תחרות מאמרים
המאמרים!

כל המאמרים טובים לדעתי

ומגיע לכולם 4-5 אבל אנשים לא רק האורך קובע.. לדעתי סכמתי את זה קתר וקולע.. והמאמרים של כולם טובים... באמת

ההצבעה שלי

מאמר מספר 1 מאמר חמוד, לא יותר.
מאמר מספר 2 אהבתי את המאמר, אהבתי את התרגומים של השירים על מנת להמחיש את מה שאת אומרת, ואהבתי את רוב הביקורות על השירים. אמנם אני לא מסכים על IHMFLY ו-WIYH, אבל אני אתגבר.
מקבל ממני 3 נקודות
מאמר מספר 3 מאוד דומה למאמר מספר 2, כאן אפילו חידשת לי שמקס מרטין הפיק את BTHE כי לא ידעתי את זה
. אבל ליד נינט לא עשיתי אייקון מאוהב(
) אז ירדה לך על זה נקודה
4 נקודות
מאמר מספר 4 מאמר נורא נחמד, היה לי כיף לקרוא אותו, רק לא כ"כ הבנתי באיזה נושא התמקדת..הביוגרפיה שלה..הכישורים שלה או הדיסק. אבל לא נורא, לא ניטפל לקטנות. סה"כ ממש ממש חביב, קיבל ממני
נקודה אחת
מאמר מספר 5 אמנם גם פה לא ממש ברור מה הנושא, אבל זה לא חשוב לעומת הסיקור+דיעה אישית על האלבום. ממש אהבתי את המאמר. אין לי יותר מידי מה לפרט עליו, אבל הוא מקבל ממני
5 נקודות.
מאמר מספר 6 רואים שהמאמר מושקע ואולי אפילו נשים אותו באתר שלנו בתור ביוגרפיה. אבל כשקראתי אותו היה לי פלאשבק רציני לביוגרפיה מהאתר Ultimatekelly כשאני בעצמי תרגמתי אותו. היה חסר כזה הערות שלך, ותוספות..אבל בכללי אהבתי
,
2 נקודות ובאמת כל המאמרים היו טובים והיה לי ממש קשה להצביע. מקווה שאף אחד לא לקח שום דבר אישי, ובהצלחה לזוכים.

britney4u

New member
לדעתי

שימו את כל המאמרים חוץ מהמאמר הראשון שאני לא ממש יכול לקרוא לו מאמר... את כל הביקורות שימו כביקורות בתקייה אחת ואת הביוגרפיה שימו כביוגרפיה [כמובן..]...

britney4u

New member
אה כן וכל המאמרים מצויינים,חוץ מה-1

שהיה צריך להשקיע בו טיפה יותר.

טוב... אממ...

מאמר 1: קצר מידי. כתוב יפה, יחסית. אבל יותר מידי שלוש נקודות, במקום השלוש נקודות עדיף היה פסיקים. הדירוג שלי: -
מאמר 2: אהבתי. כתוב יפה מאוד, וכמו שמיכל כתבה שם, הצורת כתיבה יותר של סיכום מאשר מאמר, אבל יש בו בהחלט אלמנטים של מאמר. הדירוג שלי: 2
מאמר 3: אממ כתוב טוב. גם במאמר הזה הוא נוטה יותר לכיוון של סיכום. הדירוג שלי: 4.
מאמר 4: יפה. למרות שלא הבנתי מה הקשר המשפט "אפילו נינט לא הגיע לרמות כאלה", כי בקטע הזה באמת אין מה להשוות. ישראל זאת ישראל וארה"ב ואירופה זו ליגה אחרת
המאמר הזה באמת כתוב כמו מאמר, וכתוב יפה מאוד. הדירוג שלי: 3.
מאמר 5: אהבתי מאוד!!! כל הכבוד. הכתיבה מעולה, לדעתי. נהנתי לקרוא את המאמר הזה, שבאת כתוב כמאמר
הדירוג שלי: 1.
מאמר 6: ארוך מידי
זה יותר ביוגרפיה מאשר מאמר. הוא כתוב כביוגרפיה. אבל הכתיבה טובה. הדירוג שלי: 5. --------------------- וטוב שלא נסחפתי עם עצמי

timtamtum1

New member
../images/Emo6.gif

הצלחת! אבל רק שתדעי: אפשר להקפיץ רק אם יש יותר מ10 תווים בתוכן ההודעה ולא עברו 3 ימים מאז שההודעה נרשמה

דווקא לא

כמעט אף אחד לא הצביע ממש ממש ממש ממש לא יפה מצידכם, מילא שאני והדר משקיעים ואין שיתוף פעולה אבל חברי פורום אחרים טרחו
לא יפה, תכבדו אותם ותצביעו...

למעלה