תחרות .....???

schlomitsmile

Member
מנהל
אולי אתה דוקא כן מסכים איתי ../images/Emo13.gif דוקא בגלל שגברים נשים זה לא אותו דבר, נראה לי חשוב שהילדים יקבלו את מה שיש לכל אחד מההורים לתת. כי הנתינה של אמא לא יכולה להחליף את זו של אבא ולהיפך. כמובן גם בגלל היחוד האישי של כל אחד מהם, אבל גם כי אבא הוא הורה מסוג אחר מאמא. ואין שום צורך למדוד בדקות או בסנטימטרים כמה כל הורה נותן- מסכימה. העיקר ששניהם יהיו מעורבים בחיי הילדים, ושלשניהם יישאר זמן להיות עצמם ולא רק הורה.

Master Stav

New member
מי אמר שיוויון ?

מאיפה ולמה הבאת את זה ? אני מדבר על שיוויון היזדמנויות וניצול המשאבים הטביים מבחינת מיגדר ככל שניתן נשים אינן שוות לגברים וגברם אינם שווים לנשים זו עבודה ביולוגית זה שנשים יכולותלושת כמעט כל מה שגברים עושים וגברים יכולים עשות כמט כול מה שנשים עושות ...זה הענין ... שיוויון היזדמנויות ...לא שיוויון בין המינים .

hag70

New member
אני באמת לא חושב שמישהו ימנע ממך להשתתף

בתחרות. אתה יכול פשוט לנסות. הפניה היא לרב שזה רלוונטי לגביו. לא אמרו שגברים לא מסוגלים. פנו לרב המוחץ בפורומי הורים.

Master Stav

New member
ע זה בדיוק אני מלין

שאם היו עושים תחרות של החלפת גלגל מפונצ'ר ופונים רק לגברים זה אל שאישה לא הייתה יכולה להשתתף זה שגברים הם הרוב המוחץ ...בקיצור בולשיט .... הרעיון במה שאני כתבתי הוא שגם אם המיעוט של אבות מעורבים הינו כזה שאפילו פתחו לו פורום מין הראוי לפנות בתחרות לשני המינים שהרי זה לא פורום של להיות אמא .... אלא פורום הורים לפוטות וככל שהבנתי משגת .....הורוים קרי שני אבות שני אמאהות אם ואב וכך הלאה .....

dedi1602

New member
שעכשיו יגידו שאין חלוקת תפקידים

הזמנים השתנו פעם הגברים לא היו עוזרים רק עובדים היום אנחנו לוקחים חלק פעיל בכל מה שקשור לגידול הילדים ותחזוקת הבית כמו שאישתי אומרת "אתה לא עוזר לי אתה חולק איתי את המטלות" אבל עדיין לצערי בגלל שעות העבודה שלי רוב הנטל נופל על כתפיה

gils33

New member
אני מבקש - אל תגנוב משפטים../images/Emo6.gif

המשפט הזה של אישתי.... "אתה לא עוזר לי אתה חולק איתי את המטלות" SHAREING מילה חדשה אצל הנשים אנחנו חולקים.....

למעלה