איך אפשר לשכוח ? אין איסיקיו יש מסנגר
L lions queen New member 6/12/06 #9 ../images/Emo118.gifאני ../images/Emo2.gif יכול להיות שאני מתחלה להתמיד? P= בזכות יעלי יהיה כיף =]]]
ש ש נ י ס New member 7/12/06 #30 כן כיפית, כן כיפית! אבל שפוט, אני לא מתחרה בסוף. אז עדיף לי להיות עם תול אבל זה עדיין לא סגור, ניראה כבר מה יהיה. אבל שישי אנחנו ב-ט-ו-ח באות!
כן כיפית, כן כיפית! אבל שפוט, אני לא מתחרה בסוף. אז עדיף לי להיות עם תול אבל זה עדיין לא סגור, ניראה כבר מה יהיה. אבל שישי אנחנו ב-ט-ו-ח באות!
S SILVER LADY New member 6/12/06 #10 הייתי אמורה להתחרות אבל לא יצאא ../images/Emo3.gif ב ק ט נ ה הממ באה לראות ואם המצלמה תחליט שהיא פ'סדר אז נצלם גםם.. ב ה צ ל ח ה לכולםם :]
הייתי אמורה להתחרות אבל לא יצאא ../images/Emo3.gif ב ק ט נ ה הממ באה לראות ואם המצלמה תחליט שהיא פ'סדר אז נצלם גםם.. ב ה צ ל ח ה לכולםם :]
V Vintage Queen New member 6/12/06 #13 לונורא בובע נצא יחד שבוע הבא P= ~גמאני באה לראות ולצלם~ אבל לדעתי רק ת 120
L Lulinelo New member 6/12/06 #16 אניי על ליונל המלך עד גיל 12\14 לא הוחלט עדין... שילךך טוב כמו אתמולל..|L||L|
S SoosKatan New member 6/12/06 #25 אני יבוא רק להסתכל, אני ווסטרנית... P= אבל אבל... אתם לא תידעו מי אני בטח ^^ רק נטע יודעת XD
S SoosKatan New member 7/12/06 #32 אבל אבל עם תיראי אותי במציאות את תידעי מי אני? אני מקווה שכן את באה לתחרות? (תגידיכןתגידיכן)
ק קפלניתתת New member 6/12/06 #27 חשבתי לבוא לראות... לא ייצא בסוף.. שיהיה המון המון בהצלחה לכוווולם!!
ל לא מצאתי ניק מקורי New member 7/12/06 #33 אני רואה שכולם באים אז אממ אולי אני אבוא אם יהיה לי עם מי מקווה לבואאא