תחתונים!

Silver Fox

New member
תחתונים!../images/Emo82.gif

(טופיק לא שלי) לוקחים משפט משיר של מוניקה או שם של שיר ומחליפים מלה אחת במלה תחתונים, וזה יוצא ממש מצחיק!
למשל: תני לי עוד פעם להיכנס לתחתונים שלך תחתונים פתוחים מלכת התחתונים שומר תחתונים לא מתבייש בתחתונים שלי מתחפר בתחתונים תחתוני מחמד זהו... תוסיפו משלכם!

גאוני! *סניף* ../images/Emo22.gif

היא אמרה לי תראה, התחתונים די קלים.... תחתונים ונשיקות תחתונים לבלונדינית כולם יודעים שבתחתונים אמריקאים, יש תקווה... תחתונים חסומות טוב אין לי כח להמציא עוד...

comback

New member
חחחח

בן דוד שלי בן ה 11 מתלהב מהמילה הזאת (תחתונים) אה..גם אתה בת 11....

fushi e

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo95.gif

אני בוכה מרוב צחוק חחחחחחחחח אני ינסה להמציא.. תחתונים בין הלילות.. התחתון המתוק בלי מטאפורות,בלי תחתונים..:) כל התחתונים רוצים קצת שמש הרררר של תחתונים עד שלא תרגיש חופשי לא תהיה תחתונים!

fushi e

New member
משעמם לי אני ימציא עוד../images/Emo3.gif../images/Emo95.gif

זה מעביר את הזמן בסבבה:) -שתי תחתונים,מטפטף דולף -הייתי רוצה לשבור לך יד ואז לתת לך תחתונים.. -הם צפופים כמו תחתונים ורודים,תח-תח-תחתונים!!(אהבתי!!!:) -התחתונים שלה טובות אליי.. -תחתונים ונשיקות(לא היה כבר?) -אוסף דל של תחתונים -היא תקועה בתוך סרט בתוך תחתונים -קשה לי להסביר מה אני בעצם מה אני חושב על תחתונים

../images/Emo45.gif חזק! *סניף* ../images/Emo22.gif

התחתונים שלך טובות אלי...גדול אז לקחתי, את תהחתונים שלי, והלכתי, בתחתון הראשי... מקרינים תחתונים, אחד על השני.. מילי אומרת, שנתקע לה בראש, התחתונים שה(?!) תקע לה... אין לי כח ליותר...:(

fushi e

New member
more../images/Emo95.gif

עם תחתונים על היידים היא היתה יפה.. ברחוב סמוך קנה לה תחתונים.. תחתונים זה לחיות מחמד! מספיק תחתונים תחתונים בקניון

Silver Fox

New member
עוד../images/Emo82.gif

יש שם בית חולים יפה, הרופאים בתחתונים תחתון מהיר תחתוני קש תחתוני זהב תחתון חזק (
) תחתונית אפורה

fushi e

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo95.gif

הרופאים בתחתונים...:) מה היה לך רע להיות ילדה שלי,לבזבז ת'תחתונים שלך איתי?

tiptip4u

New member
"תחתוני מחמד" ../images/Emo6.gif *נקרעת*

איפה אפשר לקנות? -בכל החנויות המובחרות -צריך להאכיל שלוש פעמים ביום ולתת להם להיות בשמש (תחתוני שמש) -לא נושכים ולא משחקים -אפשר להיכנס אליהם

Silver Fox

New member
עוד קצת...../images/Emo13.gif../images/Emo82.gif

אז לקחתי ת'תחתונים שלי, והלכתי ברחוב הראשי... גשם יורד על התחתון הבודד... תחתונים זה הסם הכי מוזר, הם נהיים נוראים כשלוקחים אותם לבד... מצעד כזה של ימים בטלים לא ראיתי מזמן, מתחבא בין תחתונים עולה בעשן... שוחה אל המזח בים של תחתוניות מרות. נשכור לנו תחתונים בדרום תל אביב ונחיה כמו גדולים! כביש מהיר בין הלילות, מעליו נמתח תחתון...

gushi

New member
בהתחלה זה היה עוד איכשהו מצחיק..

עכשיו זה סתם נגרר...

gushi

New member
מה לעשות.... את מעדיפה שאני אשקר?

תלמדי לקבל ביקורת כמו מבוגר

Silver Fox

New member
סלח לי,../images/Emo82.gif

אבל יש דרך קצת יותר ידידותית להעביר ביקורת. ואולי לא היית צריך לכתוב אותה בכלל, כי זה לא נראה לי כל כך רלוונטי. ומה הקטע של "תלמדי לקבל ביקורת כמו מבוגר"? סליחה? מה כבר עשיתי לך?

למעלה