תחשבו על ...

tomeran10

New member
תחשבו על ...

נכון, כבר הבנו שאנו נחותים "מהם" - ויש לי עוד מחשבה. מי אמר שההשתלטות עלינו צריכה להיות אלימה ? נאמר שהכוכב "שלהם" עומד להכחד והם צריכים מקום חלופי.... - למה באלימות ? אסביר לאן אני חותר. יש את הבחור החביב נמרוד הראל. באחת התוכניות ראיתי אותו גורם לשחקן כדורגל חסון, אשר דקה לפני הרים בחורה במו ידיו (השחקן), לא להצליח להרימה. הסברו של נמרוד הראל שלכולנו יש חושים כאלה אבל צריך לפתח אותם. נמרוד הראל גרם לשחקן כדורגל חסון לחולשה בגוף. אותו גוף שדקה לפני הרים את הבחורה בקלות. בקיצור, אם נמרוד הראל מנצל עוד, נאמר, מס' אחוזים במוח ואלו יכולותיו (ע"פ הבנתי) - ויש לו עוד הרבה יכולות מדהימות - מדוע שההשתלטות עלינו לא תהיה פיסית אם כי החלשתנו עד כדי אי כח. עד כדי אי יכולת תגובה. כלום אין לנו אלא לקבל את גזר הדין ? סתם מחשבה. המחשבה שיש לנו 100 אחוז מוח ואנו מנצלים רק 8 אחוז מתוכו משגעת אותי (אגב, יש כאלה שמנצלים פחות ...). מה היו יכולותנו אם היינו מנצלים יותר אחוזים מהמוח ? יכולות טלפתיות לדוגמא ? יכולות פיזיות אולי ? מדוע כ"כ מעט ? מדוע לאורך הצויליציה (אני לא יודע אם זה המונח הנכון), במשך מיליוני שנים המוח גדל אם אלו יכולותיו ? מדוע הראש של החוצונים גדול יותר ? כמה הם יותר מאיתנו ? כיצד זה מתבטא ? סתם עוד מחשבות. לידידי המלומדים ששלחתי למונטנה (אני מאוד אוהב את הגלידה שלהם !), ללא כעס או טינה (בחיי נשבע שאין כזאת), אני מקווה שלא נעלבתם, מצטער אם כן ואם מה שרשמתי נראה לכם שטויות גמורות - אין חובה להגיב. פשוט להתעלם. בברכה, תומר רן (שם בדוי)

B l u e H a w k

New member
תומר רן היקר...

אכן אנו מנצלים רק אחוז מינורי מיכולתו האמיתית של מוחנו,וזה נכון שבכל אדם ואדם טמונים יכולות אדירות שניתן לפתח,אומנם לא כל אחד יכול לפתח ראייה אלחושית וטלפטיה,אבל אכן אפשר לפתח דברים אחרים,המוח שלנו עתיד להשתנות בשנים הקרבות,ב2012 כדהו"א יגיע לנקודת המשווה בקוסמוס ואז כל החיים על פני כדוה"א ישתנו,חלקים לטוב וחלקם לרע{מוות},בתום אותה שנה בני האדם יעברו לחיות במימד ה4,במימד זה נפתח יותר את המודע שלנו,ואת יכולת המוח שלנו,ואף ננצל אותו הרבה יותר. אני ממליץ לך בחום רב לקרוא את ספריו של אדריאן דביר ז"ל,שם הוא מפרט יפה מאוד על כל מה שציינתי בפניך עד כה. בברכה,BlueHawk

tomeran10

New member
BlueHawk, ספר עוד קצת ...

מה יהיה ב 2012, מהו המימד ה4, מי הוא אדריאן דביר ? תודה מראש, תומר רן (שם בדוי)

tomeran10

New member
עכשיו אני נזכר שבהרצאה של הקבלה ...

כמדומני, דיברו על זה שהיום זה "חזון אחרית הימים" וכי העולם עומד בפני קיצו. גם מיסטיקנים טוענים קח, מסתבר שגם אדריאן דביר, גם ע"פ האמונה של דתות אחרות. מה הסיפור של אוקטובר 2012 ?

B l u e H a w k

New member
התאריך הוא 24 לדצמבר 2012...

כדוה"א פשוט הולך להשתנות לעד,הוא לא יהיה כמו שהוא היה,ובגלל זה נקרא אחרית הימים{אחרית הפירוש הוא לסוף,וימים הפירוש הוא לתקופה}אז במיכלול "סוף התקופה" ותחילת תקופה חדשה. בתקופה הבאה לא יהיה עוד רוע בעולם,וכדוה"א ייחשף סוף סוף ליקום ולמגוון היצורים החיים בו. אם תשים לב תראה שבמהלך השנים האחרונות כדוה"א שינה את קצב הרטיטות שלו,והמון אסונות טבע קורים בכל רחבי העולם{יותר מתמיד}הדבר רק יתגבר ויתעצם,הנה אני פה כבר עכשיו יכול לומר לך מה יהיה בעתיד,בעוד מספר שנים{עד 2011}תתרכש רעידת אדמה עצומה במערב ארהב{לוס אנג'לס}ותוביל לניתוק חלק יבשתי מארה"ב,הדבר יגרום לשינווים בכל העולם,כמו כן סופות הטורנדו יהיו חזקים הרבה יותר,וכך גם רעידות האדמה,ואף נחשולים אדירים. בנוגע לשאלתך מיהו אדריאן דביר אדריאן היה מהנדס בעל תואר 2 בהנדסת מחשבים בעבדותו{הוא עבד בחברת אלביט-חברה הפתחת אמצעי לחימה מתקדמים מאוד}ובעבודתו השניה הוא היה מתקשר,והילר והייתה לו מרפאה של חוצנים בבית,אשר בה הוא היה מטפל באנשים. אדריאן טיפל במהלך השנים במאות אם לא באלפי אנשים,ומרביתם החלימו ממחלתם באורח נס. אדריאן נפטר לפני מספר שנים עקב התקף לב. אך היום ישנם מלבדו עוד עשרות אנשים המטפלים באמצעות מרפאות חוצנים ואף מתקשרים. הבולטת בהם היא מירי אסט,שהיא גם טראנס מדיום,והיא היחידה בעולם שיש לה בית חולים של חוצנים בבית,ולא רק מרפאה. החוצנים והמבנים שלהם מקורם במימדים גבוהים הרבה יותר משלנו{מימדים 5,6,7,8,9}ככה שרק ע"י ראייה על חושית ניתן לראות אותם ואת המבנים שלהם,אך כמעט כל בן אדם יכול להרגיש אותם. אם תלך לטיפול אצל מירי אסט ותבקש לעבר טיפול רפאוי{נניח בדיקת הגוף,או משהו כזה}אתה תראה איך אתה פתאום מרגיש זרמים חזקים בכל חלקי החום,ואף נקודות חום מסוימות בגוף-ומירי בכלל לא תיגע בך,הכול החוצנים.

Gilliana

New member
22 בדצמבר 2012

זהו התאריך שבו מסתיים לוח השנה העתיק של בני המאיה. באשר לצפוי בשנת 2012 - מבחינה מדעית לפחות מדובר על האפשרות שקטבי כדור הארץ והשמש יתהפכו במקביל, דבר אשר עשוי לגרום לזעזועים גאולוגיים ואקלימיים קשים. אנו עדים כבר היום להחלשותו של השדה המגנטי של כדור הארץ וכתוצאה מכך - ריבוי רעידות אדמה אשר תדירותן עלתה במאות אחוזים בשנתיים האחרונות. בכל מקרה - לא מדובר לא על חזון אחרית הימים ולא על סוף העולם.

ע י ד ו2

New member
בבית

יש לי לוח שנה, הוא מסתיים ב31 בדצמבר, ב1 בינואר אקנה לוח שנה חדש. כשאומרים שלוח השנה של המאיה מסתיים ב2012 מתכוונים לזה שהוא מסתיים כמו שלוח שנה רגיל מסתיים?

B l u e H a w k

New member
לא...

לוח המאיה הוא הלוח הכי מדוייק בעולם,והוא מחולק לתקופות,הוא מגיע רק עד דצמבר2012 אחרי זה כבר הוא לא מציין מה קורה...

ע י ד ו2

New member
מעבר לזה שהוא מצביע על

תאריכים ואיזה ימים יהיו באותם תאריכים הוא עושה עוד משהו? וזה לא משנה כמה הוא מדוייק רק רציתי להבין אם בעצם זה שהוא מסתיים ב2012 אומר שזה בסך הכל סופו של לוח שנה ומתחילים אחד חדש כמו זה שעל המקרר בבית שלי. לא הסברתם לי אם זה מה שזה אומר, בלי קשר לכל הנבואות וכו(איך מישהו יכול לדעת את העתיד?).

Gilliana

New member
לא

וההתחכמויות שלך באמת שלא מעידות על חכמה יתרה...

SuperNova14

New member
הרחבה : 2012 בצופן התנכ"י.

להרחבה בלבד . נמצאו סריגים של צפנים בתנ"ך המזכירים את 2012 ואת האסון שיבוא בעקבותיה. לפי הסריגים שנמצאו , בשנת 2012 כוכב שביט יסטה ממסלולו לכיוון כדוה"א וישמיד את הארץ , אחרית הימים. בסריג נוסף כתוב כי כוכב השביט יושמד עוד לפני פגיעתו באדמה.

falson

New member
אסון כוכב שביט ורעידת האדמה הוצגו

והיתגלו בצופן התנך שזאת שיטה למציאת צפני בתנך עיי דילוג אותיות. היה על זה תוכנית בנשיונל גאוגרפיק,ראיינו שם גם את הפרופסור שכביכול גילה את שיטת מציאת הצפנים בתנך. מצד שני ,חוקרים אחרים הראו שגם בספר מובי דיק אפשר למצוא צפנים וקודים דומים. מובי דיק ,מכיוון שזהו גם ספר ארוך מאוד וגם שם אפשר למצוא צרופי מילים כמו שעושים עם התנך. וזה הוכח. אני כותב את זה מבלי להמעיט בערכו של התנך שלנו. יום טוב

למעלה