תחרות חכמה.

mahler

New member
אויש, נו באמת ! שוב מנסים לסלף ??

הכל חשוב אבל בפורום הקלאסי החדש המוסיקה "מעט" יותר נחשבת מפוליטיקה ... דיונים חשובים אפשר לערוך בכנסת ... גוסטב .

Angel Of Tears

New member
זה לא אומר שהמוזיקה פסולה

זה אומר שהעם התרבותי הוא הפסול. וואגנר עשה מוזיקה טובה, אין מה לעשות נגד זה.

שוקי.

New member
לא טענתי שהמוזיקה פסולה

אבל לשים את המוזיקה לפני האנושיות-זה פסול

Sir Humphrey

New member
מר מאהלר....

העובדה שאתה מקבל את הדעות האלה בפורום שלך, גורעת הרבה מערכו. כל חובב קלאסי, שיבוא לפורום ושיראה שנותנים ביטוי לעמדות כאלה, ילך כשם שבא, ובצדק. ועם כל הכבוד, כל מה שעשית הוא להקים פורום קלאסי מעוט משתתפים, עם לינקים לא חוקיים לקטעים קלאסים. אתה לא ממש מקדם כאן איזושהי תרבות.

Sir Humphrey

New member
מר מאהלר...

העובדה שאתה מקבל את הדעות האלה בפורום שלך, גורעת הרבה מערכו. כל חובב קלאסי, שיבוא לפורום ושיראה שנותנים ביטוי לעמדות כאלה, ילך כשם שבא, ובצדק. ועם כל הכבוד, כל מה שעשית הוא להקים פורום קלאסי מעוט משתתפים, עם לינקים לא חוקיים לקטעים קלאסים. אתה לא ממש מקדם כאן איזושהי תרבות. שלא נדבר על הכיתוב תחת השם שלך בפורום: "גוסטב מאהלר, חלוץ הפורומים הקלאסיים בישראל". טוב שאין לך שיגעון גדלות.

dark eyes

New member
לצערי

אני חייב להסכיפ עם קודמי למרות המריבות הקיימות בנינו בדבר זה הוא צודק אני אוהב לשמוע וואגנר ולהאזין לו אבל אני לא מקבל את הגעות שלא שהם בלתי נסלחות ובפורום שהכינויים לאנשים הם יהודונים אני מצטער הוא פורום אומלל וכל האנשים המסכימים לזה להימשך שותפים לפשע!!!!

mahler

New member
רק חבל שגם אתה נגרר אחר אי הידיעה!

האם הינך יודע על מה מדובר ??? קראת מה שאחר (שאינו יודע על מה הוא מדבר) כותב ומיד אתה כמו מוסת הולך אחרי העדר (לעיתים גם עדר עלול להיות בעל כוונות שאינן תמימות...) ??!! את ההשגות שלך או שלכם על הפורום זכותכם להשיג אבל שלחו אותם אלי לאי מייל (כבר ביקשתי זאת בעבר...) זהו פורום של מוסיקה ואי לכך "רצוי" שהנושאים הנכתבים בו יהיו קשורים יותר לסימפוניה מאשר לגבינה ... אין טעם שאחזור על דברי מספר פעמים ולכן אם לא הבנתם ... לא הבנתם ... בברכה, גוסטב .

mahler

New member
רק חבל שגם אתה נגרר אחר אי הידיעה!

האם הינך יודע על מה מדובר ??? קראת מה שאחר (שאינו יודע על מה הוא מדבר) כותב ומיד אתה כמו מוסת הולך אחרי העדר (לעיתים גם עדר עלול להיות בעל כוונות שאינן תמימות...) ??!! את ההשגות שלך או שלכם על הפורום זכותכם להשיג אבל שלחו אותם אלי לאי מייל (כבר ביקשתי זאת בעבר...) זהו פורום של מוסיקה ואי לכך "רצוי" שהנושאים הנכתבים בו יהיו קשורים יותר לסימפוניה מאשר לגבינה ... אין טעם שאחזור על דברי מספר פעמים ולכן אם לא הבנתם ... לא הבנתם ... בברכה, גוסטב .

dark eyes

New member
חבל מאוד

שאינך מבין הנושא של הפורום שלך פתוח לדיון לכל הפורום הזה ודעת הכלל אי מייל זהו משהו אישי יותר ללא פתיחות לדיון מסויים אלא בין הצדדים המתכתבים. ולכן אני "מנצל" את מעמד הפורום לשים אותך במקומך איני מתכוון להטריח עצמי בכתיבת אי מייל לך כי אני מעוניין בפרסום של ההודעות שלי בכלל ולא רק לך. ואם אתה דוגל בשיטת האי מיילים אז עדיף אולי שאת שיטות פרסום הפורום שלך תעביר לאי מיילים ולא תרשום בפורום שלנו כי זה פורם של מוסיקה ולא של גבינה

למעלה