תחרות ציורים
- שלב ההגשה

Goggle Girl

New member
תחרות ציורים ../images/Emo124.gif - שלב ההגשה

טוב אז רישמית לפי השעון במחשב שלי איחרתי ב17 דקות ואלוהים יודע בכמה לפי שעון תפוז, אבל ניחא. לפני כשבוע פירסמתי אתגר ציורי - איצ'יגו מצוייר העונד את הסיכות של אוריהימה בשערו, את השרשרת-מטבע של צ'אדו סביב צווארו, ואו את צמיד הקווינסי של אוריו על פרק כף ידו ולאלה מכם שיש להם בעיה לצייר צלב - את משקפיו של אוריו תלויים על דש חולצתו של איצ'יגו. בונוס לאלו הייצרו סוכריה על מקל. אבקש מכל המעוניינים להגיש יצירותיהם, להזהיר מספויילרים בתוכן ההודעה ובציור, ולציין ספויילר לאנימה\מנגה ואיזה פרק בכל אחד מהם.
יצירות המכילות ספויילרים למנגה לצערי ייפסלו עקב חוסר יכולת שיפוט. עימכם הסליחה, אבל היי, אני פה רק לסגור קצוות.

RaVeN IYI

New member
בהצלחה לכולם D:~

עדיייי 3> איזו הודעה מושימושלמת שלחת לי לפלא >O<~!! היה נחמד היום ברכבת 3: מקווה שאהבת את האיצ'י XP למרות שהוא כלכך לא פרופורציונלי שזה עצוב XD ו..אממ.. למה את ערה בשעות כאלההה? ;[

למה את ערה בשעות כאלו? 0_0

אמפג!!!!!!!!! כל פעם ש'ני הולכת לישון מוקדם כולם נישארים עד מאוחר >.>

MrsGreen

New member
בגלל שאף אחד לא רוצה להיות ראשון

הינה הציור הנוט פוליטקלי קורקט שלי XDDD רק שעדי לא תכשיל אותי D:~

MrsGreen

New member
נו זה סוג סיכות שונה!

תנסי לדמין את הסיכה בלי הלחיים, זה לא כזה חסר שחר ואם את פוסל את זה אני תמיד יכולה לשלוח את האיצ'י גיי שציירתי D<

Hinamori

New member
אבל זה לא היה משקפיים

זה היה צמיד קווינסי, לא ? י-י

Goggle Girl

New member
כיוון שיש אנשים דתיים קצת יותר

בפורום ולאנשים אלה יש בעיה אידיאולוגית לצייר את הצלב בצמיד, לאנשים אלה הורשה לצייר במקום זאת את משקפיו של אוריו תלויים על דש חולצתו של איצ'י

Goggle Girl

New member
אמרתי

אנשים שמבחינה אידיאולוגית (ואל תצחקו זה אמיתי) לא רוצים לצייר את הצלב שבצמיד קווינסי, יכולים לצייר את המשקפיים של אוריו במקום

למעלה