תחרות ליגת נוער מס' 1 !

SoosKatan

New member
תחרות ליגת נוער מס' 1 !

אני מקווה שמור לי לפתוח הודעה כזאת, אבל יום חמישי שישי ושבת [היום] היה תחרות נוער מס' 1!! זה התקיים באלונים, ואני מאוד מאוד מאוד נהניתי- למרות שלא הצגתי (כי רוקיטה עוד חדשה אצלי) ספרו חוויות למי שהיה!! ודרך אגב- יש לי המון המון תמונות [800 למען הדיוק]. ואם הייתם ואתם רוצים תמונה שלכם [צילמתי רק את יום חמישי ואת שישי יש לי רק של הבוקר, מאז המצלמה התחרפנה] אז תגידו שם- איך הייתם לבושים במיקצה [דברים מזהים כמו צבע סוס\צבע מגינים\שמיכה וכו'..] ואני אעלה תמונות שלכם עם אתם רוצים [או שאשלך לכם בהודעה פרטית]

סוני DSCH1

New member
אני

חח היתי עייפה מתה לא ישנתי יומים כי החזקנו חוווה ועוד באנו להתחרות. הכונה החווה שלי יפעת קרובה אז המשכנו כרגיל פשוט כול פעם הינו באים למקצה והולכים. ולא ישנתי יומים כי היתי צריכה לשמור על המתחרים שלנו שישנו בחווה

SoosKatan

New member
אויי הבנתי.. =\

דרך אגב, בת כמה את? ואת התחרת? *תמונה שאני מאודד אוהבת, כדאי להגדיל

סוני DSCH1

New member
כי

לא יודעת האמת יעני כול הלחץ וכו אבל זהו כאילו יש לי סוסה שאני יכולה להתחרות וכו אבל עדיין אני מעדיפה לרכב וזהו

SoosKatan

New member
יש לך סוסה? ../images/Emo122.gif

לא הבנתי.... את אוהבת את הלחץ או לא?

סוני DSCH1

New member
לא אני

לא אוהבת את הלחץ ואין לי סוסה פרטית אבל כן יש לי שני סוסים אחד בטיפול אצלי והשני אני רוכבת עלייה

Ruf Lil RusGal

New member
אני התחרתייייי!../images/Emo6.gif

פעם ראשונהההה! בריינינג לא הייתי לחוצה [מוזר....] אבל הסוסה כן אז היה באק ועוד כמה דברים רעים[שכוללים שופט קמצן] אבל מצקה ראשון ולא ניפלתי אז חפיף! בפלז'ר [לדעתי] הלך לי טוב אבל אז אמרו לעבור לג'וג והשופט הסתכל עלי ושברתי מקצב להליכה אז ניפסלתי... לא נורא נשרוד!
ד"א התחרתי עם תכלת [בנדג'ים+חולצה+שמיכה] קבלו תמונה שלי בסליד בחימום [אל תשימו
לפרצוף שלי!....] ====>

Ruf Lil RusGal

New member
הייייי הנה אני!../images/Emo13.gif

אמ.... יש לך אולי עוד תמונות בסגנון [לא רואים אותי..חחח]?

SoosKatan

New member
אופסס

התכוונתי -> ואני טשטשתי את הפנים כי אני לא ידעתי עם מותר או לא.. בכל אופן זאת תמונה ממש יפה שלך!

סוני DSCH1

New member
חחחחחח

לא ניפסלת בסוף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רואה אמרתי לךךךךךךךך חחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה