תחשבו חיובי...

אמממ...

א. לא ראיתי שפתחו סקר כזה - בטח לא הייתי פותחת אם הייתי רואה. מה לעשות.....אנחנו חופרים על אותם נושאים כמה וכמה פעמים זה לא אומר שלא נמשיך לחפור.

יNOT

New member
../images/Emo4.gif למה לא מכניסים דברים לטאגליינס?!

הרי בדיוק בשביל זה הוא נוצר. זה יימנע חזרה על אותם שרשורים שוב ושוב. כמו שהיה עם שרשור הגילאים.

Aeon

New member
שי

אופי - לב גדול ומנהיג בטיבעיות תמיד אומר מה שהוא חושב יופי - אני חולה על השיער שלו, מה זה יפה...

AgAm S

New member
שי

אופי - כריזמטי, אמיתי, חכם, אומר את מה שהוא חושב, בסה"כ יש לו לב טוב יופי - סקסי ביותר, אחלה סטייל

שי

כריזמטי ודומיננטי ( כן זאת תכונה טובה ) לא פוחד להשמיע את דעותיו ולא חושש מדעת הרוב עליו . משחק את המשחק על פי דרכו והבנתו . חי לפי המוטו " זה מי שאני , תתמודדו עם זה ! " . במשחק הוא מתגלה כאסטרטג ( לא תחמן ולא מצבוע אלא פשוט משחק את המשחק ) . אצל שי המעלות שלו הם גם החסרונות שלו וזה הכל תלוי בנקודת ההשקפה של המתבונן . בכל מקרה אם היו מטילים עליי משימה הייתי רוצה אנשים כמו שי לצידי . מאוד בטוח בעצמו ומשרה את זה על הסביבה .

יוסי

אופי - משעשע, יודע לשחק את המשחק יופי - הוא עבר את שלב היופי (לגילו הוא נראה טוב)

Aeon

New member
יוסי

אופי - מצחיק ,וקצת נחבא אל הכלים, אוהב את משפחתו עד אין קיץ. יופי - הוא נראה טוב לגילו.

למעלה