תחרות ליגת נוער מס' 1 !

ram ram

New member
../images/Emo9.gif חחח.... כה...../images/Emo9.gif ..../images/Emo6.gif

ג'ונה עבדה סבבה לגמרי..!!! מלכה אחת..!!! למי שיש תמונות שלי בבקשה שישלח לי מסר ואני אתן לו את המסנ'/אייסי/מייל שלי....
תמונה מהבוקר בשיום שבת...

סוני DSCH1

New member
חחחח

עבדה מצויין מייי יעני מיתר אמרה לי שהיא סוסה קשה לעבודה אז כול הכבוד לך רוכבת מצויינת

ram ram

New member
חחח... וואי המיתר הזאת...

שתהיה בריאה! את כל העולם היא מכירה שם..!!! חחח.... חמודה.. ולה יצאו תמונות מזה טובות מהמקצה... היא רק צריכה להתחבר ולשלוח לי..
חחח.. אצל ג'ונה הכל תלוי במצברוח... היא יכולה להיות
ויכולה להיות
חחח.... אבל בשבילי היא תמיד מלאכית!!! היא הייתה סבבה לגמרי ונתנה את עצמה במקמה...

סוני DSCH1

New member
היא

רכב בחווה שלי יפעת אז משם אני מכירה מה איתה היא רוכבת? אך טוב היא השתפרה? מתחרה?בקיצור מה נסגר איתה?

ram ram

New member
כה היא בסדר... אולי היא

תתחרה על ג'ונה ואולי על איזה סוס אחר.. נראה...

R r O t E m

New member
קושקושונתתת

היה אחד הטובים פעם ראשונה שהייתי בתחרות אבל ממש נהניתיי בהמונת שלי אמרתי לך כבר שאני אוהבת אותך?? D:D:D: עוד חודש וקצת עוד תחרות באלונים.. אנחנו הולכות ?!?!??!?!?!!!?! יא מאן ^_____________^ כי זה הכי אחי :p יאייקק עדיין לא ראיתי ואני עדיין לא מדברת אפילו על רכבתי.. על רוקיטה :O:O:O OMG ^----^ הממפפפ נוט גוד.. טוב אוהבתותך יפיופונת שיילי צ'אוס מואה D:

SoosKatan

New member
:)

נו... מחר החווה סגורה- זה כמו שבת. שלישי? קבענו? וכן, ברור שאני הולכת, אני אתחרה ^^ את מוזמנת להצטרף בכיף.. תתחברי! יש לי המון תמונות שלך גבירתי! ** בתמונה אני ורותם. נחשו מי אני ומי רותם? אגב, זה היה בבוקר הראשון [של יום שישי]

hila125

New member
היה כיף!!

היתחרתי רק פלז'ר ירוקי 18 לקחתי מקום 2 הסוס היה חמוד... היה מעולה מקווה שיהיה טוב גם בתחרות הבאה!

Ruf Lil RusGal

New member
התחרית? באמת?

מי את? חחחח זתומרת איך קוראים מאיזה חווה ועל איזה סוס? אולי ראיתי...

קרובי משפחה?..../images/Emo35.gif

את ועידו רוניס קרובי משפחה..?..כי לשניכם יש את אותו שם משפחה..חח..

hila125

New member
חחחחח

כן ... אמ אני רוכבת בחוות נען בקיבוץ נען כבר 7 וחצי שנה.. חיחי אממ אני בת 17 וחצי והתחלתי ממש להתחרות רק לפני שנה אז זאת העונה השניה שלי.. אממ וזהו

ואיייייייייייייייייייייייייייייייייי..!!!

יש לכם בחווה את אחד הסוסים המוווווווושלמים ביותר !!!!!א-ב-י-ג-ד-ו-ר!!!יווווו אני מאוהב בסוס הזה את לא מבינה..הייתי לידו בתאים של ה-FEI ופשוט ליטפתי אותו בלי סוף!!!!חחחחאני מת על הסוס הזה!!!!ואיי ואיך הוא עובד יוווו הוא על הרצפה כל הזמן!!!יש לי תמונה שלו בעצירה אבל עדיין לא שלחו לי אותה..

למעלה