תחשבו על ...

Th3onE

New member
לא ממש נכון.

העניין של "בני האדם מנצלים רק 10% מהמוח" הוא לא נכון בעליל ויש הוכחות מדעיות. המוח תמיד עובד ומשתמש כמעט ב95 אחוז ממוחו.. ובכנות, אני חושב שנמרוד הראל וכל השטויות כמו כריס אנג'ל זה שטויות. עד שלא אראה משהו בעיניי לא מאמין..

אונתן

New member
לא....הוא צודק...

קודם כל ..שמתם לב שזה כזה ידע כללי,אבל אני מבטיח לכם זה לא כתוב בשום ספר מדעי. מעבר לכך איך מודדים באחוזים את האחוזים שבו אתה משתמש?.

tomeran10

New member
מודדים באמצעות תאים פעילים ....

או לא פעילים. אפורים או ...... לא

אונתן

New member
אמממ

אני לא מבין גדול אבל... אבל ממה שאני יודע אבל לא עם MRI או אפשר לראות פיזית אחוזים של פעילות תאים ספציפים שדרכם תוכל לשאר את האחוזים.....וברצינות אפילו שאני לא מתיימר לדעת חצי מהשיטות לי לא ידוע שום שיטה שתוכל לעשות זאת.

HUhybrid

New member
יש כמה הנחות שגויות בהודעתך

1. היכולת לנצל יותר מתאי-המוח לא בהכרח מובילה ליכולות "חדשות" שלא נוצלו קודם-לכן. 2. אין קשר בין נפח המוח, כל שכן נפח הגלגולת, לבין מנת משכל או כישורים מנטליים כלשהם. לגבי שאלתך מדוע נצפתה התפתחות מוחית אצלנו קופי-האדם במשך שנות האבולוציה ללא כל "חידוש" ביכולות- פשוט עניין של הסתגלות סביבתית עם ברירה אקראית, בעיקר לכישורים הוורבליים (מילוליים) ומוטוריים (תנועתיים) שפיתחנו. עיין כאן למידע קצר על התפתחות המוח האנושי. לגבי חוצנים, מאיפה הבאת את הנתון לפיו ראשם גדול יותר? מניין בכלל לדעת זאת? ואני חושב שזה גם לא הכרחי.

למעלה