. תודה.

mahler

New member
ברוך הבא, YES YES YES ...

אשמח לתגובתך ורשמיך מהסיור בפורום שלנו ... חג שמייח לכולם, גוסטב .

Sir Humphrey

New member
הפורום נחמד מאד...

למרות שקשה לי להיות באותו פורום עם מישהו שקורא לבארנבוים (או לכל אחד אחר) יהודון.

mahler

New member
אך כמו שטענת אתה בעצמך ...

"ותפסיקו עם ההתבכינות שלכם שניכם" ... כל אחד ודעותיו , העיקר שתהיה לנו ההזדמנות לקדם את תרבות הקלאסי (דרך הפורום הקלאסי החדש) בישראל ... אני בטוח שתמצא תועלת מרובה משרותי הפורום שלנו. גוסטב .

שוקי.

New member
"ההזדמנות לקדם את תרבות הקלסי"

חשוב יותר ממאבק בדעות מסוכנות? להזכירך עם "תרבותי" שלח עם אחר למשרפות לצלילי מוזיקה קלסית.

למעלה