תחרות סופ"שית:אהבה
לא קטנה!!!

תחרות סופ"שית:אהבה ../images/Emo23.gifלא קטנה!!!

חברים יקרים - אהבה גדולה לנו אליכם,
עבדנו קשה בשביל חידה מוצלחת במיוחד, שקשורה לשירי באקזיט
שימו לב טוב, 5 הראשונים שיפתרו את החידה במלואה יקבלו את הדיסק החדש של שירי מימון חתום!!!
כל מה שעליכם לעשות הוא לפתור את התשבץ שהכנו בשבילכם (כן, כן, חמיצר נהיה קטן לידינו) אם תקחו את האות הראשונה מכל שורה-ייצא לכם משפט!!! המשפט הוא כותרת - לכתבה שנמצאת באתר. בכתבה החבאנו לכם תמונה וחמשיר נחמד(ממש מתחת לתמונה), אתם צריכים לקחת משם את התמונה ואת החמשיר על מנת לקבל פתרון מלא! הראשונים שייפתרו - יזכו בדיסק!
שימו לב, פתרון חלקי לא יתקבל! את הפתרון אתם שמים לנו בדרך הבאה: על מנת שנהיה הכי פיירים ושנדע שבאמת עשיתם את המשימה ולא העתקתם את הפתרון על חשבון חבר פורום אחר החלטנו שאת התמונה והשיר שימו בפורום (על התמונה רישמו דרך הצייר או משהו בסגנון את שמכם) ואת הפתרון המלא כולל התשבץ, שלחו לנו למייל מיוחד שנפתח לזה: [email protected] אז יאללה לעבודה, אנחנו מקווות שתהנו (תוך זמזום "אהבה קטנה" ברקע...) ((הוספנו לכם קובץ של התשבץ שהכינונו מראש, פשוט תוסיפו את האותיות שם - זה יעשה לכם את העבודה יותר קלה...)) להלן ההגדרות: (ליד ההגדרה אנחנו מוסיפות לכם כמה אותיות ואם יש יותר ממילה אחת בהגדרה) 1. שם השיר ששירי שרה עם מיכאל הנגבי ב"ספיישל התגעגענו" (3) 2. מה שם השיר שמלי ושירי שרו מול ג'וני ווייצמן? (4,3) 3. שם הזמרת ששירי חיקתה במערכונים באקזיט (2,4) 4. ביולי 04' אקזיט אירחה חברה של שירי, מי זו? (3,3) 5. המשפט של שירי שנהפך לסלנג קבוע באקזיט(4,4) 6. שם הכתבה על ספיישל מיוחד של מאחורי הקלעים של אקזיט (רק 3 מילים ראשונות משם הכתבה -(6,6,5) 7. שם הכתבה שבה שירי ומלי מתראיינות לתפוז ומדברות על המנחה החדש: מיכאל מושונוב (4,2,2) 8. שם הסדנא שעברה שירי יחד עם חברי אקזיט (8) 9. שם התוכנית שממנה נלקח הרעיון ל"ספיישל המעטפה" בכיכובם של שירי ויעל (4,7) 10. על מי דיברה שירי שהוא מס' 1 כשהיא נכנסה לכתוב אצלינו בפורום? (5,4) 11. השנה (במספרים) ששירי השתתפה בפסטיגל הילדים (4) אז זהו חברים, אנחנו מקוות שתהנו
אוהבות -
המנהלות!
נ.ב - למתקשים - כל הפתרונות נמצאים באתר!!! נ.ב- זה יחסית לא קשה, במידה ולא יהיו פתרונות ניתן רמזים ביום ראשון סופ"ש הכי מקסים ופרוע שיש לכולכם!

HiLi88

New member
בהצלחה לכולכםםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הפרס מאוווווווד שווה

lilach16

New member
אהבתי!

אני אנסה יותר מאוחר.. אבל אני כמעט בטוחה שאני יודעת איזה משפט ייצא בסוף...

lilach16

New member
ברור..

זה סתם ניחוש שלי, אבל אני חושבת שהוא נכון אז אני לא אומרת כלום..

g a l4

New member
../images/Emo23.gifמגניבבב

הולכת לנסות לפתור
בהצלחה לכולם

ToXic BoY17

New member
Tווף אני לא מצליח לסדר את התשחץ

הזה...זה מופיע לי הפוך וככה האות הראשונה נמצאת בסוף!

Cm 2004

New member
איזה באסהההההההההההההההההה!

יש לי ת'כתבה,ת'תמונה,ת'חמשיר עניתי על כל השאלות חוץ משאלות 6,8 רק 2 השאלות האלה תוקעות אותי!!! איזה באסהההההההה

אוף..חסר לי רק 2

מצאתי הכולל כמעט... את המשפט,חלק מהחידות,את החמשיר ואת התמונה חסר לי רק את 6 ו9.. חח..הלכתי לנסות לחפש.. אם אפשר אז תתנו רמזים..

Cm 2004

New member
שאלה למנהלות!!!

איך תדעו אבל שמי ששם את התמונה בפורום הוא גם זה ששלח את התשובות הנכונות? איך תדעו מהם 2 החלקים של אותו אדם?

למעלה