אה אה כן עדי ככה מאבדת את השפיות שאת לא מדברת איתי שבוע? O:
C coral chan New member 18/4/06 #20 OMFGODDDDDDDDD ../images/Emo210.gif O___________________________________________O זה...זה...זה כל כך טוף שזה פשוט חולני!! O.O;; -מעריצה אותך-
OMFGODDDDDDDDD ../images/Emo210.gif O___________________________________________O זה...זה...זה כל כך טוף שזה פשוט חולני!! O.O;; -מעריצה אותך-
כ כפית במצב כפית New member 18/4/06 #22 ../images/Emo204.gifוואו OO איזה מדהים!!! O: כמה זמן לקח לך לצייר את זה...? OO" עדי, למה לא ביקשת לצייר את הגרסה הלבנה T_T
../images/Emo204.gifוואו OO איזה מדהים!!! O: כמה זמן לקח לך לצייר את זה...? OO" עדי, למה לא ביקשת לצייר את הגרסה הלבנה T_T
K Kurogane New member 18/4/06 #28 אהבתי!!!! מעו, עם איזה תוכנה ציירת? לא פלאש? O_O בכל מקרה, תני שם תוכנה באנגלית, ואם מותר מקום להוריד ממנו בבקשה... ^_^'
אהבתי!!!! מעו, עם איזה תוכנה ציירת? לא פלאש? O_O בכל מקרה, תני שם תוכנה באנגלית, ואם מותר מקום להוריד ממנו בבקשה... ^_^'
V Vivi Sparrow New member 18/4/06 #30 ציטוט "טאבלט D: וקצת עזרה מפוטושפ~" ואסור בתפוז לתת קישורים להורדות.
K Kurogane New member 18/4/06 #36 XD יש עוד תוכנה!!! XD טאבלט ופוטושופ... מה זה טאבלט?! איך כותבים באנגלית? פוטושופ אני מכיר, בתור אחד שמעצב חתימות ודברים נוספים כבר 3 שנים... U_U
XD יש עוד תוכנה!!! XD טאבלט ופוטושופ... מה זה טאבלט?! איך כותבים באנגלית? פוטושופ אני מכיר, בתור אחד שמעצב חתימות ודברים נוספים כבר 3 שנים... U_U
ל לבנדר א New member 18/4/06 #32 ביקי הגדול!!!111 >O< ציירת את זה לבד?? יא מוכשרת ברמות לא הגיוניות! O: עכשיו ציירי לי צ'יביקי מועד על צעייייף~!!!11
ביקי הגדול!!!111 >O< ציירת את זה לבד?? יא מוכשרת ברמות לא הגיוניות! O: עכשיו ציירי לי צ'יביקי מועד על צעייייף~!!!11