תחרות שיר על הקיר (שהוא חלון)

estersh

New member
תפסתי ראשונה. והנושא היה הלורד.

כן, זה שאנחנו מציירות בו. ודולי גנבה לי את הירוק כדי שיהיה לה קל לכתוב שיר אופטימי. ולכן השיר שלי הוא -- אופס, בשביל הנימוס, אני צריכה להביא את שלה קודם: [כאן מתחיל צבא ירוק] ביער השחור, הרחוק רואים הרבה צבע ירוק ובלילה כשהחושך נופל רואים בעיקר צבע צל. [ועכשיו לשחורים, הרעים. אבל זה ההודעה שלה]

estersh

New member
גנבית!

היא תמיד מנצחת! נימוקי חבר השופטים: הכי יפה, הכי חכמה, הכי עשירה, הכי מהירה. ולשיר: **************** שיר (לא) ר-ציני על לורד-אציל שבאופן בלתי רצוני מהשחור אי'פשר אותו להציל. בראוו! אח, הכשרון המוחץ, הכבד מנשוא, אוי.

esterssh

New member
שיר אחרון

הזוכה- כמובן- אסתר. נימוקי חבר השופטים: היא מצליחה להעביר רעיון מאד חכם במינימום זמן ובמקסימום אמנות. הערת השופטת מצד שמאל: אח, לו הייתי היא. הערת אסתר: כי אז לא היית צריכה להשלים עוד פרק בחשיבה כמותית הלילה, לעזאזל. הערת השופט במרכז: אבל הלילה-- עוד שעיר. להלן השיר המנצח: ************** קו חילוק/ אלכסון קריאות שונות: חוסר החלטיות או הכאב שבויתור? אחוז בזה ובזה רק אל תנח את הקו. אימפרסינג. השופט מסוף השורה: אמייזינג. הערת המערכת: רילי.

esterssh

New member
השיר שלה ידבר בעד עצמו:

****************** את הרוטציה המציאה בלונדינית שיש לה ים- בה כסף ויגואר צבע כסף מטאלי פעם היתה צריכה להגות מי- לה קשה אבל את המילה ניתצה (ניצצה) שברה, רוטצצה (רוצצה) עד שהגה אי-מי את הרעיון להעביר את ההגה ללשונו, שיניו, שפתיו של מישהו אחר במקומה. ********************** הנושא, אם דולי לא הסבירה, היה רוטציה. הרקע לבחירה הנושא- תחלופת הניקים, המאבקים על הלורד, על השטח בחלון ועל הצגת התיאטרון שדולי היתה צריכה להציג לפני והיא הטילה אותו עלי. לילה טוב, צוות הווי ובידור. של עצמו.

למעלה