תחרות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TauraMan

New member
טוב רק כאלה שאצלנו ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

או שהיו- טאורה דיזל אלמוג קאיה נופר נפו קלייר בלייד זאוס ג'יפה כספיאן מונטיר בל שלג אלפא BJ עוז אניטה סלסה טורנדו ג'ולופוס אזארו אלאדין סיזר טוויטי red bull שירי קארין שיא יוספה (הגדולה) יוספה (הסייחה) טינקרבל ארטקס אוריקה דומינו חוזא טריפל מושיקו יסמין סהרה סופה סייח ג'ינג'י(כן.. הוא היה אצלנו איזה שנה ולא היה לו שם...חחחח) ביוטי קוסטו(דקר) הובירה בר קמרו אופל(אח של קאיה..חחחחח) טיפ-טופ טלי נועם זה מי שאני מצליחה לזכור עכשיו... בטוח יש יותר..

אוקיי סוסים שהיו רק אצלנו...../images/Emo176.gif

ועדיין אצלנו: בוס פאקו פרינציפ רעם ברק אפולו בלק-סטאר ג'רונימו קורולה קוונטרו פאראדיס גריי בר זאוס מאי גרניט אוניקס ומפיר גא'ז צ'יקיטה שאנטי קלייד בוני ג'וניור אמור מילניום אספרינט רוזי+הסייחה שלה.. לא זוכרת תשם ונוס ספיריט קליאו יקי סמיילי גרלם ברקת איפי אוסקר צ'ארלי בלק ג'ק בובה ג'יי אביב פרידה שחרית דה-גול טינקרבל סול סימבה בלואי בלנקו פאקו לבנה סקוטר ברק אמיר הרו טריו גרנד-קרו בוסתן מלאנז' פגס שוקו קיוקומבר פלאטון סלש אוריקה בומביי סרדינוס גולדן דיגר אלגרו אבירו במבינו חרחט מספיק לבינתיים.....

אוייי ויש גם את...

פרח, הרקולס, גולן, אוסטין וטוליפ.. ובטח יש עוד כמה... אני נזכרת לאט...

JustAlona

New member
נאמ.

נראה. סוזי סנדי בן צור[חמור
] קוקו[של ניקול בנט] רוקי[כנ"ל] ניקולס פדרו[דומה לסוס פרא
] פוניטה טייק איט אול[בידי נורית גרייצר] פיורי[אח שלו. מת בגלל ששבר את הרגל] קיוקו רוג'ר דובי[אם אני לא טועה, מחווה בצור הדסה] טקילה שמפניה[חוות אמיר] ג'ורג'[כנ"ל] חווה[כנ"ל] נירית[כנ"ל] הלנה[כנ"ל] פוניטה[כנ"ל] טקסס[כנ"ל] רפי[כנ"ל] סקיפי[כנ"ל] מטמון[מלפני 4 שנים] רומיאו[כנ"ל] נואל[כנ"ל] ואני אכזר יותר מאוחר אולי.

°Snufkin°

New member
ועוד כמה-

רד רעם קרלסברג[
הוא היה כ"כ, אבל כ"כ חמוד. סוס מאוד גבוה, מסביב לעיניים שחור, לפעמים מפחד ממגע, גרבים, לאזוכרת באילו רגלים, אני צריכה למצוא את היומן שלי, יש לי שם את התמונה שלו.]

Shai Felton

New member
מנהלות ../images/Emo57.gif../images/Emo19.gif

אפשר להכניס ת'שרשור לטאגליין - יש פה המון שמות ותמיד יש אנשים שרוצים הצעות....

צדק8

New member
יאיי. תחרות.

1. אנג'ל 2. סופה ( פטי ) 3. מילאן 4. דייגו ( חמור. אבל למה לקפח את השחורים ?!?!) 5. ברכו 6. ג'נג'ר 7. גולדי 8. גו'ניקה 9. אריזונה 10. סנטנה 11. מונטנה (ז"ל) 12. אדום 13. ג'ורדן (אף גדול) 14. חוזליטו 15. בז' 16. ג'נגל 17. וויסקי 18. אנג'י 19. בר 20. נבדה 21. צילה (תרנגולת) 22. דאבל מילניום 23. יובל 24. כפיר 25. אוטי 26. רקפת 27. רום 28. קטקט 29. ברבר 30. ביילים 31. פיקולו 32. גיל 33. גבע (ז"ל)

GrEeNwOmAn

New member
תורי.../images/Emo175.gif

גזוז לנסלוט ארתור קוזט סנטה קרוז סיני גלי חוואג' ורג'יניה דיאבלו כרמל מדונה\ורדה פוצ'יני קפוצ'יני שוקולטה שוקו לאסלי סלי איקס סלאש פלאש פליקס בוטן בטי רוז רוזן יויו זארה פגסוס טורנדו סופה ברק רעם תפוז משמש אבטיח פומלה מנדרינה אנדי סילה שון אזארו קיסר קיסם פונקיטה פוניטה ג'וני אקונה אתונה אפולו פידלו נאסרו קוקו טקילה בירה ג'ינס פנצ'ר אסבדו לוציפר ויקינג סיזר שקל אגורה שטר נפוליאון סופקאלי קפה תרמוס נלידון סנגרו רביולי בולונז עגבנייה מלפפון פלפל בצל ניטונדו בורלאנו סוני שמש ירח כוכב שבתאי נרקו מרקו דיגורו שלברו סווידן כרוב מולאן אלאדין יסמין בוטרפליי פרינססה קווין קינג בורגר נקניק סלומון סושי דניס בלו

GrEeNwOmAn

New member
עוד שמות...../images/Emo175.gif

פוקהונטס פדרו סול פוטטו תפוחי צ'יקו צ'אק טיקטאק מיסי מוס פוף נדי נוד מימי מרי פופינס מאפינס צ'וקו לודמילה כריסטינה ג'סיקה פדרו טינקרבל חנה חפלה גרעין גלעין פיסטוק ספי פספס קליקלק קליק שון דבי פיל ספארי נורה הוגו מכשפופה ניסים שמוליק פרח ניצן טיףטף היפהופ נלי איה ג'ינג'י ג'ינג'ר פלייניג בודי בודיגו אודיגו בוי גירל קיקי פפי פולפול פולי נסבדרו לול לולה גרי ג'רי טויבוי מג'יק בלייד טאורה נפו נופר ירדן קליירי דיזל דובדבן קצפת עוגה עוגיטה עוגייה שפי שנגדו

GrEeNwOmAn

New member
ועוד קצת...../images/Emo175.gif

שלגייה סינדרלה פאווץ' טכנו נס נסקפה קפאין סיגריה צמח תה יו אי בי סי די אי אפ ג'י אייג' איי ג'יי קיי אל אמ אנ או פי קיו אר אס טי וואי וי דבליו אקס ווי זי זייד אבישג מעיין רוני שנהר (
נזק עוגיפלצת מפלצת קוראסון לב אלמה נשמה כפרה חמסה

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif סתם שאלה...

תקראי לסוסים שלך בשמות של אותיות?!

niko girl

New member
אחרי מחשבה מעמיקה מאוד!../images/Emo41.gif

החלטתי יערה שיש אנשים שקוראים לסוסים שלהם בשמות של אותיות. כגון סי. ג'יי, בי. ג'יי, די. ג'יי ויש אולי גם אי.ג'יי!

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif מה קשור!? את תיקראי

לסוס שלך אי? או בי? או סי? או קיו?

niko girl

New member
אממ תגידי...

את תקראי לסוס שלך ,,בצל, מלפפון, עגבנייה, כרוב ושאר הירקות? את צריכה להגיד שמות נורמליים לא כמו שאני אגיד שאני קוראת לסוס שלי חלון או דת.זה אמור להיות שמות נורמליים.

RoNy S

New member
את חצופהההההההההההה

רשמת חוואג' ולא רשמת המלך המושלם הכוסון המדהים המאמי וכל זה?~?~?~?~? אז אני רק רוצה להדגיש שחוואג' הוא הסוס הכי מדהים שיש!! אה ו......חזרתי מהקורס...

חוואג' הוא הסוס הכי מדהים שיש אחרי.

אפולו!!!!!!!! אין על אפולו!!! אתם לא יודעים איזה בובי הואא! פשוטט מלךך ואתמול הוא עבד נהדר איתי... עבדתי איתו על דרסא'ז.. הוא נתן את עצמו.. היה אקטיבי ואסוף.. ועשיתי איתו את הפירואט של הקפיצות.. וגאד הוא פשוט עבד מעולה עם האחורויות!!! ועשיתי חצי סיבוב כזה על האחוריות!! מללללךך!

GrEeNwOmAn

New member
../images/Emo45.gif

ואגב, רוב הסיכויים אני ייכנס עכשיו לתקופת חוואג'. כלומר, אני ירכב עליו מלא. כיף לי??

למעלה