T ToXic BoY17 New member 24/9/05 #28 הפיתרון! שירי תודה על שנתיים מדהימות והצחקת וריגשת אותנו עד דמעות בטוחים שהמסע שלך רק התחיל ושמחים שאנחנו חלק ממנו ויש לנו אהבה ענקית לתת לך!!!
הפיתרון! שירי תודה על שנתיים מדהימות והצחקת וריגשת אותנו עד דמעות בטוחים שהמסע שלך רק התחיל ושמחים שאנחנו חלק ממנו ויש לנו אהבה ענקית לתת לך!!!
ה הבונובון New member 24/9/05 #39 בואנה איזה אובססיביות... אפילו לא עברו שעתיים מאז שזה פורסם וכבר יש את כל הזוכים,מגעיל אותי!
T The mystery is258 New member 24/9/05 #42 אני יודעת הכל חוץ מ-1 כי אני לא ראיתי אקזיט בהתחלה ככה שאין לי מושג מה הם שרו ואת הקטע אני לא מוצאת באתר אולי מישהו מהזוכים יתרום לי את הדיסק?
אני יודעת הכל חוץ מ-1 כי אני לא ראיתי אקזיט בהתחלה ככה שאין לי מושג מה הם שרו ואת הקטע אני לא מוצאת באתר אולי מישהו מהזוכים יתרום לי את הדיסק?
L lilach16 New member 24/9/05 #47 יווו כבר פתרו הכל.. חשבתי לנסות לפתור ואני רואה שכבר יש זוכים.. מזל טוב לכולם!
ת תוםםםם New member 25/9/05 #53 יאאא אני רציתי חבל שלא הייתי אתמול... שטויות... בכל מקרה קניתי הדס והילי... תפרסמו ת'תשובות
C Cm 2004 New member 25/9/05 #56 סהר... הודיעו לך במייל אם המייל אכן התקבל? סתם כדי לדעת. כי לי לא הודיעו.