באיכות כמו של שלי..? לא יודעת..O.O
O oracle New member 5/7/06 #84 תחרות לוגו - הקפצה~~~ עד עכשיו הוצעו 37 לוגואים לתחרות, וכולם כבר באלבום... להזכירכם, עד שבת, 8.7.06, בשעה 24:00 עוד אפשר להציע עיצובי לוגו נוספים לתחרות~~~ בהצלחה לכולם ^_^
תחרות לוגו - הקפצה~~~ עד עכשיו הוצעו 37 לוגואים לתחרות, וכולם כבר באלבום... להזכירכם, עד שבת, 8.7.06, בשעה 24:00 עוד אפשר להציע עיצובי לוגו נוספים לתחרות~~~ בהצלחה לכולם ^_^
R ROSE With Blood New member 6/7/06 #90 הנה כמה שאני הכנתי ^.^ ../images/Emo194.gif שלום, שמחתי מאוד לגלות שיש פה פורום של מוזיקה יפנית אז הנה כמה שעשיתי---> אגב חבל שהם כאלה קטנים.. אין הרבה אפשרויות להיות יצירתיים.. למרות שראיתי פה כמה דברים מאוד יצירתיים ויפים.. (שלי די דומים זה לזה ) נ.ב. אם בא לכם אתם מוזמנים לבקר בגלריה שלי cyb30rian.deviantart.com
הנה כמה שאני הכנתי ^.^ ../images/Emo194.gif שלום, שמחתי מאוד לגלות שיש פה פורום של מוזיקה יפנית אז הנה כמה שעשיתי---> אגב חבל שהם כאלה קטנים.. אין הרבה אפשרויות להיות יצירתיים.. למרות שראיתי פה כמה דברים מאוד יצירתיים ויפים.. (שלי די דומים זה לזה ) נ.ב. אם בא לכם אתם מוזמנים לבקר בגלריה שלי cyb30rian.deviantart.com